greengr21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 21 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε Από ότι λένε , από 1/1/2020 το ρεύμα επιβαρύνει το ακίνητο. Δεν έχεις λοιπόν καμμία πιθανότητα να το γλυτωσεις. ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ. δεν ισχυει,που το ειδες αυτο?
Βασίλης_29 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, greengr21 είπε δεν ισχυει,που το ειδες αυτο? Το είχε ανάφερει κάποιος χρήστης σε άλλη συζήτηση εδώ σχετικά με ΔΕΗ και ειχαν γίνει αρκετά σχόλια. Επισημως φαίνεται ότι ακόμα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από Βασίλης_29
Kostasspil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 32 minutes ago, kruszkaxx23 said: ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ ΠΡΙΝ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ...ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΓΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΊ ΦΩΝΆΖΕΙΣ
Vasileios-gr Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Σε περίπτωση ληξιπρόθεσμων οφειλών στην παροχή για την οποία θα υπογράψετε σύμβαση, πιθανόν να ζητηθεί η προσκόμιση αποδεικτικού σχέσης με το ακίνητο, κατά περίπτωση, ή η απόδειξη εξόφλησης. https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/allagi-onomatos-sto-logariasmo-upografi-sumvolaiou/fusiko-proswpo-idiwtis
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Σχετικό άσχετο : το ότι μια παροχή είναι στην καθολική υπηρεσία το γράφει και ο λογαριασμός;Αν ναι που το βρίσκω γραμμένο;
takoulou Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Σχετικό άσχετο : το ότι μια παροχή είναι στην καθολική υπηρεσία το γράφει και ο λογαριασμός;Αν ναι που το βρίσκω γραμμένο; Καλημερα... Επανω στον λογαριασμο φαινεται... Ειναι γραμμενο... 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, takoulou είπε Καλημερα... Επανω στον λογαριασμο φαινεται... Ειναι γραμμενο... Δεν βρίσκω κάτι.Μονο Γ1 οικιακό τιμολόγιο αναφερει σε μια γραμμή. Ευχαριστώ.
Joshua21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 50 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν βρίσκω κάτι.Μονο Γ1 οικιακό τιμολόγιο αναφερει σε μια γραμμή. Ευχαριστώ. Βγάζει μάτια: 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Οπότε ναι δεν έχω κάτι τέτοιο.Ελεγα μην είναι κάποιος κωδικός ,κάτι ,που μεταφράζεται σε καθολική υπηρεσία.
Joshua21 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οπότε ναι δεν έχω κάτι τέτοιο.Ελεγα μην είναι κάποιος κωδικός ,κάτι ,που μεταφράζεται σε καθολική υπηρεσία. Τότε προφανώς δεν είσαι πελάτης καθολικής υπηρεσίας. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Joshua21 είπε Τότε προφανώς δεν είσαι πελάτης καθολικής υπηρεσίας. Ευτυχώς όχι.
Narayan Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2021 Εγώ πάντως είμαι της Ορθόδοξης, δεν τα πάω καλά με αυτά τα ξενόφερτα πράματα... 😁
Philippe Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Ερώτημα για δυνατούς λύτες. Η κοινόχρηστη παροχή της πολυκατοικίας μου έχει μπει σε καθεστώς "καθολικής υπηρεσίας" εδώ και αρκετό καιρό (με πάροχο ΔΕΗ). Ο λογαριασμός έρχεται στο όνομα του κατασκευαστή από το 1970. Μάλιστα, τους χρεώνουν όλα αυτά τα χρόνια (και συνεχίζουν) ΕΡΤ και ΤΑΠ, παρ' ότι κοινόχρηστη, επειδή ο κατασκευαστής το είχε δηλώσει λανθασμένα ως επαγγελματικό χώρο (έτσι τουλάχιστον μου δικαιολογήθηκαν στη ΔΕΗ). Μπορώ τώρα να βάλω τον διαχειριστή να πάει να κάνει νέα σύμβαση με άλλον πάροχο χωρίς να εξοφληθεί η ΔΕΗ που ήταν ο παλιός πάροχος πριν την καθολική υπηρεσία; Μπορούμε να συμβληθούμε ξανά με τη ΔΕΗ, εφόσον η οφειλή μπει σε διακανονισμό ή πρέπει να εξοφληθεί πλήρως; Κάθε φορά που ρωτάω από τηλεφώνου στη ΔΕΗ παίρνω και διαφορετική απάντηση.
Vasileios-gr Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Μπορείτε να πάτε σε όποια εταιρεία θέλετε , αλλά θα δουν ότι χρωστάτε με ότι αυτό συνεπάγεται , π.χ. να μην σας δεχτούν ή να ζητήσουν εγγύηση. Θα χρειαστείτε αλλαγή ονόματος για να υπογράψετε το νέο συμβόλαιο. Φυσικά μπορείτε να συμβληθήτε και με την ΔΕΗ με το νέο όνομα . Το χρέος στην ΔΕΗ μπορεί να εξοφληθεί με διακονονισμό ή σιγά σιγά. 1
Philippe Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Ευχαριστώ! Γιατί στη ΔΕΗ τη μία μέρα μου έλεγαν ότι πρέπει πρώτα να εξοφληθεί για να μας ξαναδεχθούν και την άλλη ότι αρκεί να μπει σε διακανονισμό και να πληρωθεί η προκαταβολή. Το παράδοξο είναι ότι η καθολική υπηρεσία δεν είχε ρήτρα μέχρι και τον Ιανουάριο, ενώ πήρε και τις επιδοτήσεις, οπότε τους βγήκε πιο φθηνά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις