Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, techon1 είπε

Εσύ μπορείς να παίξεις Disco Elysium στο Playstation?

Βγαίνει σε κονσόλες τώρα αρχές του 2020.

Επεξ/σία από makridis
Δημοσ.

Ρε σεις μην το κανετε vs το θεμα. Καλες οι κονσολες για αυτο που κανουν, καλα και τα PC για μεγαλυτερο ευρος δυνατοτητων. Εγω αυτο που θελω απο μια κονσολα επιτελους ειναι mouse/keyboard και λειτουργικο windows. Απο τη στιγμη που δεν το εχει η Sony, μου ειναι αδιαφορο το PS5 και περιμενω μηπως και κανει το βημα η Microsoft.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Σημαινει πως στην  πραγματικοτητα οσα ισχυριστηκες πριν  δεν εχουν βαση  και ισχυει ακριβως το ιδιο σε οσα ισχυριζεσαι τωρα .Που απλα αποτελουν ευσεβεις ποθους δικους σου και  ως τετοιοι εχουν απο πολυ μικρη εως καμμια σημασια .

Τα στατιστικά δείχνουν πως κάθε χρόνο το ps πέφτει ενώ το xbox ανεβαίνει δραματικά. Εφόσον κοιτάς τα ποσα εκατομμύρια χρηστες έχει. Δεν ειδες και ποσα χάνι κάθε χρόνο? και που πανε? εγώ τα βλέπω και έχει πλακα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Σημαινει πως στην  πραγματικοτητα οσα ισχυριστηκες πριν  δεν εχουν βαση  και ισχυει ακριβως το ιδιο σε οσα ισχυριζεσαι τωρα .Που απλα αποτελουν ευσεβεις ποθους δικους σου και  ως τετοιοι εχουν απο πολυ μικρη εως καμμια σημασια .

Ρε φίλε το ps έχει φτάσει σε πολύ μεγάλο επίπεδο δεν έχει πολλά να αναβαθμίσει

Τι λλο να κάνει δηλαδη

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, oceanborngr είπε

Ρε σεις μην το κανετε vs το θεμα. Καλες οι κονσολες για αυτο που κανουν, καλα και τα PC για μεγαλυτερο ευρος δυνατοτητων. Εγω αυτο που θελω απο μια κονσολα επιτελους ειναι mouse/keyboard και λειτουργικο windows. Απο τη στιγμη που δεν το εχει η Sony, μου ειναι αδιαφορο το PS5 και περιμενω μηπως και κανει το βημα η Microsoft.

εκτός από τις επιδόσεις είναι και η εμπειρία χρήσης

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, oceanborngr είπε

Ασε μην το ψάχνεις ο καθένας πάντα στα Ελληνικά forums υποστηρίζει πάντα ότι αγοράζει μέχρι θανάτου. Είσαι ο μονος που έγραψε κάτι αντικειμενικό.

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, oceanborngr είπε

Το mouse/keyboard θα παιξει σιγουρα σε καποια φαση.

Για windows απλα ξεχνα το για παρα πολλους λογους...

Δημοσ.

Και σε αυτήν την γενιά το PlayStation θα είναι μονόδρομος αφού τα exclusive του Xbox θα τα παίζουμε στο PC ,γενικά οι κονσόλες στα πρώτα δύο χρόνια ζωής τους στέκονται πάρα πολύ καλά απέναντι στο high end pc hardware εκείνης της περιόδου αλλά μετά από μια διετία οι διαφορές ανοίγουν πολύ ,παρόμοια περίπτωση θα έχουμε και τώρα 

Δημοσ.

Αν κάποιος πάρει σύγχρονα εξαρτήματα υπολογιστή για να κάνει οτιδήποτε θέλει (ταινίες, Internet, office κ. α.) το μόνο που λείπει για να παίξει video games είναι η κάρτα γραφικών. Γιατί συγκρίνουμε ολόκληρη την τιμή του υπολογιστή με το κόστος της κονσόλας και όχι της κάρτας γραφικών; 

Δημοσ.
58 minutes ago, nikchris said:

Παντα η συγκριση κονσολας με πισι ηταν ακυρη, το πισι κοστιζει περισσοτερο αλλα κανει και πολλαπλασια πραγματα και όλα πανάνετα.

Πηρα περσι το Xbox one x, πολυ ωραιο για συγκεκριμενα παιχνιδια αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενη media συσκευη που θα μου παιξει ταινιες και θα μου κανει το streaming που θελω. Ασε που δεν εχει πληκτρολογιο και ποντικι, μεγα βασικο αν εισαι εστω και λιγο fan των fps παιχνιδιων.

Φετος αγορασα υπολογιστη με 3500Χ και 1660 και εχω δει το φως το αληθινο. Οχι τοσο για τα παιχνιδια, αλλα για τις δυνατοτητες, ειναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ συσκευη στο σαλονι μου που παιζει και στριμαρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ με απιστευτη ευκολια. Και φυσικα κατεβαζει, κανει και για browsing κλπ

Μα όσοι έχουν κονσόλα έχουν και υπολογιστή. Απλά στην κονσόλα καθαρίζεις σχετικά οικονομικά με το gaming με την μέγιστη βελτιστοποίηση για τα χαρακτηριστικά της. Κάτι το οποίο δεν ισχύει στον υπολογιστή για διάφορους λόγους

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πάντως ξεκίνησα την καριέρα μου με Atari. Commodore 64 ...κάνα δυο Sega..

Nintendo.απλο και 64....και μετά ήρθε στην ζωή μου το PS one...το κουτί τι τετράγωνο...το φαρδύ ...το πλατύ το κακάσχημο...

Και αν έχω λιώσει παίζοντας Resident evil...

Από εκεί και πέρα μόνο Sony...

Το 5 τώρα...για να δούμε..

Όχι για κανέναν σοβαρό λόγο ,απλά πάει το χέρι μόνο του ..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, teri23 είπε

Μπορείς να παίξεις στο σοβαρό pc god of war ;

3 ώρες πριν, techon1 είπε

Εσύ μπορείς να παίξεις Disco Elysium στο Playstation?

Είστε άκυροι και οι δύο. Και το God of War μπορείς να παίξεις στο PC και το Disco Elysium θα μπορείς  να το παίξεις σε λίγο καιρό στις κονσόλες.

Το PC θα έχει πάντα το πάνω χέρι στις επιδόσεις but guess what! Στα παπάκια μας! 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, argipen είπε

Ποιανού PC ακριβώς; Γιατί σύμφωνα με τα Steam Charts (βλ. https://store.steampowered.com/hwsurvey/Steam-Hardware-Software-Survey-Welcome-to-Steam), 8 στα 10 PC είναι πιο αδύναμα από το Xbox One X. Άρα θα είναι με απόλυτη σιγουριά και πιο αδύναμα από τα PlayStation 5 και Xbox (Series X).

Μην του το χαλάς του παιδιού. Νομίζει ότι οι τύποι με PC-τούμπανο είναι κάποιο τεράστιο κοινό που οι εταιρείες έχουν λόγο να στοχεύσουν με ποιοτικά exclusive παιχνίδια...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fytotech είπε

Για πάρε λίγο το μηδέν. Δε σε ακούω καλά, γιατί χτύπησε ο Kratos, το δισκάκι με το Bloodborne, πάνω στον Peter Parker κι έκανε φασαρία. Έχω κι αυτήν την Ellie, να παίζει συνέχεια Tetris Effect και να εκνευρίζει τον Nathan και δεν μπορώ να ησυχάσω.

Ξέχασες την Aloy!

• Thanks 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, pictorino είπε

Αν κάποιος πάρει σύγχρονα εξαρτήματα υπολογιστή για να κάνει οτιδήποτε θέλει (ταινίες, Internet, office κ. α.) το μόνο που λείπει για να παίξει video games είναι η κάρτα γραφικών. Γιατί συγκρίνουμε ολόκληρη την τιμή του υπολογιστή με το κόστος της κονσόλας και όχι της κάρτας γραφικών; 

Ο περισσότερος κόσμος πλέον έχει λάπτοπ. Και με ένα PC ή λάπτοπ του 2012 πλέον κάνεις τα πάντα εκτός από τα παιχνίδια. Οπότε παίρνεις μια κονσόλα και ξενοιαζεις από τις αναβαθμίσεις....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...