takoulou Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Philippe είπε Ευχαριστώ! Γιατί στη ΔΕΗ τη μία μέρα μου έλεγαν ότι πρέπει πρώτα να εξοφληθεί για να μας ξαναδεχθούν και την άλλη ότι αρκεί να μπει σε διακανονισμό και να πληρωθεί η προκαταβολή. Το παράδοξο είναι ότι η καθολική υπηρεσία δεν είχε ρήτρα μέχρι και τον Ιανουάριο, ενώ πήρε και τις επιδοτήσεις, οπότε τους βγήκε πιο φθηνά! Ναι... Θα πρεπει να κάνεις γρήγορα έναν διακανονισμό.. Αλλιώς αν δεν βρεις παροχο θα πας σε αυτόν που υποδέχεται του πελάτες αυτής της κατηγορίας.. Νομίζω αυτή την στιγμή είναι η Epeldison..Και καταλαβαίνεις..Και πλεον έχουν και οι πελατες της καθολικής υπηρεσιας ρήτρα αναπροσαρμογής.. Επεξ/σία 14 Μαΐου 2022 από takoulou 1
Philippe Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Σε ευχαριστώ! Αυτή τη στιγμή είναι η Elpedison αλλά η παροχή στην οποία αναφέρομαι έχει μπει από πιο παλιά στην καθολική, τότε που τους υποδεχόταν η ΔΕΗ.. Θα προτιμούσα να ξαναγίνει νέα σύμβαση με τη ΔΕΗ, αλλά εάν πρέπει να καταβληθεί ολόκληρο το χρέος πριν μας δεχθεί και δεν αρκεί η ένταξη σε διακανονισμό, θα δοκίμαζα οποιονδήποτε πάροχο. Δεν ξέρω βέβαια αν όντως συμφέρει γιατί αυτοί οι ιδιώτες είναι τόσο ξεφτίλες που παίζει να είναι χειρότεροι και από την καθολική υπηρεσία!
u_user Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Καλησπέρα, οφείλω ένα πόσο στην watt & volt δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι πελάτης με το zer0 γιατί είναι απλά κοροιδία το πακέτο τους έχει μαζευτεί 1.000 με έναντι δεν θέλω να σκέφτομαι στον εκκαθαριστικό. Διακανονισμό δεν μπορώ, πιστωτική κάρτα ούτε γιατί είναι στο όριο. Θέλω να πάω στο home της ΔΕΗ, η κατοικία είναι στο όνομα μου και η παροχή επίσης. Τι μπορώ να κάνω να φύγω και να μπορέσω μετά να τον πληρώσω;
takoulou Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, u_user είπε Καλησπέρα, οφείλω ένα πόσο στην watt & volt δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι πελάτης με το zer0 γιατί είναι απλά κοροιδία το πακέτο τους έχει μαζευτεί 1.000 με έναντι δεν θέλω να σκέφτομαι στον εκκαθαριστικό. Διακανονισμό δεν μπορώ, πιστωτική κάρτα ούτε γιατί είναι στο όριο. Θέλω να πάω στο home της ΔΕΗ, η κατοικία είναι στο όνομα μου και η παροχή επίσης. Τι μπορώ να κάνω να φύγω και να μπορέσω μετά να τον πληρώσω; Δεν πηρες απαντηση...Γιατι δεν μπορεις να κανεις διακανονισμο...Να φυγεις χωρις διακανονισμο δεν θα σε αφησουν.. Χρωστας και ειναι δυσκολα... Πας στο αλλο θεμα ξανα..
Vasileios-gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 27 λεπτά πριν, u_user είπε Καλησπέρα, οφείλω ένα πόσο στην watt & volt δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι πελάτης με το zer0 γιατί είναι απλά κοροιδία το πακέτο τους έχει μαζευτεί 1.000 με έναντι δεν θέλω να σκέφτομαι στον εκκαθαριστικό. Διακανονισμό δεν μπορώ, πιστωτική κάρτα ούτε γιατί είναι στο όριο. Θέλω να πάω στο home της ΔΕΗ, η κατοικία είναι στο όνομα μου και η παροχή επίσης. Τι μπορώ να κάνω να φύγω και να μπορέσω μετά να τον πληρώσω; Για να πας στο zero απλά κάλεσε 8009001000 και μιλάς με ΔΕΗ δωρεάν.
stefa_1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Το 18-19' μου εκοψαν το ρευμα απο συσσωρευμενες οφειλες, και μου ηρθε γραμμα απο το ΔΕΔΔΗΕ για παυση εκπροσωπησης απο τη ΔΕΗ λογω συσσωρευμενων οφειλων, και οτι πρεπει εντος 2 εβδομαδων ή καπου εκει να βρω νεο παροχο. Φυσικα κανενας δεν με δεχτηκε, και 10 μερες μετα το περας των 2 εβδομαδων ηρθε καποιος απο το ΔΕΔΔΗΕ να καταγραψει τα στοιχεια του ρολογιου (νομιζα οτι ηρθαν να βγαλουν το ρολοι) και μου ειπε οτι ηρθε για καταγραφη του αριθμου καταναλωσης του μετρητη ή κατι τετοιο γιατι με ανελαβε (ξανα) η ΔΕΗ σαν πελατη καθολικης υπηρεσιας μιας και ηταν ο μοναδικος παροχος καθολικης υπηρεσιας (τοτε τουλαχιστο). Με ξανασυνδεσαν μερικες μερες μετα τελος παντων, ξεκινοντας οι λογαριασμοι απο "το μηδεν" (70€ ο πρωτος). Πριν ειχα ΚΟΤ εξου και η μη αποσυνδεση λογω χρεων. Αφου μπηκα σε καθολικη υπηρεσια, με 2-3 απληρωτους μου εκοψαν ξανα το ρευμα. (Μπορει να ειχα ξαναποσταρει, περασαν χρονια και δεν θυμαμαι ακριβως ποτε εγινε και τι, οποτε μην δινετε μεγαλη βαση στις ημερομηνιες και γενικα χρονικα διαστηματα γιατι μπορει να ειμαι λαθος) Μερικες μερες μετα την τελευταια διακοπη, πηγα με 4 ψηφιο ποσο στα χερια στη ΔΕΗ για να δωσω προκαταβολη για διακανονισμο και επανασυνδεση και δεν τα ηθελαν τα λεφτα, (ηθελαν πολλααα παραπανω) οποτε εφυγαν ολα οσα μαζεψα για τη ΔΕΗ σε αυτονομο φωτοβολταικο. ( και εστησα οτι μπορεσα να στησω απο Φ/Β -μονος κιολας το εγκατεστησα αγοραζοντας καθε εξαρτημα ξεχωριστα, οχι ετοιμο αυτονομο πακετο - για να εχω ρευμα για τα βασικα και τα υπολοιπα με μια γεννητρια που μου χαρισε κατα καποιο τροπο ενας γειτονας γιατι την εχει για το εξοχικο του στο οποιο σπανιως ερχεται οποτε του την κρατουσα και ζωντανη, γιατι οι μηχανες στην ακκινησια για πολυ καιρο φθειρονται ) Σημερα, μου ηρθε γραμμα οτι η ο προηγουμενος παροχος (χωρις να γραφει "Η ΔΕΗ") σταματησε να με εκπροσωπει και απο σημερα ή τις προηγουμενες μερες απ οτι καταλαβα με ξαναεβαλαν για 2η φορα σε καθολικη υπηρεσια στη ΔΕΗ, ενω πριν