Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, SalonikiosLeventis είπε

Καλησπερα σας

ερώτηση/απορία!

Σπιτι στο οποίο το όνομα της δεη είναι στου παππού μου που έχει πεθάνει το 94. 
Από το θάνατο του μεσολάβησαν δυο κληρονόμοι. Γιαγιά, η θεία μου η οποία πέθανε και πήγε το μερίδιο της στα αδέρφια της (ο ένας μπαμπάς μου που επίσης πέθανε), η άλλη αδερφή και ο σύζυγος της. πλέον δλδ είμαστε 4 κληρονόμοι. (Δεν είχε παιδιά) 

και κανεις δεν πήρε τη ΔΕΗ στο όνομα του τόσα χρόνια !!

Εγώ κ η μάνα μου μοιράζομαστε το 25%, η αδερφή  το άλλο 25%, κ ο τελευταίος (ο μπαταξης της υπόθεσης) έχει το 50%

αυτος λοιπόν, έμενε στο εν λόγω σπίτι για χρόνια χωρίς να πληρώνει. Και προφανώς από πέρσι μπήκε σε καθολική υπηρεσία στην elpedison.

προχθές μας ήρθε θυροκόλληση και κανονικά από ΕΛΤΑ φάκελος από δικαστικό επιμελητή για εξόφληση η διακανονισμό οφειλών εντός 14 ημερών για τη ΔΕΗ με τηλέφωνο που ανήκει σε δικηγορικό γραφείο. 600€ μου είπαν και μπορεί να γίνει διακανονισμός αν το πάρει όμως κάποιος στο όνομα του. Οκ λέω, βατό. Προφανώς μπορείς να το κανεις καλώντας κ τη ΔΕΗ 

την επόμενη μέρα όμως σκάει εκκαθαριστικός από ελπεντισον καθολική 790€!

πριν 4 μήνες είχε έρθει 750 περίπου. Να σημειωθεί ότι στο σπίτι δε μένει κανεις και πως ο δεδδηε έχει κόψει το ρεύμα.

το θέμα ποιο είναι… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΔΕΗ (600) και elpedison καθολική(790);

μέχρι τον Απρίλιο είχα καταλαβει και γώ κ όλο το σοι μου ότι το 600 € εμπεριεχόταν στο 750 τότε! Κάνω λάθος;

αλλο το ένα άλλο το άλλο;

Δηλαδή πρέπει να πλήρωσω διαφορετικά για να ξεμπερδρυω και μη μας κυνηγάνε;

στην ελπεντισον μ είπαν πως πρπει να πληρώσω το Ποσο αυτό (790) ώστε να μπορώ να απενεργοποίησω το λογαριασμό, αλλιώς δε γίνεται. (Γίνεται ενεργοποίηση με την απόσβεση του χρεουσ Και αιτείσαι για διακοπή) Γιατί τζάμπα έρχεται λογαριασμός !! το ρεύμα είναι κομμένο και έρχονται λογαριασμοί με πάγια και ΕΡΤ κτλ.

δεη και εελπεντισον μ είπαν άλλο το ένα άλλο το αλλο. Αλλά δε ξέρω είπα να ρωτήσω κ εδώ🥲

ευχαριστώ  

Γιατι δεν ανοιγεις ενα αλλο θεμα, αυτα που ρωτας δεν εχουν σχέση με την καθολική 

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, SalonikiosLeventis είπε

Καλησπερα σας

ερώτηση/απορία!

Σπιτι στο οποίο το όνομα της δεη είναι στου παππού μου που έχει πεθάνει το 94. 
Από το θάνατο του μεσολάβησαν δυο κληρονόμοι. Γιαγιά, η θεία μου η οποία πέθανε και πήγε το μερίδιο της στα αδέρφια της (ο ένας μπαμπάς μου που επίσης πέθανε), η άλλη αδερφή και ο σύζυγος της. πλέον δλδ είμαστε 4 κληρονόμοι. (Δεν είχε παιδιά) 

και κανεις δεν πήρε τη ΔΕΗ στο όνομα του τόσα χρόνια !!

Εγώ κ η μάνα μου μοιράζομαστε το 25%, η αδερφή  το άλλο 25%, κ ο τελευταίος (ο μπαταξης της υπόθεσης) έχει το 50%

αυτος λοιπόν, έμενε στο εν λόγω σπίτι για χρόνια χωρίς να πληρώνει. Και προφανώς από πέρσι μπήκε σε καθολική υπηρεσία στην elpedison.

προχθές μας ήρθε θυροκόλληση και κανονικά από ΕΛΤΑ φάκελος από δικαστικό επιμελητή για εξόφληση η διακανονισμό οφειλών εντός 14 ημερών για τη ΔΕΗ με τηλέφωνο που ανήκει σε δικηγορικό γραφείο. 600€ μου είπαν και μπορεί να γίνει διακανονισμός αν το πάρει όμως κάποιος στο όνομα του. Οκ λέω, βατό. Προφανώς μπορείς να το κανεις καλώντας κ τη ΔΕΗ 

την επόμενη μέρα όμως σκάει εκκαθαριστικός από ελπεντισον καθολική 790€!

πριν 4 μήνες είχε έρθει 750 περίπου. Να σημειωθεί ότι στο σπίτι δε μένει κανεις και πως ο δεδδηε έχει κόψει το ρεύμα.

το θέμα ποιο είναι… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΔΕΗ (600) και elpedison καθολική(790);

μέχρι τον Απρίλιο είχα καταλαβει και γώ κ όλο το σοι μου ότι το 600 € εμπεριεχόταν στο 750 τότε! Κάνω λάθος;

αλλο το ένα άλλο το άλλο;

Δηλαδή πρέπει να πλήρωσω διαφορετικά για να ξεμπερδρυω και μη μας κυνηγάνε;

στην ελπεντισον μ είπαν πως πρπει να πληρώσω το Ποσο αυτό (790) ώστε να μπορώ να απενεργοποίησω το λογαριασμό, αλλιώς δε γίνεται. (Γίνεται ενεργοποίηση με την απόσβεση του χρεουσ Και αιτείσαι για διακοπή) Γιατί τζάμπα έρχεται λογαριασμός !! το ρεύμα είναι κομμένο και έρχονται λογαριασμοί με πάγια και ΕΡΤ κτλ.

δεη και εελπεντισον μ είπαν άλλο το ένα άλλο το αλλο. Αλλά δε ξέρω είπα να ρωτήσω κ εδώ🥲

ευχαριστώ  

Ειναι δυο λογαριασμοι ... Ενας στην Δεη  σαν  πρωην προμηθευτης και ο αλλος στην καθολικη υπηρεσια γιατι στον υπεβαλε ο προηγουμενος προμηθευτης σας.( αναλυση λογαριασμων δεν εχεις)....Ρωτησες; Για να μην ερχονται πλεον οι λογαριασμοι θα πρεπει να ζητησετε την οικιοθελη αποσυνδεση του ρευματος..Δεν σημαινει επειδη εχει κοπει  το ρευμα δεν βγαινουν οι  λογαριασμοι..

Επεξ/σία από takoulou
  • Thanks 1
Δημοσ.

Όταν τους είπα πως τουλάχιστον βρε παιδιά να λήξουμε το σενάριο μην έρχονται άλλοι λογαριασμοί, μου είπαν για να γίνει αυτό πρέπει να πληρώσω το χρέος 😢

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SalonikiosLeventis είπε

Όταν τους είπα πως τουλάχιστον βρε παιδιά να λήξουμε το σενάριο μην έρχονται άλλοι λογαριασμοί, μου είπαν για να γίνει αυτό πρέπει να πληρώσω το χρέος 😢

Είναι κομμένο το ρεύμα; Αν όχι, θα έρχονται λογαριασμοί με τα πάγια και τα τέλη. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SalonikiosLeventis είπε

Ε ναι.. Θα πρέπει να πληρώσεις.. Και μετά θα ζητήσεις την διακοπή.. 

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, SalonikiosLeventis είπε

τώρα που το πήρες στο όνομά σου είναι αργά . Πήγαινε μια απο αυτές τις μέρες στο δήμο να το δηλώσεις μη ηλεκτροδοτούμενο για να μη χρεώνεσαι τζάμπα τέλη/ερτ

Η elpedison φημίζεται οτι βγάζει Διαταγή Πληρωμής , δε θα το γλυτώσεις

Δεν έχει σχέση με το παρών νήμα , απευθυνθείτε σε δικηγόρο να δείτε αν αξίζει να κυνηγήσετε τον "μπαταξή"

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...