Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα ήθελα να κανω μια απλή ερώτηση και ταυτόχρονα σημαντική για εμένα.Επειδή ενδιαφέρομαι να μπω στο στρατό πριν το καλοκαίρι και παράλληλα να αλλάξω σχολή θα έχω κάποιο πρόβλημα με την υποβολή μηχανογραφικού.Φαντάζομαι υπάρχει τέτοια δυνατότητα έτσι? Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

Δε νομιζω να εχεις θεμα, ωστόσο καλο θα ήταν προτου μπεις να κρατησεις ενα επικυρωμένο φωτοαντιγραφο ταυτότητας (καθως εγω για να ορκιστω δε δεχοταν τη στρατιωτικη ταυτότητα γιατι δε "συμφωνουσε" με την αρχικη-πολιτική και έκανα ενα καρο διαδικασίες με το 1ο γραφειο για να παρω για μιση ώρα την πολιτική μου και να παω με στελεχος σε ΚΕΠ για γνησιο αντιγραφο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/2/2020 στις 12:22 ΜΜ, paylidis είπε

Δε νομιζω να εχεις θεμα, ωστόσο καλο θα ήταν προτου μπεις να κρατησεις ενα επικυρωμένο φωτοαντιγραφο ταυτότητας (καθως εγω για να ορκιστω δε δεχοταν τη στρατιωτικη ταυτότητα γιατι δε "συμφωνουσε" με την αρχικη-πολιτική και έκανα ενα καρο διαδικασίες με το 1ο γραφειο για να παρω για μιση ώρα την πολιτική μου και να παω με στελεχος σε ΚΕΠ για γνησιο αντιγραφο)

Εγώ ορκίστηκα με τη στρατιωτική

Και πολλοί άλλοι εκείνη τη μέρα, είχαμε σκάσει τουλάχιστον 4-5 φαντάροι (στο ΠΑΠΕΙ αυτό)

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
19 ώρες πριν, logistoulis είπε

Εγώ ορκίστηκα με τη στρατιωτική

Και πολλοί άλλοι εκείνη τη μέρα, είχαμε σκάσει τουλάχιστον 4-5 φαντάροι (στο ΠΑΠΕΙ αυτό)

Μη μπλέξεις με γραμματείες... οτι τους καπνίσει κάνουν ως γνωστόν 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paylidis είπε

Μη μπλέξεις με γραμματείες... οτι τους καπνίσει κάνουν ως γνωστόν 

Εμείς είχαμε φοβερή γραμματεία, με είχαν εξυπηρετήσει αμέτρητες φορές σε διάφορα θέματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...