απ αυτο το γραμμα δεχομουν 10αδες απειλητικα τηλεφωνηματα σχεδον σε καθημερινη βαση απο τις εισπρακτικες/δικηγορικο γραφειο του γνωστου κυριου Σιουφ.... για να δωσω "2500€ προκαταβολη εδω και τωρα (ισως γιατι γνωριζαν οτι θα πεσω ξανα σε καθολικη υπηρεσια οποτε δεν θα εχει νοημα το κυνηγι και τα χρεη θα πανε δικαστικα) αλλιως σας διαγραφει ο εντολεας της (δλδ η δεη)" και οτι θα με ξαναπαρουν σε 1 εβδομαδα το πολυ για να με ρωτησουν αν θα τα σκασω τα λεφτα ή θα με διαγραψουν. Δεν ξαναπηραν ποτε απο τοτε που μου ειπαν οτι θα με επαιρναν σε 1 εβδομαδα. Τελος παντων μου ηρθε το χαρτι που επισυναψα. Τι ειναι αυτο ? Θα με ξανασυνδεσουν παλι απο την αρχη ? Μπορει καποιος να καταλαβει αν απ αυτο το χαρτι προκειται να με ξανασυνδεσουν γτ παρομοιο απ οσο θυμαμαι, ελεγε πανω κατω τα ιδια και την προηγουμενη φορα PS Ναι, φαινεται προφανως οτι ειμαι κακοπληρωτης γιατι μεταβιας βγαινουμε οικονομικα, ιδιαιτερα μετα τον ξαφνικο χαμο του πατερα μου στα late 50 του απο ανακοπη πριν απο μερικες βδομαδες, που πεθανε στα χερια μου κανοντας του ΚΑΡΠΑ και διεγνωσθηκα με PTSD, οποτε θα το εκτιμησω αν μεινουμε on topic και δεν εχω το ψυχικο σθενος να τα ξανακουσω γιατι δεν πληρωνω κτλ και οτι περνω οτι μου αξιζει γιατι δεν πληρωνα κτλ κτλ. Δεν ειχα, αν ειχα θα πληρωνα. Το Φ/Β γιαυτο το budget ουτε τζαμπα ρευμα το λες, και μεταβιας τα βγαζω περα χειμωνα, αλλα και το καλοκαιρι με 3 πανελ και σχεδον γερασμενες μπαταριες τρωω μεγαλη ταλαιπωρια συν το εδεχομενο εκρηξης των μπαταριων (θελουν συχνα επιτηρηση τις μεσημεριανες ωρες) γιατι μια μπαταρια προβληματικη που εφυγε για ανακυκλωση ζεματουσε ολη μερα (δεν μπορουσες να ακουμπησεις το πλαστικο) ασχετως που ηταν εκτος φορτιστη. Οποτε, σας παρακαλω, μεινετε on topic σχετικα με το γραμμα που ελαβα και αν εχω ελπιδες επανασυνδεσης οπως την προηγουμενη φορα. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από stefa_1
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, stefa_1 είπε Το 18-19' μου εκοψαν το ρευμα απο συσσωρευμενες οφειλες, και μου ηρθε γραμμα απο το ΔΕΔΔΗΕ για παυση εκπροσωπησης απο τη ΔΕΗ λογω συσσωρευμενων οφειλων, και οτι πρεπει εντος 2 εβδομαδων ή καπου εκει να βρω νεο παροχο. Φυσικα κανενας δεν με δεχτηκε, και 10 μερες μετα το περας των 2 εβδομαδων ηρθε καποιος απο το ΔΕΔΔΗΕ να καταγραψει τα στοιχεια του ρολογιου (νομιζα οτι ηρθαν να βγαλουν το ρολοι) και μου ειπε οτι ηρθε για καταγραφη του αριθμου καταναλωσης του μετρητη ή κατι τετοιο γιατι με ανελαβε (ξανα) η ΔΕΗ σαν πελατη καθολικης υπηρεσιας μιας και ηταν ο μοναδικος παροχος καθολικης υπηρεσιας (τοτε τουλαχιστο). Με ξανασυνδεσαν μερικες μερες μετα τελος παντων, ξεκινοντας οι λογαριασμοι απο "το μηδεν" (70€ ο πρωτος). Πριν ειχα ΚΟΤ εξου και η μη αποσυνδεση λογω χρεων. Αφου μπηκα σε καθολικη υπηρεσια, με 2-3 απληρωτους μου εκοψαν ξανα το ρευμα. (Μπορει να ειχα ξαναποσταρει, περασαν χρονια και δεν θυμαμαι ακριβως ποτε εγινε και τι, οποτε μην δινετε μεγαλη βαση στις ημερομηνιες και γενικα χρονικα διαστηματα γιατι μπορει να ειμαι λαθος) Μερικες μερες μετα την τελευταια διακοπη, πηγα με 4 ψηφιο ποσο στα χερια στη ΔΕΗ για να δωσω προκαταβολη για διακανονισμο και επανασυνδεση και δεν τα ηθελαν τα λεφτα, (ηθελαν πολλααα παραπανω) οποτε εφυγαν ολα οσα μαζεψα για τη ΔΕΗ σε αυτονομο φωτοβολταικο. ( και εστησα οτι μπορεσα να στησω απο Φ/Β -μονος κιολας το εγκατεστησα αγοραζοντας καθε εξαρτημα ξεχωριστα, οχι ετοιμο αυτονομο πακετο - για να εχω ρευμα για τα βασικα και τα υπολοιπα με μια γεννητρια που μου χαρισε κατα καποιο τροπο ενας γειτονας γιατι την εχει για το εξοχικο του στο οποιο σπανιως ερχεται οποτε του την κρατουσα και ζωντανη, γιατι οι μηχανες στην ακκινησια για πολυ καιρο φθειρονται ) Σημερα, μου ηρθε γραμμα οτι η ο προηγουμενος παροχος (χωρις να γραφει "Η ΔΕΗ") σταματησε να με εκπροσωπει και απο σημερα ή τις προηγουμενες μερες απ οτι καταλαβα με ξαναεβαλαν για 2η φορα σε καθολικη υπηρεσια στη ΔΕΗ, ενω πριν απ αυτο το γραμμα δεχομουν 10αδες απειλητικα τηλεφωνηματα σχεδον σε καθημερινη βαση απο τις εισπρακτικες/δικηγορικο γραφειο του γνωστου κυριου Σιουφ.... για να δωσω "2500€ προκαταβολη εδω και τωρα (ισως γιατι γνωριζαν οτι θα πεσω ξανα σε καθολικη υπηρεσια οποτε δεν θα εχει νοημα το κυνηγι και τα χρεη θα πανε δικαστικα) αλλιως σας διαγραφει ο εντολεας της (δλδ η δεη)" και οτι θα με ξαναπαρουν σε 1 εβδομαδα το πολυ για να με ρωτησουν αν θα τα σκασω τα λεφτα ή θα με διαγραψουν. Δεν ξαναπηραν ποτε απο τοτε που μου ειπαν οτι θα με επαιρναν σε 1 εβδομαδα. Τελος παντων μου ηρθε το χαρτι που επισυναψα. Τι ειναι αυτο ? Θα με ξανασυνδεσουν παλι απο την αρχη ? Μπορει καποιος να καταλαβει αν απ αυτο το χαρτι προκειται να με ξανασυνδεσουν γτ παρομοιο απ οσο θυμαμαι, ελεγε πανω κατω τα ιδια και την προηγουμενη φορα PS Ναι, φαινεται προφανως οτι ειμαι κακοπληρωτης γιατι μεταβιας βγαινουμε οικονομικα, ιδιαιτερα μετα τον ξαφνικο χαμο του πατερα μου στα late 50 του απο ανακοπη πριν απο μερικες βδομαδες, που πεθανε στα χερια μου κανοντας του ΚΑΡΠΑ και διεγνωσθηκα με PTSD, οποτε θα το εκτιμησω αν μεινουμε on topic και δεν εχω το ψυχικο σθενος να τα ξανακουσω γιατι δεν πληρωνω κτλ και οτι περνω οτι μου αξιζει γιατι δεν πληρωνα κτλ κτλ. Δεν ειχα, αν ειχα θα πληρωνα. Το Φ/Β γιαυτο το budget ουτε τζαμπα ρευμα το λες, και μεταβιας τα βγαζω περα χειμωνα, αλλα και το καλοκαιρι με 3 πανελ και σχεδον γερασμενες μπαταριες τρωω μεγαλη ταλαιπωρια συν το εδεχομενο εκρηξης των μπαταριων (θελουν συχνα επιτηρηση τις μεσημεριανες ωρες) γιατι μια μπαταρια προβληματικη που εφυγε για ανακυκλωση ζεματουσε ολη μερα (δεν μπορουσες να ακουμπησεις το πλαστικο) ασχετως που ηταν εκτος φορτιστη. Οποτε, σας παρακαλω, μεινετε on topic σχετικα με το γραμμα που ελαβα και αν εχω ελπιδες επανασυνδεσης οπως την προηγουμενη φορα. Θα ξαναμπείς σε καθολική απο ότι καταλαβαίνω. Αλλα βρε φίλε με 3 λογαριασμούς απλήρωτους 4ψηφιο υπόλοιπο;Τι καις κάθε μέρα και πάει τόσο ψηλά;
stefa_1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Θα ξαναμπείς σε καθολική απο ότι καταλαβαίνω. Αλλα βρε φίλε με 3 λογαριασμούς απλήρωτους 4ψηφιο υπόλοιπο;Τι καις κάθε μέρα και πάει τόσο ψηλά; Κλασσικα, ηλεκτρικα θερμαντικα σωματα και ηλεκτρικο θερμοσιφωνα. Μαλλιασε η γλωσσα μου στα υπολοιπα μελη της οικογενειας να λεω και να ξαναλεω, κλειστε τα, χαμηλωστε τα, μην τα αφηνετε να καινε λες και ειναι τζαμπα, ας παρουμε μια ξυλοσομπα, κατι τελος παντων που μπορουμε να ελεγχουμε την χρηση, ομοφωνα ολα τα μελη ειπαν οχι, θελουμε ηλεκτρικα. Εγω παντα προσεχα, γνωριζοντας ποσο υπουλα ειναι τα ηλεκτρικα θερμαντικα σωματα, παρ ολα αυτα τι να εκανα, να εβρισκα κανα οπλο και να απειλουσα την οικογενεια μου να απεξαρτηθει απ αυτα ? Πως προκαλει εξαρτηση η πρεζα, ε, ενα πραγμα σαν αυτο, ετσι εκαναν τα αλλα μελη που εμεναν στο σπιτι, η μιση ασχολια της μερας τους ηταν να απολαμβανουν ολη μερα τη ζεστη απο ενα σωμα με μια καρεκλα μπροστα απ αυτο. Αναβαν σωματα και επαιζαν με το κινητο αραχτοι στη σομπα. Εν τελη σηκωσα τα χερια ψηλα, και πανω κατω ηξερα τι μας περιμενε οικονομικα αλλα και στο ενεδεχομενο οτι ειμαι πολυ κοντα στο να μας το κοψουν, αλλα τα αλλα μελη εβαλαν μυαλο μετα την οριστικη διακοπη και ειδαν το ζορι να ζεις με Φ/Β και να τρεμεις να ξυπνας το πρωι και να βλεπεις συννεφια = γιοκ ρευμα. Με συνεφια βαρια παραγουν τα Φ/Β στο 20%, με βροχη 5-10% το πολυ. Αυτα περι καταναλωσης, απο τη στιγμη που δεν ζω μονος, δεν μπορουσα να απειλω τον καθενα ξεχωριστα να συμβιβαστει με αλλη λυση θερμανσης. Επρεπε να φτασουμε στον πατο για να βαλουν μυαλο. Edit : Πως μπορω να καταλαβω αν με εχουν ξανασυνδεσει ? Θα γυρισουν τον γεν. διακοπτη/ασφαλεια του ρολογιου στην ενδειξη on ή παιζει να το συνδεσουν και να αφησουν τον διακοπτη στο off ? Να τους παρω τηλ τι σκοπο εχουν να κανουν ? Απο τις 23/2 εχει μεσολαβησει ενα διαστημα, οποτε παιζει να με εχουν ξανασυνδεσει. Γιατι εχω κοψει το καλωδιο της παροχης του ρολογιου, με καλωδιο που πηγαινε στον μετατροπεα 12v σε 220v του φωτοβολταικου οποτε δεν ξερω αν υπαρχει ρευμα ξανα. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από stefa_1 1
