babble tribe Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Ξεκιναω το θεμα γιατι θελω να δω αν υπαρχουν και αλλα κοροιδα σαν και εμενα. Επιγραμματικα εχθες τα μεσανυχτα κανω ανανεωση 10Ε ηλεκτρονικα και φυσικα ενεργοποιω τα δωρα (SHAKE, Just 4 bonus κλπ) κατευθειαν βαζω ΠΑΚΕΤΟ 8.5 ευρω και ερχεται τοσο SMS οσο και ειδα την αλλαγη στην εφαρμογη καθως πιστωθηκαν οι παροχες. ΟΛΑ καλα λοιπον μεχρι που σημερα παω να παρω τηλεφωνο και μου λεει οτι εχετε 59 δευτερολεπτα. Μπαινω στην εφαρμογη τι να δω 1.18 υπολοιπο, κανενα πακετο μηδεν MB. Ψαχνω τηλεφωνο επικοινωνιας και εχουν ενα με χρεωση μπαινω στο VIBER που δινουν εξυπηρετηση δεν απαντανε ΠΟΤΕ τελικα ξανα βαζω καρτα και πακετο για να κανω την δουλεια μου. Γυρναω ανοιγω το λαπτοπ μπαινω στο livechat λενε οτι ποτε δεν ενεργοποιησα πακετο οκ λεω, τα λεφτα που πηγαν καθως ουτε στο ιντερνετ μπηκα ουτε τηλεφωνο πηρα (αλλωστε κοιμομουν) λεει δεν το ξερουμε αυτο. Φυσικα ολα αυτα μια μερα μετα απο το γενικο τους προβλημα (κατεβασμενη σελιδα, εφαρμογες off, κινητα με προβλημα) ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ... 1
babble tribe Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 UPDATE: Πηγα σε φυσικο καταστημα και απαιτησα να δουν στο συστημα που πηγαν τα λεφτα αν πηγαν σε πακετο αν πηγαν σε τηλεφωνο ή δεδομενα! Αρνηση να με εξυπηρετησουν με ευγενια και υπομονη ομως ο υπευθυνος του καταστηματος καλεσε στα κεντρικα! Ακουσον ακουσον δικαιωθηκα του ειπαν οτι εχθες το βραδυ εβαλα πακετο. ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΝΕΑ ΒΛΑΒΗ στο συστημα και οτι το πακετο μου δεν χρεωθηκε λογο του γενικου προβληματος! 9 το πρωι καταλαβα οτι υπαρχει προβλημα 16:00 φτασαμε (αφου μου ειπαν οτι καποιο λαθος κανω αφου αφου αφου) να με αποζημιωσουν.
chios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μια φορά μου έχει τύχει και σε μένα και μάλιστα τσακώθηκα με την σύζυγο γιατί νόμιζε ότι δεν της έβαλα κάρτα. Είχε πρόβλημα το σύστημα μου είπαν και εννοείται ότι λύθηκε και μπήκαν όλα μέσα και μάλιστα με δώρο κάποια MB.
htaccess Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, babble tribe είπε UPDATE: Πηγα σε φυσικο καταστημα και απαιτησα να δουν στο συστημα που πηγαν τα λεφτα αν πηγαν σε πακετο αν πηγαν σε τηλεφωνο ή δεδομενα! Αρνηση να με εξυπηρετησουν με ευγενια και υπομονη ομως ο υπευθυνος του καταστηματος καλεσε στα κεντρικα! Ακουσον ακουσον δικαιωθηκα του ειπαν οτι εχθες το βραδυ εβαλα πακετο. ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΝΕΑ ΒΛΑΒΗ στο συστημα και οτι το πακετο μου δεν χρεωθηκε λογο του γενικου προβληματος! 9 το πρωι καταλαβα οτι υπαρχει προβλημα 16:00 φτασαμε (αφου μου ειπαν οτι καποιο λαθος κανω αφου αφου αφου) να με αποζημιωσουν. Οι υπάλληλοι του εκάστοτε καταστήματος (και των livechats) δεν έχουν πρόσβαση σε servers για να δουν τι συνέβει, όπως επίσης δεν έχουν και κάποια ενημέρωση από τους προϊσταμένους (κεντρικά), συνεπώς δεν μπορούν να σου δώσουν τεκμηριωμένη απάντηση. Όλα καταγράφονται απλά δεν έχουν πρόσβαση όλοι, το δίκιο σου δεν το χάνεις, δεν πιστέυω ότι κάποιος ήθελε να σε κοροϊδέψει, λάθη γίνονται παντού, σε όλους τους τομείς. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από htaccess 1
babble tribe Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, htaccess είπε Οι υπάλληλοι του εκάστοτε καταστήματος (και των livechats) δεν έχουν πρόσβαση σε servers για να δουν τι συνέβει, όπως επίσης δεν έχουν και κάποια ενημέρωση από τους προϊσταμένους (κεντρικά), συνεπώς δεν μπορούν να σου δώσουν τεκμηριωμένη απάντηση. Όλα καταγράφονται απλά δεν έχουν πρόσβαση όλοι, το δίκιο σου δεν το χάνεις, δεν πιστέυω ότι κάποιος ήθελε να σε κοροϊδέψει, λάθη γίνονται παντού, σε όλους τους τομείς. Το ίδιο προφανώς συμβαίνει στην αμαζον στο Netflix στο apple tv+ στην Microsoft έλα όμως που εκεί σου κάνουν refund σε δευτερόλεπτα κυριολεκτικα και βλέπουν τις κινήσεις σου κλπ. Προφανώς δεν ζήτησα να λυθεί το πρόβλημα αντίστοιχα γρήγορα αλλά όχι και να με πουν ψεύτη (απάντηση υπαλλήλου στο κατάστημα, έχουμε πολλούς που κάνουν τέτοια κλπ) και να λύσω το πρόβλημα 8 ώρες μετά. Αν πάσχουν σε mid range management κακώς πρέπει να βελτιώσουν την παροχή τους 1
Stergios74 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Πρόσφατα το γύρισα από συμβόλαιο σε CU και το πρώτο που κατάλαβα ήταν ότι η εξυπηρέτηση πήγε περίπατο. Μόνο chat 10:00 με 22:00 κι αυτό με καθυστέρηση. Ακόμη και το chatbot στον ενικό σου μιλάει γιατί απευθύνεται σε πιτσιρικάδες. Αλλά τι να κάνουμε. Η διαφορά στην τιμή με το συμβόλαιο είναι χαοτική.
banned_acc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 23 ώρες πριν, babble tribe είπε Ξεκιναω το θεμα γιατι θελω να δω αν υπαρχουν και αλλα κοροιδα σαν και εμενα. Επιγραμματικα εχθες τα μεσανυχτα κανω ανανεωση 10Ε ηλεκτρονικα και φυσικα ενεργοποιω τα δωρα (SHAKE, Just 4 bonus κλπ) κατευθειαν βαζω ΠΑΚΕΤΟ 8.5 ευρω και ερχεται τοσο SMS οσο και ειδα την αλλαγη στην εφαρμογη καθως πιστωθηκαν οι παροχες. ΟΛΑ καλα λοιπον μεχρι που σημερα παω να παρω τηλεφωνο και μου λεει οτι εχετε 59 δευτερολεπτα. Μπαινω στην εφαρμογη τι να δω 1.18 υπολοιπο, κανενα πακετο μηδεν MB. Ψαχνω τηλεφωνο επικοινωνιας και εχουν ενα με χρεωση μπαινω στο VIBER που δινουν εξυπηρετηση δεν απαντανε ΠΟΤΕ τελικα ξανα βαζω καρτα και πακετο για να κανω την δουλεια μου. Γυρναω ανοιγω το λαπτοπ μπαινω στο livechat λενε οτι ποτε δεν ενεργοποιησα πακετο οκ λεω, τα λεφτα που πηγαν καθως ουτε στο ιντερνετ μπηκα ουτε τηλεφωνο πηρα (αλλωστε κοιμομουν) λεει δεν το ξερουμε αυτο. Φυσικα ολα αυτα μια μερα μετα απο το γενικο τους προβλημα (κατεβασμενη σελιδα, εφαρμογες off, κινητα με προβλημα) ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ... Χθες προσπαθούσαν να κάνουν αλλαγές στα πακέτα τους (νέα πακέτα με επιπλέον €) ωστόσο για κάποιο λόγο δεν τα κατάφεραν και γύρισαν τα παλια. Η αλλαγή ήταν να γίνει στις 3/2 (υπάρχει και ανακοίνωση), το πήγαν στις 6/2 και σήμερα λένε θα γίνει από εβδομάδα (επόμενη Πέμπτη) 😂 Μπάχαλο απλά!
Stergios74 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, guzel είπε Χθες προσπαθούσαν να κάνουν αλλαγές στα πακέτα τους (νέα πακέτα με επιπλέον €) ωστόσο για κάποιο λόγο δεν τα κατάφεραν και γύρισαν τα παλια. Η αλλαγή ήταν να γίνει στις 3/2 (υπάρχει και ανακοίνωση), το πήγαν στις 6/2 και σήμερα λένε θα γίνει από εβδομάδα (επόμενη Πέμπτη) 😂 Μπάχαλο απλά! Ουπς. Να προλάβουμε να ενεργοποιησουμε τα παλιά πακέτα. Να γλιτώσουμε κάνα ευρουλακι δηλαδή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 32 minutes ago, Stergios74 said: Ουπς. Να προλάβουμε να ενεργοποιησουμε τα παλιά πακέτα. Να γλιτώσουμε κάνα ευρουλακι δηλαδή. Επίσης κατά πάσα πιθανότητα ότι Λεπτά/SMS/MB έχουμε στακάρει από τα παλιά πακέτα, δεν θα "ανανεωθούν" με αυτά των νέων. 1
banned_acc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, ThReSh είπε Επίσης κατά πάσα πιθανότητα ότι Λεπτά/SMS/MB έχουμε στακάρει από τα παλιά πακέτα, δεν θα "ανανεωθούν" με αυτά των νέων. Ναι οι κουβάδες χάνονται είπαν και σε εμένα, ωστόσο υπάρχει μικρή περίπτωση να μεταφερθεί μέρος εξ αυτών... Θα μάθουμε την επόμενη Πέμπτη!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Πιστεύω ή τους ύψους ή του βάθους, όλα ή τπτ. 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα