My8os Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Άκουσα για έναν ιό ο οποίος την ώρα που είσαι στο net σε "πετάει" έξω αλλά δεν σε αφήνει να κάνεις disconnect παρα μόνο restart το pc.Ένα παρόμοιο περιστατικό είχα καιγώ, την ώρα που σέρφαρα οι σελίδες δεν άνοιγαν πλέον, το msn-messenger έκλεισε και δεν μπορούσα να κανω disconnect για να ξαναμπώ με αποτέλεσμα να κάνω restart. Ξαναμπήκα, έμεινα μέσα 5-10 λεπτά και μετά πάλι το ίδιο.Ωστόσο μόλις έβγαλα και ξανάβαλα τους drivers του modem (Tornado Intel 536EP) το πρόβλημα λύθηκε, δηλαδή έκανε αρκετό καιρό να με πετάξει έξω. Χθές το ξανάπαθα, ξανάκανα την "πατέντα" με τους drivers και είμαι οκ προς το παρών. Είναι τελικά ιός αυτό ή έχω κανα πρόβλημα με το modem; Ευχαριστώ από τώρα όποιον ασχοληθεί
BadBoy Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 Δημοσ. 8 Απριλίου 2004 San ios akougetai. Kana scan me antivirus ekanes?
My8os Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Ήθελα να προσθέσω κάτι ακόμα που παρατήρησα και που μου φαίνεται περίεργο.Ενώ σερφάρω κανονικά, ξαφνικά όλα αρχίζουν να σέρνονται (explorer,messenger,mirc) και το περίεργο είναι οτι στην σύνδεση τα Sent Bytes είναι 3πλάσια απο τα Received χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ για να δικαιολογείτε κάτι τέτοιο. Κάνεις καμία ίδεα τι είναι αυτό;
wert Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 My8os, κάνα firewall έχεις; Αν δεν έχεις εγκατέστησε ένα να δείς τι γίνεται και ποιό πρόγραμμα κόβει βόλτες ιντερνετικές.
BART Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 τρεξε το adaware η to spybot μην εχεις <μαζεψει>κανενα dialer?
eliasole Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 same shit kai edo pera alla emena mou vgazei tampela me sfalma sta xp ta symptomata akrivos ta idia
ipso33 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Και μενα ρε παιδια τα ιδια κανει καποιος ας μας βοηθησει.
lallasgr Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Δημοσ. 13 Απριλίου 2004 Gia ri3te mia matia kai edw....Den 3erw an einai to idio alla pote den 3ereis http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=380042&postdays=0&postorder=asc&start=0
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.