dmpatanis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Αγορασα ενα daihatsu cuore του 99 1000cc αυτοματο. Οταν ειναι κρυο και επιλεξω R οπισθεν εχω πολους κραδασμους σε ακινησια οταν ζεσταθει μειωνοντε λιγο. Στο D δεν εχω τοσους πολους τρανταγμους παρα μονο οταν το γκαζωσω εσθανομε οτι ο κινητηρας σηκωνετε. Να θελει βασεις η κατι αλλο? Σε συνεργειο δεν βλεπουν να εχουν θεμα οι βασεις.
meletis_m Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, dmpatanis είπε Αγορασα ενα daihatsu cuore του 99 1000cc αυτοματο. Οταν ειναι κρυο και επιλεξω R οπισθεν εχω πολους κραδασμους σε ακινησια οταν ζεσταθει μειωνοντε λιγο. Στο D δεν εχω τοσους πολους τρανταγμους παρα μονο οταν το γκαζωσω εσθανομε οτι ο κινητηρας σηκωνετε. Να θελει βασεις η κατι αλλο? Σε συνεργειο δεν βλεπουν να εχουν θεμα οι βασεις. Ξεκίνα με μία αλλαγή λαδίων κιβωτίου όπως ορίζει ο κατασκευαστής του που είναι και το πιό οικονομίκο. Αφού το ανέβασαν σε ράμπα και ειδαν τις βάσει και το παρακολουθείς
gbsam Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Ρίξε μία ματιά σε πολλαπλασιαστές κτλ. γιατί καμιά φορά δεν ανάβει το λαμπάκι του κινητήρα και παρόλα αυτά έχουν πρόβλημα .
paylidis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Πιο πιθανό μου φαίνεται να είναι κάτι σε βολάν αυτό το τρέμουλο παρά σε Λαδια κιβωτίου... 1
dmpatanis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Επειδη ειναι αυτοματο βολαν δεν εχει αλλα μια κατσαρολα οπως το λενε.
paylidis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Από ποτέ τα αυτόματα δεν έχουν βολάν; 😮 2 είχα και τα δυο είχαν. Εκτός αν λόγω νταιχατσου έχουν μέσα κανέναν κινέζο κ αλλάζει αυτός τις ταχύτητες κ την κατσαρόλα που λες για να βράζει ρύζι 😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα