Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας.

Γιατί σκέφτομαι να αγοράσω μια μεταχειρισμένοι gtx 1080 ti.

Έχω δει πολλά you tube videos και λένε ότι είναι πολύ καλή επιλογή να αγοράσεις αυτή την κάρτα εσείς τι λέτε 

Δημοσ.

εξαρτατε την τιμη
αλλα παντα ειναι ρισκο να αγορασεις μεταχειρiσμενη καρτα γραφικων γιατι δεν ξερεις τι της εχει κανει ο αλλος
για 3 χρονια καρτα γραφικων ακομα ειναι απο τις καλυτερες

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

εξαρτατε την τιμη
αλλα παντα ειναι ρισκο να αγορασεις μεταχειρiσμενη καρτα γραφικων γιατι δεν ξερεις τι της εχει κανει ο αλλος
για 3 χρονια καρτα γραφικων ακομα ειναι απο τις καλυτερες

Εχω δι σε ενα μαγαζι που την πουλαει μεταχειρισμένη asus strix gaming 1080 ti 460 eur

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, exclood είπε

Εχω δι σε ενα μαγαζι που την πουλαει μεταχειρισμένη asus strix gaming 1080 ti 460 eur

Δεν αξίζει με τόσα περνεις τη ρχ5700χτ και σου μενουν λεφτά για σουβλάκια η βάζεις ένα πενινταρικο παραπάνω και περνεις την ρτχ 2070 super 

Και οι τρεις κάρτες έχουν πάνω κάτω ίδιες επιδόσεις ;)

Επεξ/σία από nikos5800
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, nikos5800 είπε

Δεν αξίζει με τόσα περνεις τη ρχ5700χτ και σου μενουν λεφτά για σουβλάκια η βάζεις ένα πενινταρικο παραπάνω και περνεις την ρτχ 2070 super 

Και οι τρεις κάρτες έχουν πάνω κάτω ίδιες επιδόσεις ;)

Ηθελα να την παρω και εγω την 1080 Ti την ειχα βρει 400 αλλα χωρις αποδειξη εγγυηση αλλα τελικα βρηκα σφραγισμενη 1 μηνος την EVGA 2070 XC ultra με 400 ευρω και πηρα αυτη λογω εγγυησης και φυσικα λογω σφραγισμενης.

Κακα ομως τα ψεματα ουτε η 2070S και ειδικα η 5700XT δεν μπορουν να την φτασουν.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Ηθελα να την παρω και εγω την 1080 Ti την ειχα βρει 400 αλλα χωρις αποδειξη εγγυηση αλλα τελικα βρηκα σφραγισμενη 1 μηνος την EVGA 2070 XC ultra με 400 ευρω και πηρα αυτη λογω εγγυησης και φυσικα λογω σφραγισμενης.

Κακα ομως τα ψεματα ουτε η 2070S και ειδικα η 5700XT δεν μπορουν να την φτασουν.

Ένα 10% διάφορα έχουν ανάλογα το game 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...