korakios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 44 λεπτά πριν, stefa_1 είπε Τελος παντων μου ηρθε το χαρτι που επισυναψα. Τι ειναι αυτο ? Θα με ξανασυνδεσουν παλι απο την αρχη ? απλά σου λέει οτι μπήκες σε καθολική , αλλά δεν κατάλαβα αν τώρα είναι κομμένο ή όχι
stefa_1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, korakios είπε απλά σου λέει οτι μπήκες σε καθολική , αλλά δεν κατάλαβα αν τώρα είναι κομμένο ή όχι Ηταν κομμενο. Κομμενο ηταν και την προηγουμενη φορα πριν μεταβω σε καθολικη υπηρεσια οπου και εγινε η επανασυνδεση, αλλα ηταν καποιος μας παρων για να δει οτι εγινε συνδεση/εξηγησει τι θα γινει απο δω και στο εξης ως πελατης καθολικης απο τον υπαλληλο. Τωρα δεν ξερω αν ειναι κομμενο ή το ξανασυνδεσαν γιατι δεν μενουμε πλεον εκει και δεν υπαρχει ευκολος τροπος λογω της καλωδιωσης των Φ/Β : (Λιγο ασχετο με το θεμα, οποιος θελει το διαβαζει) Προς το παρον δεν μενουμε πλεον σαυτο το σπιτι, μετακομισαμε σε συγγενεις μετα το συμβαν για καποιο χρονικο διαστημα, για να πω οτι πχ ηρθε καποιος απο δεη/δεδδηε για να κανει επανασυνδεση αλλα δεν ημουν εκει για να δω τι εγινε. Ο λογος ειναι ψυχολογικος, μας πνιγουν οι τοιχοι απο το χαμο του πατερα μου και τα παντα μας θυμιζουν αυτον τον υπεροχο ανθρωπο. Ενταξει, ολοι εχουμε χασει ανθρωπους και δεν εχουμε φυγει απο το σπιτι, αλλα ο θανατος του ηταν φρικτος για μενα και τη μανα μου που ειμασταν παροντες, που ξεκινησε με σπασμους, μετα απεκτησε συνειδηση και φανηκε ολη η αγωνια στο προσωπο πριν "σβησουν ολα" που αρχισα να ζαλιζομαι απο την καρπα και το θεαμα (συν το ασθενοφορο που πηρε 40 λεπτα να φτασει), ηταν στιγμες φρικης που εγω και η μητερα μου δεν αντεξαμε και αποφασισαμε να φυγουμε για ενα διαστημα γιατι τα παντα μας θυμιζαν αυτον εκει, μεχρι να φυγει ο μεγαλυτερος πονος του πενθους. Ο καθενας αντιμετωπιζει το πενθος διαφορετικα. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από stefa_1
korakios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 8 λεπτά πριν, stefa_1 είπε Ηταν κομμενο. Κομμενο ηταν και την προηγουμενη φορα πριν μεταβω σε καθολικη υπηρεσια οπου και εγινε η επανασυνδεση, αλλα ημουν παρων. το ήταν είναι παρελθόν , ρώτησα τώρα αν είναι κομμένο ή όχι Για να μην το κουράζουμε , αν ήσουν στην καθολική και το κόψανε τώρα τότε τέλος , απλά περιμένεις μήπως ξαναγίνει διαγραφή χρεών όπως πριν 2 χρόνια και γίνει επανασύνδεση . Δλδ η επιστολή ήταν ετεροχρονισμένη Αν τώρα είσαι στη ΔΕΗ και έχεις ρεύμα , τότε μπήκες ξανά στην καθολική μέχρι να το κόψουν οριστικά Κανονικά δεν το κόβουνε , πρώτα μπαίνεις στην καθολική και μετά δίνει εντολή ο πάροχος , αν έγινε κάτι διαφορετικό δε γνωρίζω γιατί και πως
stefa_1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 3 λεπτά πριν, korakios είπε το ήταν είναι παρελθόν , ρώτησα τώρα αν είναι κομμένο ή όχι Για να μην το κουράζουμε , αν ήσουν στην καθολική και το κόψανε τώρα τότε τέλος , απλά περιμένεις μήπως ξαναγίνει διαγραφή χρεών όπως πριν 2 χρόνια και γίνει επανασύνδεση . Δλδ η επιστολή ήταν ετεροχρονισμένη Αν τώρα είσαι στη ΔΕΗ και έχεις ρεύμα , τότε μπήκες ξανά στην καθολική μέχρι να το κόψουν οριστικά Κανονικά δεν το κόβουνε , πρώτα μπαίνεις στην καθολική και μετά δίνει εντολή ο πάροχος , αν έγινε κάτι διαφορετικό δε γνωρίζω γιατί και πως Αυτο ειναι το θεμα, δεν ξερω αν ειναι κομμενο ή συνδεδεμενο, γιατι το καλωδιο απο το ρολοι που παει προς το σπιτι, ειναι κομμενο, καλα μονωμενο με ενα τονο μονωτικης ταινιας, μιας και το καλωδιο που εχει το σπιτι για να παιρνει ρευμα απο το δικτυο, αντι να ειναι συνδεδεμενο στο δικτυο, πλεον ειναι συνδεδεμενο στο inverter, δηλαδη δεχεται το ρευμα απο τον μετατροπεα των φωτοβολταικων. Λογικα αν το ξανασυνδεσουν δεν θα πρεπει να αφαιρεσουν και το πορτοκαλι αυτοκολλητο ? Ισως ετσι καταλαβω. Αλλα το οτι οι εισπρακτικες που λυσσουσαν να δωσω την γιγαντια προκαταβολη σταματησαν μια και καλη να καλουν, ενδεχομενως να το εχουν ξανασυνδεσει οποτε δεν εχουν με τι να με απειλησουν αν γινει οπως την αλλη φορα και ξεκινησουν ξανα οι λογαριασμοι απο το μηδεν, απο κει και μετα αναλαμβανουν τα δικαστηρια, οι εισπρακτικες δεν εχουν που να πατησουν για να σε πιεσουν να πληρωσεις.
korakios Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, stefa_1 είπε Αυτο ειναι το θεμα, δεν ξερω αν ειναι κομμενο ή συνδεδεμενο, γιατι το καλωδιο απο το ρολοι που παει προς το σπιτι, ειναι κομμενο, καλα μονωμενο με ενα τονο μονωτικης ταινιας, μιας και το καλωδιο που εχει το σπιτι για να παιρνει ρευμα απο το δικτυο, αντι να ειναι συνδεδεμενο στο δικτυο, πλεον ειναι συνδεδεμενο στο inverter, δηλαδη δεχεται το ρευμα απο τον μετατροπεα των φωτοβολταικων. Λογικα αν το ξανασυνδεσουν δεν θα πρεπει να αφαιρεσουν και το πορτοκαλι αυτοκολλητο ? Ισως ετσι καταλαβω. Αλλα το οτι οι εισπρακτικες που λυσσουσαν να δωσω την γιγαντια προκαταβολη σταματησαν μια και καλη να καλουν, ενδεχομενως να το εχουν ξανασυνδεσει οποτε δεν εχουν με τι να με απειλησουν αν γινει οπως την αλλη φορα και ξεκινησουν ξανα οι λογαριασμοι απο το μηδεν, απο κει και μετα αναλαμβανουν τα δικαστηρια, οι εισπρακτικες δεν εχουν που να πατησουν για να σε πιεσουν να πληρωσεις. κομμένο = δεν έχεις ρεύμα συνδεδεμένο απο ΔΕΔΔΗΕ = έχεις ρεύμα edit εννοώ το να έχεις ρεύμα μέσα στο σπίτι απο το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ έτσι όπως τα λες είναι κομμένο , άρα τέλος . Αν κάνανε χαζομάρα απο ΔΕΗ και το κόψανε άμεσα χωρίς να μπεις καθολική δε γνωρίζω . Επίσης κανονικά έπρεπε να είχες ειδοποίηση διακοπής στον τελευταίο λογαριασμό Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από korakios
Basilhs23___ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Για το πρόβλημα σου δεν ξέρω να σου πω κάτι γιατί είναι πολύ μπερδεμένο. Στην καθολική υπηρεσία πηγαίνεις μια φορά αφότου παύσει να σε εκπροσωπεί ο πάροχος που υπέγραψες προμήθεια. Μετά αν στο κόψουν ξανά στην καθολική υπηρεσία τότε δεν το επανασυνδεουν πάλι εκτός κι αν εξοφλήσεις. Αντί για ηλεκτρικά σωματα έπρεπε να ειχατε φροντίσει για κλιματιστικά, έστω και ένα μεγάλο κλιματιστικο στο σαλόνι να διαχέεται η ζέστη όσο μπορεί και στα υπόλοιπα δωμάτια. Πιο οικονομικό βγαίνει. Όλοι κάψαμε πολύ ακόμα και με κλιματιστικά στις ημέρες που έκανε κρύο και περιμένουμε τσουχτερους εκκαθαριστικους. Την εισπρακτική που λες όλοι την ξέρουμε σχεδόν. Πριξιμο ακόμα και για 150 ευρώ. Αν έχεις 2500 χιλιάδες σου στέλνουν και μπράβους (τρόπος του λέγειν). Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2023 από Basilhs23___
stefa_1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 11 λεπτά πριν, korakios είπε κομμένο = δεν έχεις ρεύμα συνδεδεμένο απο ΔΕΔΔΗΕ = έχεις ρεύμα edit εννοώ το να έχεις ρεύμα μέσα στο σπίτι απο το δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ έτσι όπως τα λες είναι κομμένο , άρα τέλος . Αν κάνανε χαζομάρα απο ΔΕΗ και το κόψανε άμεσα χωρίς να μπεις καθολική δε γνωρίζω . Επίσης κανονικά έπρεπε να είχες ειδοποίηση διακοπής στον τελευταίο λογαριασμό Σε καθε λογαριασμο μου λεει ειδοποιηση διακοπης ενω εχει κοπει εδω και ποοοσο καιρο. Μολις μιλησα με τη ΔΕΗ, δεν εχουν ιδεα τι γινεται, καλεστε στο ΔΕΔΔΗΕ μου ειπαν, αυτοι λεει αποφασιζουν αν θα σας ξαναβαλουν σε καθολικη υπηρεσια της ΔΕΗ. Μασουσε πολυ τα λογια του ο υπαλληλος, του εκανε εντυπωση οτι το γραμμα ηρθε απο την ΔΕΗ και οχι απο τον ΔΕΔΔΗΕ, γιατι δεν μιλησε καθολου για το χρεος, ουτε καποια προταση συμβιβασμου/διακανονισμου τιποτα απολυτως. Λεει μαλιστα, μηπως το χαρτι ηρθε ετεροχρονισμενα ? Λεω τι εννοειται ? Για την πρωτη φορα ? Λεει ναι. Μα λεω πανε χρονια απο την πρωτη φορα, σημερα εφτασε το γραμμα? Απο αλλο πλανητη σταλθηκε και εκανε χρονια να φτασει ? Αφου γραφει οτι απο 23/2/23 εχω υπαχθει ξανα σε καθολικη υπηρεσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις