tolis9 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για αγορά αυτόματης καφετιέρας εσπρέσο. Μετά από ένα μικρό ψάξιμο κατέληξα σε αυτήν σε εδώ: https://www.skroutz.gr/s/7426562/Delonghi-Autentica-Etam-29-660-SB.html Επειδή είναι αρκετά τα χρήματα και δεν ειμαι και κανένας ειδήμων θα δω κάποια μεγάλη διαφορά πχ με αυτήν εδώ: https://www.skroutz.gr/s/444181/Delonghi-Magnifica-S-ECAM-22-110-B.html Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από tolis9
kk_black_206 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Την δεύτερη την έχω ένα χρόνο τώρα. Με έχει καλύψει πλήρως και είναι φοβερή. 13 ευρώ φίλτρο θέλει κάθε 2 μήνες και κάθε τρίμηνο περίπου μια αφαλάτωση. Βέβαια εγώ δεν φτιάχνω cappuccino όποτε δεν χρειάζομαι το γάλα φαντάζομαι αυτή είναι μεγάλη διαφορά. Βέβαια το ακροφυσίο και στη δεύτερη δουλεύει εξαιρετικά. 1
Xvipes Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Και στις 2 παίρνεις τα ίδια specs από μια γρήγορη ματιά που έριξα. Παροχή Καφέ Κόκκοι Ισχύς 1450 W Πίεση 15 bar Οπότε 200+ ευρώ για να φτιάχνει μόνο του αφρόγαλα δε νομίζω ότι αξίζει. Δεν έχω καμία από τις δύο, just my 2 cents. 2
tolis9 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Και εγώ από τι διαβάζω αυτή βρίσκω τη μόνη διαφορά!και σιγουρα δεν τα αξίζει τα παραπάνω χρηματα μονο και μονο για να φτιαχνει αφρογαλο ειτε ζεστο είτε κρύο!αλλά είναι αυτή η μόνη διαφορά η έχουμε κιαλλες?
JTRGamer Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα Ξερει κανεις πόση ποσότητα καφε φτιαχνει αυτη η καφετιερα? https://www.skroutz.gr/s/20124843/Krups-Piccolo-XS-Καφετιέρα-για-κάψουλες-Dolce-Gusto-Black-Blue.html Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από JTRGamer
JTRGamer Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Τελικά το βρήκα. 240ml βγάζει με μία κάψουλα.Οπότε εγώ που θέλω να πίνω πολύ καφέ απλά θα κάνω την διαδικασία 2 φορές στο ίδιο ποτήρι με 2 καψουλες και θα έχω 480ml cappuccino Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από JTRGamer
madnifestah Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) @JTRGamer οι dolce gusto πάντος είναι επιεικώς άθλιες. προτήμησε κάποια μηχανή με κάψουλες illy η nespresso... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από madnifestah 1
JTRGamer Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, madnifestah είπε @JTRGamer οι dolce gusto πάντος είναι επιεικώς άθλιες. προτήμησε κάποια μηχανή με κάψουλες illy η nespresso... ναι αλλλα εγω πινω μονο cappuccino και κρυο και ζεστο αρα τι να παρω? Επεξ/σία 25 Μαΐου 2021 από JTRGamer
madnifestah Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 το ζεστο αφρόγαλα πώς θα το φτιάχνεις;; η μηχανή που είχες βάλει δεν έχει αφρογαλιέρα η ακροφυσιο... η ποιο φθηνή με κάψουλες nespresso... KRUPS XN1005S (NESPRESSO) Μηχανή Espresso Red + Δώρο κάψουλες αξίας 30€ (saveit.gr) 1
JTRGamer Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, madnifestah είπε το ζεστο αφρόγαλα πώς θα το φτιάχνεις;; η μηχανή που είχες βάλει δεν έχει αφρογαλιέρα η ακροφυσιο... η ποιο φθηνή με κάψουλες nespresso... KRUPS XN1005S (NESPRESSO) Μηχανή Espresso Red + Δώρο κάψουλες αξίας 30€ (saveit.gr) μια χαρα βγάζει αφρόγαλα και καιμακι
madnifestah Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 αυτό το πράγμα που βγαίνει,απο καψουλα που έχει γάλα σε σκόνη δεν είναι αφρόγαλα, δεν μοιάζει με αφρόγαλα και δεν έχει γευση σε αφρόγαλα. μην αναλύσω τα του καφέ.... ακόμη και μια french press με ζεστό γάλα θα κάνει την δουλειά καλύτερα απο αυτό. αν δεν μπορείς να πάρεις αφρογαλιέρα για ζεστο και κρύο... ακόμη δεν έχω γνωρίσει άτομο ευχαριστημένο απο dolce gusto... 2
JTRGamer Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 33 λεπτά πριν, madnifestah είπε αυτό το πράγμα που βγαίνει,απο καψουλα που έχει γάλα σε σκόνη δεν είναι αφρόγαλα, δεν μοιάζει με αφρόγαλα και δεν έχει γευση σε αφρόγαλα. μην αναλύσω τα του καφέ.... ακόμη και μια french press με ζεστό γάλα θα κάνει την δουλειά καλύτερα απο αυτό. αν δεν μπορείς να πάρεις αφρογαλιέρα για ζεστο και κρύο... ακόμη δεν έχω γνωρίσει άτομο ευχαριστημένο απο dolce gusto... 20 χρόνια νεροζούμι φραππέ πίνω και προσωπικά για μένα θα είναι τεράστια αλλαγή στην ποιότητα του καφέ + τις κάψουλες cappuccino απο starbucks που είναι οι κορυφαίες σε ποιότητα .. Εξάλλου δεν μπορώ να δώσω τώρα παραπάνω απο 50€ Για αρχή είμαι πολύ καλά .Αργότερα μπορεί να κάνω και μια αναβαθμιση σε ακριβότερη καφετερια
dazed Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 46 λεπτά πριν, JTRGamer είπε 20 χρόνια νεροζούμι φραππέ πίνω και προσωπικά για μένα θα είναι τεράστια αλλαγή στην ποιότητα του καφέ + τις κάψουλες cappuccino απο starbucks που είναι οι κορυφαίες σε ποιότητα .. Εξάλλου δεν μπορώ να δώσω τώρα παραπάνω απο 50€ Για αρχή είμαι πολύ καλά .Αργότερα μπορεί να κάνω και μια αναβαθμιση σε ακριβότερη καφετερια Καλημερα φιλε. Εχεις βαλει στην ιδια προταση τα Starbucks και την ποιοτητα, μαλλον απο λαθος ε?
JTRGamer Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Και ποια μάρκα προτείνεις εσύ καλυτερη ποιότητα cappuccino capsulles?
dazed Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 Δημοσ. 26 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, JTRGamer είπε Και ποια μάρκα προτείνεις εσύ καλυτερη ποιότητα cappuccino capsulles? Δεν προτεινω καν καψουλες, αλλα αν ειναι μονοδρομος, μονο τον illy θεωρω καφε. Nespresso ειναι αποδεκτος αλλα πιο πολυ προς ροφημα παει η κατασταση. Ισως η χρηση τομη να ειναι μια σχετικα καλη Nespresso μηχανη και να βρεις συμβατες καψουλες απο εξωτερικο κυριως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα