Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

προφανως σαν σοβαρος gamer θα το παρω για τα exclusives ,αλλα εχω και gaming pc κυριως για παιχνιδια με mods κλπ κατι που σε κονσολες συνηθως ειναι αδυνατο . πχ το skyrim για μενα χωρις mods χανει απο τις δυνατοτητες του. Τωρα για το οικονομικο πιστευω οτι γενια με την γενια τσιμπανε σε τιμες οι κονσολες ενω προσπαθουν να περιορισουν την πειρατεια δινοντας με το σταγονομετρο futures που θα πρεπε να ναι δεδομενα οπως πχ media player ...

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, argipen είπε

Τα συγκεκριμένα βίντεο (κυρίως από Digital Foundry) δεν δείχνουν τίποτα περισσότερο από το ευνόητο! Αυτό έλειπε, να έχεις σκάσει 3x στην τιμή, και να μην πάρεις τουλάχιστον 2x στις επιδόσεις. Το PC είναι versatile ως μέσο—κανείς δεν του το αρνείται αυτό. Η πραγματικότητα όμως λέει κάτι άλλο, πως τη διαφορά που βλέπεις σε αυτά τα βίντεο, την απολαμβάνει η μειονότητα του PC gaming community.

15 λεπτά πριν, VonLoutsos είπε

Ας δούμε τα specs του pc που χρησιμοποιούν:
Intel Core i7 6700K 4.00 GHz

16 GB DDR4 RAM

Nvidia GeForce GTX 1080 Ti

ASUS ROG Strix OC MSI Z170A 

Windows 10 Pro 64bit

Βλέπουμε το λοιπόν οτι ένα PC με τιμή τουλάχιστον 2,5x τιμής PS4 (αν συγκρίνουμε με την αρχική των 400Ε, αν βάλουμε την τωρινή-που κανονικά τωρινή πρέπει-μιλάμε για 4x) βγάζει καμπόσα frames παραπάνω. Δεν περίμενα ένα site να μου το πει, αλλά περίμενα ένα site να φτιάξει ένα pc με κόστος κονσόλας και να μου πει πως τα πάνε συγκριτικά. Δεν το κάνει το εν λόγω site γιατί ξέρει οτι το pc που θα φτιάξει (και θα περιμένει να πουλήσει), θα το πάνε πριονοκορδέλα τα ταπεινά χαμομηλάκια.

Δεν διαφωνώ το αναφέρω και πιο πανω.Είπαμε καλό το ps, οικονομικό και με exclusives αλλά μέχρι εκεί.Αν είσαι σοβαρός gamer και έχεις λεφτά πας σε pc με την ανάλογη οθόνη και όχι στην τηλεόραση

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, goliathv92 είπε

Ας μην ξεχνάμε και τα 5-10ε που κάθε μήνα ακουμπάτε στις συνδρομές για τις κονσόλες σας....

Mαζι με τα  παιχνιδια που παιρνουμε δωρεαν .

• Like 4
Δημοσ.

Παντα η συγκριση κονσολας με πισι ηταν ακυρη, το πισι κοστιζει περισσοτερο αλλα κανει και πολλαπλασια πραγματα και όλα πανάνετα.

Πηρα περσι το Xbox one x, πολυ ωραιο για συγκεκριμενα παιχνιδια αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενη media συσκευη που θα μου παιξει ταινιες και θα μου κανει το streaming που θελω. Ασε που δεν εχει πληκτρολογιο και ποντικι, μεγα βασικο αν εισαι εστω και λιγο fan των fps παιχνιδιων.

Φετος αγορασα υπολογιστη με 3500Χ και 1660 και εχω δει το φως το αληθινο. Οχι τοσο για τα παιχνιδια, αλλα για τις δυνατοτητες, ειναι ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ συσκευη στο σαλονι μου που παιζει και στριμαρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ με απιστευτη ευκολια. Και φυσικα κατεβαζει, κανει και για browsing κλπ

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, techon1 είπε

Εσύ μπορείς να παίξεις Disco Elysium στο Playstation?

Ακόμη και αυτό (που δεν είναι καν ΑΑΑ next gen game και τολμάς να το συγκρίνεις με τα κορυφαία ps4 exclusives), θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2020 στις κονσόλες.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, goliathv92 είπε

Ας μην ξεχνάμε και τα 5-10ε που κάθε μήνα ακουμπάτε στις συνδρομές για τις κονσόλες σας....

Αδιάφορο το online, αδιάφορα τα ψηφιακά παιχνίδια που υπαρχουν σε physical, ακόμα πιο αδιάφορα τα ψηφιακά δανεικά παιχνίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Fotis13 είπε

Σχεδον 105 εκατομμυρια ,διαφωνουν μαζι σου ...

Και τι σημαίνει αυτό? Μάλλον αυτά τα 105 εκατομμύρια δεν είδαν πως κάθε χρόνο το xbox ανεβαίνει ενώ το ps μένει στάσιμο. Και από αυτά τα 105 του χρόνου θα είναι κάπου στα 90 εκατομμύρια. Σιγά σιγά θα κάνει παρέα στην intel. Που πούλαγε τσόφλια για χρυσαφι. Ως που η amd ανέβηκε και είδαν τι θα πει σεβασμός και δυνατό pc. Εκαναν μέχρι και αποκαλυπτήρια στο logo ενώ είναι μέχρι και αυτό ίδιο με το περσινό χαχαχαχαχααχ

Επεξ/σία από asdfaster
  • Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, goliathv92 είπε

10(Sub.) * 12(Months) = 120/Year.

4(Games) * 12(Months) = 48 Παιχνίδια.

Το 1/3 να σου αρέσει από αυτά, μιλάμε για 16 παιχνίδια. Θέλεις να μου πεις πως η μέση τιμή των 16 αυτών παιχνιδιών δεν ήταν πάνω από 7.5 ευρώ έκαστο;

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, asdfaster είπε

Και τι σημαίνει αυτό? Μάλλον αυτά τα 105 εκατομμύρια δεν είδαν πως κάθε χρόνο το xbox ανεβαίνει ενώ το ps μένει στάσιμο. Και από αυτά τα 105 του χρόνου θα είναι κάπου στα 90 εκατομμύρια. Σιγά σιγά θα κάνει παρέα στην intel. Που πούλαγε τσόφλια για χρυσαφι. Ως που η amd ανέβηκε και είδαν τι θα πει σεβασμός δυνατό pc.

Σημαινει πως στην  πραγματικοτητα οσα ισχυριστηκες πριν  δεν εχουν βαση  και ισχυει ακριβως το ιδιο σε οσα ισχυριζεσαι τωρα .Που απλα αποτελουν ευσεβεις ποθους δικους σου και  ως τετοιοι εχουν απο πολυ μικρη εως καμμια σημασια .

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...