Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ.ΕΝΟΙΚΙΑΖΩ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ).ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.....ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ...ΣΕ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ Η ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ?ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΛΛΟΥΝΟΥ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από ότι λένε , από 1/1/2020 το ρεύμα επιβαρύνει το ακίνητο. 

Δεν έχεις λοιπόν καμμία πιθανότητα να το γλυτωσεις.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Vasileios-gr είπε

Από ότι λένε , από 1/1/2020 το ρεύμα επιβαρύνει το ακίνητο. 

Δεν έχεις λοιπόν καμμία πιθανότητα να το γλυτωσεις.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

Δεν ισχυει

Με το μισθωτηριο απο taxis παει και το παιρνει στο ονομα του .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 4
Δημοσ.

δηλαδη εχω πιθανοτητα να το αλλαξω?η μηπως θα βρω στο δρομο μου καποιο προβλημα...γιατι ειλικρινα θελω να το βαλω στο ονομα μου αλλα χωρις να πληρωσω χρεη αλλουνου

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kruszkaxx23 είπε

δηλαδη εχω πιθανοτητα να το αλλαξω?η μηπως θα βρω στο δρομο μου καποιο προβλημα...γιατι ειλικρινα θελω να το βαλω στο ονομα μου αλλα χωρις να πληρωσω χρεη αλλουνου

Πήγαινε σε μια εταιρεία και ζήτησε αλλαγή ονόματος...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kruszkaxx23 είπε

Δεν θα εχεις κανενα προβλημα .Το χρεος ακολουθει αυτον που εχει την παροχη στο ονομα του .

Δημοσ.
16 ώρες πριν, kruszkaxx23 είπε

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ.ΕΝΟΙΚΙΑΖΩ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΕΝΟΣ ΓΝΩΣΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ).ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.....ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ...ΣΕ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ Η ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ?ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΑ ΧΡΕΗ ΑΛΛΟΥΝΟΥ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.

Πόσο καιρό μένεις στο διαμέρισμα;

Την αλλαγή ονόματος έπρεπε να την κάνεις αμέσως μόλις πήρες το ηλεκτρονικό συμβόλαιο.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kruszkaxx23 είπε

Το μισθωτήριο που έχεις τι ημερομηνία έναρξης έχει?

Αν έχει πχ σήμερα τότε κανένα πρόβλημα, αν έχει πριν κανα χρόνο τότε πιθανότατα να σου ζητήσουν να πληρώσεις μια και είναι φως φανάρι ότι τα χρέη είναι δικά σου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SB_1957 είπε

Πόσο καιρό μένεις στο διαμέρισμα;

Την αλλαγή ονόματος έπρεπε να την κάνεις αμέσως μόλις πήρες το ηλεκτρονικό συμβόλαιο.

Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με το χρέος ΠΡΟΣ ΔΕΗ. 

Αυτός που έφυγε έπρεπε να έχει κάνει διακοπη. 

Δημοσ.
20 ώρες πριν, kruszkaxx23 είπε

τωρα που σφιξανε τα πραματα το θυμηθηκες για αλλαγη ονοματος ε?"χρεη αλλουνου" χαχαχα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Την παροχη την παιρνουμε στο ονομα μας απο τη στιγμη που μαπινουμε σε ενα σπιτι .

Το θεμα απο οτι καταλαβα ειναι οτι ο ιδιοκτητης εκανε συμβολαιο και φυσικα δεν το νοιαζει τι γινεται με το ρευμα το πολυ πολυ να του ειπε βρειτε τα με τον προηγουμενο ενοικιαστη για το ρευμα,κουτοπονηρα το αφησε και τωρα τρεχει

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 1
Δημοσ.

ΒΛΕΠΩ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΡΑΤΗΘΗΤΕ ΠΡΙΝ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ...ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΓΙΑ ΣΑΣ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...