Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, techon1 είπε

Θα μπορούσα και εγώ να λιστάρω ένα κάρο PC exclusives αλλά δεν έχει νόημα. Θα πω μόνο ένα: Disco Elysium.

Ναι το λολ 😂😂😂

Δημοσ.
3 ώρες πριν, asdfaster είπε

Τι να το κανεις το ps5 και το ps6 και το ps100 όταν υπάρχει το xbox.

Ξέρω γω, να παίξεις κανα game τις προκοπής ίσως ?

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, oceanborngr είπε

Εγω αυτο που θελω απο μια κονσολα επιτελους ειναι mouse/keyboard και λειτουργικο windows

Mouse/keyboard/Windows έχει ένα PC, την κονσόλα τι τη θες? Φτιάχνεις ένα mini-itx και το συνδέεις στην TV του σαλονιού αν αυτό είναι το πρόβλημα σου...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, fytotech είπε

Για πάρε λίγο το μηδέν. Δε σε ακούω καλά, γιατί χτύπησε ο Kratos, το δισκάκι με το Bloodborne, πάνω στον Peter Parker κι έκανε φασαρία. Έχω κι αυτήν την Ellie, να παίζει συνέχεια Tetris Effect και να εκνευρίζει τον Nathan και δεν μπορώ να ησυχάσω.

βαλε και motion blur για να στρώσουν τα 40 fps και είσαι πένα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τέλειο είναι το PS4 και φυσικά ποσο περισσότερο το PS5.

Έκανα λάθος τα όλα προηγούμενα χρονια που δεν είχα κάποιο στη κατοχή μου.

Έχω ένα PC δεκαετίας....i7 980X 12 gb ram....μια χαρά θα τρέξει αν αλλάξω την rx 480 8gb ram όντας casual παίκτης.

αλλα δε θέλω όλη αυτή τη μεγάλη φασαρία....άλλαξε κάρτα....άλλαξε οθόνη σε 120 hz κτλ....δεν είναι θέμα οικονομικού....είναι θέμα φασαρίας

όταν πήρα το pro γούσταρα να κάθομαι με τα πόδια στο τραπέζι με το χειριστήριο..

για να μη πολυλογώ σήμερα έπαιξα πρώτη φορα το God of War 4 και συνηθισμένος από το πληκτρολόγιο δεν ήξερα που πατώ και που βρίσκομαι στο δεύτερο Boss.....εντάξει το έβγαλα τη τρίτη φορα στο πιο εύκολο mode.

όλο το πρόβλημα είναι να μαθω τους μηχανισμούς από το χειριστήριο προερχόμενος από πληκτρολόγιο.

τελευταίους μήνες παίζω (με διακοπές) Dead Cells (BCS 2) και εχει εύκολους μηχανισμούς γιατί είναι 2d.

μάλλον θέλει κάποιες δεκάδες ώρες μέχρι να συνηθίσω το χειριστήριο.

my one cent.

Επεξ/σία από Imperia
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Imperia είπε

Μάλλον θέλει κάποιες δεκάδες ώρες μέχρι να συνηθίσω το χειριστήριο.

Μην ανησυχείς αδερφέ! Κι εγώ αυτό έλεγα όταν πήγα σε κονσόλα μετά από πολλά χρόνια στο PC, αλλά τελικά το συνηθίζεις. 

• Like 3
Δημοσ.

Το ps Xbox είναι καθαρά για παιχνίδια θα έπρεπε να συγκριθεί η κάρτα γραφικών από ένα πς με την κονσόλα σε τιμή όχι όλο το πακέτο γιατί με το πς κανείς πολλά πράγματα μην τα οι ισοπεδώνουμε. 

Κάποιος ανέφερε ότι το πς έχει χ2,5 την τιμή που δεν ισχύει η αντίστοιχη κάρτα γραφικών έχει πάνω κάτω στα ίδια λεφτά. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Μα όσοι έχουν κονσόλα έχουν και υπολογιστή.

Α γεια σου  

Η διαφορά τιμής για αυτούς είναι ακόμα μικρότερη, αφού το κόστος για τον υπολογιστή είναι απλά μια καρτα γραφικών και ένας καλύτερος cpu, για να γίνει gaming pc  

14 ώρες πριν, VonLoutsos είπε

Απλά στην κονσόλα καθαρίζεις σχετικά οικονομικά με το gaming με την μέγιστη βελτιστοποίηση για τα χαρακτηριστικά της. Κάτι το οποίο δεν ισχύει στον υπολογιστή για διάφορους λόγους

Στον υπολογιστή από την άλλη έχεις αναβαθμίσεις που σε κρατάνε up to date. 
Όσο περνάει ο καιρός, ο υπολογιστής αποκτάει πλεονέκτημα. Μπορείς να κανείς upgrade με λιγότερο κόστος. 

Και φυσικά, δεν χρειάζεται να αγοράσεις τα πάντα, έχει και σπασμένα για δοκιμή 

Δημοσ.
Στις 5/2/2020 στις 12:19 ΜΜ, oceanborngr είπε

Εγω αυτο που θελω απο μια κονσολα επιτελους ειναι mouse/keyboard και λειτουργικο windows.

Ο απόλυτος μαζοχισμός ,respect

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή αυτή τη συζήτηση την έκανα όταν ήμουν 8 χρόνων όταν είχα psx και ΤΟΤΕ μόνο το συγκρίναμε με computersείναι αστείο όλο αυτό.Καθεστε και γράφετε όλοι οι pc fans για το ότι είναι καλύτερο από το Ps μην ξεχνάτε ότι μέχρι το PlayStation 2 μην πω ps3 τα μόνα games που παίζατε στο pc ήταν age of empires τόσο καλά γραφικά είχατε τότε...Να θυμηθώ επισεις εκείνες τις εποχές τα pc μέχρι να φορτώσουν το bios και να μπουν στην έναρξη να βλέπετε τα ψαράκια ήθελαν 3 λεπτά(τόσα πολλά πολυγωνα είχαν).Μην λέτε λοιπόν και κάνετε συγκρίσεις το ένα με το άλλο.Επισεις βρείτε κανένα παιχνίδι στο pc χωρίς Ίντερνετ να διασκεδάσετε γτ βλέπω το 90% παίζετε όλοι διαδυκτιακα ...όσο για τους Xbox fans να ρίξουμε μια μάτια στις πωλησεισ Να δούμε μια τις προτιμήσεις του κόσμου....τα φιλία μου και την αγάπη μου.!

Επεξ/σία από panjaros
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...