kathytherion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Και θα γινω πιο σαφης, προ ημερων μου εστειλαν απο αμερικη ενα κουτι με φιγουρες μικρες και μεγαλυτερες οπου ο αποστολεας δεν τις ειχε βαλει σε καποια σακουλα αλλα χυμα στο κουτι (λαθος του αλλα εγινε). Το κουτι ως υπερμεγεθες σχετικα,κινησε υποψιες στο τελωνειο στ αεροδρομιο, περασε απο ελεγχο οπου ανοιχθηκε και αφου επιβεβαιωσαν οτιντα αντικειμενα δεν εχουν καποια σημαντικη αξια, συνεχισε την πορεια του μεχρι το σπιτι μου με μια επιβαρυνση 3€ για τον ελεγχο. Παω να παραλαβω το δεμα μου απο τα ελτα της περιοχης αφου φυσικα πληρωσω το μικρο αντιτιμο... και αντικρυζω ενα κουτι σχεδον κατεστραμμενο, ανοιγμενο και προχειρα κλεισμενο με ρανιδες ταινιας μη χαλασουμε και το σελοτειπ δηλαρη και πεσουν εξω τα καραβια. Αποτελεσμα ενδεχομενως να εχουν πεσει φιγουρες απο την ανοιχτη κουτα μεχρι να φτασει στα ελτα της περιοχης μου (δε νομιζω να μεταφερουν τις κουτες στα πουπουλα). Με τρωει το παραπονο και θελω πολυ να κινηθω καπως,τι θα μπορουσα να κανω?
VyronPeristeri Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δεν ξερεις δηλαδη ουτε εσυ ουτε ο αποστολεας τον αριθμο των τεμαχιων που θα επρεπε να εχει η κουτα;; Βιντεο εχεις απο το ανοιγμα; 2
Moderators Inuyasha Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, kathytherion είπε Και θα γινω πιο σαφης, προ ημερων μου εστειλαν απο αμερικη ενα κουτι με φιγουρες μικρες και μεγαλυτερες οπου ο αποστολεας δεν τις ειχε βαλει σε καποια σακουλα αλλα χυμα στο κουτι (λαθος του αλλα εγινε). Το κουτι ως υπερμεγεθες σχετικα,κινησε υποψιες στο τελωνειο στ αεροδρομιο, περασε απο ελεγχο οπου ανοιχθηκε και αφου επιβεβαιωσαν οτιντα αντικειμενα δεν εχουν καποια σημαντικη αξια, συνεχισε την πορεια του μεχρι το σπιτι μου με μια επιβαρυνση 3€ για τον ελεγχο. Παω να παραλαβω το δεμα μου απο τα ελτα της περιοχης αφου φυσικα πληρωσω το μικρο αντιτιμο... και αντικρυζω ενα κουτι σχεδον κατεστραμμενο, ανοιγμενο και προχειρα κλεισμενο με ρανιδες ταινιας μη χαλασουμε και το σελοτειπ δηλαρη και πεσουν εξω τα καραβια. Αποτελεσμα ενδεχομενως να εχουν πεσει φιγουρες απο την ανοιχτη κουτα μεχρι να φτασει στα ελτα της περιοχης μου (δε νομιζω να μεταφερουν τις κουτες στα πουπουλα). Με τρωει το παραπονο και θελω πολυ να κινηθω καπως,τι θα μπορουσα να κανω? Έπρεπε να μην παραλάβεις και να πεις όπα κάτσε το παίζει και ήρθε σαν ανάποδο γαμωτο Από την άλλη αυτό το πρέπει να έπεσαν φιγούρες δεν το κατάλαβα, δεν ξες τι έστειλε ακριβώς ο άλλος? 1
kathytherion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Θα ειμαι ειλικρινης, το ατομο μου εστειλε καποιες φιγουρες απο καλη θεληση δεν τιθεται θεμα εμπορικης συναλλαγης, μου τις χαρισε, και υποτιθεται οτι θα ηταν και λιγο στα πλαισια "εκπληξης" καθως δεν ηξερα τι θα βρω μεσα. Μετα επικοινωνησα μαζι του αλλα φυσικα δε θυμαται τι ακριβως εβαλε στη δικη μου κουτα καιως εστειλε και σε αλλα ατομα αντιστοιχες φιγουρες οποτε λογικο να μη θυμαται. Βιντεο δεν τραβηξα αλλα τραβηξα φωτογραφιες προτου ανοιξω εντελως την κουτα.
sstratos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Εφόσον δεν ξέρεις ακριβώς πόσες είχε μέσα , δεν μπορείς να αποδείξεις οτι λείπουν απο μέσα.... Και επίσης χωρίς ασφάλιση δέματος λίγο δύσκολα νομίζω.. Το καλύτερο θα ήταν να μην το δεχτείς να το παραλάβεις , αλλά θα γύρναγε στον αποστολέα και θα τον χρεώνανε και τα μεταφορικά πήγαινε-ελα.. 1
sphinxgr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χωρίς να μπορεί να αποδείξει κάποιος τι υπήρχε στο δέμα - για την ακρίβεια κανείς δεν ξέρει τι υπήρχε στο δέμα ουτε καν ο αποστολέας, ποια ήταν η αρχική και ποια η τελική κατάσταση, και χωρίς ασφάλεια δέματος, τι να ζητήσεις? Ίσως ήταν 20 φιγούρες που έγιναν 10 και θέλω αποζημίωση για το ενδεχόμενο που ισχύει αυτο?! Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από sphinxgr
kathytherion Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Εχετε δικιο αλλα δεν θα πρεπε να υπαρχει καποιο μεσο στο οποιο να μπορω να κανω παραπονο η να επικοινωνησω με τους αρμοδιους? Εχω ψαξει τα τηλεφωνα τα οποια φυσικα και δε σηκωνουν η μιλανε, και ανοιξα το θεμα για να δω αν εχεινσυμβει καινσε αλλους κατινκινησεις εκαναν.
mchrisober Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 φιλε δεν θα βγαλεις ακρη εαν δεν ξερεις το ακριβη αριθμο.
christakos07 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δηλαδή θα πάρεις τηλέφωνο και θα πεις τι ακριβώς: 'Θέλω να κάνω παράπονα επειδή το δέμα μου ήρθε σχεδον κατεστραμμένο(εξωτερικά), οπότε ενδέχεται να λείπουν αντικείμενα από το εσωτερικό του, αλλά δεν είμαι και σίγουρος επειδή μου κάνανε έκπληξη.' Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από christakos07
tsipakis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, christakos07 είπε Δηλαδή θα πάρεις τηλέφωνο και θα πεις τι ακριβώς: 'Θέλω να κάνω παράπονα επειδή το δέμα μου ήρθε σχεδον κατεστραμμένο(εξωτερικά), οπότε ενδέχεται να λείπουν αντικείμενα από το εσωτερικό του, αλλά δεν είμαι και σίγουρος επειδή μου κάνανε έκπληξη.' Αν πλήρωσες 3ευρω πάρε τηλέφωνο στα ΕΛΤΑ και υπέβαλε παράπονα. Έχει καταργηθεί το τέλος καιρό τώρα εισαι σιγουρος εχει καταργηθει ;
christakos07 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, tsipakis είπε εισαι σιγουρος εχει καταργηθει ; Χμ έχεις ενα point. Επιβάλλεται ακόμη στα δέματα(οχι στο επιστολικο ταχυδρομείο) εξωτερικού που έρχονται με EMS. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από christakos07
poulinos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 2 hours ago, kathytherion said: Εχετε δικιο αλλα δεν θα πρεπε να υπαρχει καποιο μεσο στο οποιο να μπορω να κανω παραπονο η να επικοινωνησω με τους αρμοδιους? Εχω ψαξει τα τηλεφωνα τα οποια φυσικα και δε σηκωνουν η μιλανε, και ανοιξα το θεμα για να δω αν εχεινσυμβει καινσε αλλους κατινκινησεις εκαναν. a.δεν μπορεις να αποδειξεις τι ειχε μεσα.για να αποδειξεις τι ειχε μεσα πρεπει να εχει γινει ασφαλιση με το αντιστοιχο ποσο που θα πληρωσει ο αλλος συν αποδειξη που να αναφερει το κοστος.σε courrier που πηγα αυτο μου ειπαν. επισης οταν τους ειπα να σταλει ασφαλισμενο μου ζητησαν αποδειξη που να αναγραφει το κοστος και οχι στο προφορικο. και παραπονο να γινει που δεν ειναι κακο παλι ...... Και να εχει χαθει κατι δεν γινεται να το αποδειξεις.Ππως και το ιδιο αν εγινε καποια καταστροφη στο δεμα. Και μας ειχαν πει επισης οτι αν ειναι να γινει κατι δεν θα πρεπει να το παραλαβεις ωστε να εξεταστει απο την εταιρεια courrier μολις γυρισει πισω>απο την στιγμη που γινεται παραλαβη ζοριζουν τα πραγματα. και μου εχουν κλεψει πραγματα σε αεροδρομιο απο backpack που το εδωσα να παει στις αποσκευες. εννοειται οτι εκανα παραπονο αλλα εννοειται οτι το παραπονο το γειωσαν κατευθειαν οτι δεν ειναι ασφαλισμενο οπότε δεν γίνεται τιποτα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα