Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ψυκτρα μεταχειρισμενη στα 65 ευρω, νομιζω καλο deal. Και 297 ευρω για αυτη την 5600xt, που πλησιαζει την 2070, πιστευω ειναι καλα. Τη μαϊμου την ψυρισα, καθως παντα το ψαχνω αρκετα πριν αγορασω κατι. Δεν θελω να κανω χαζες αγορες. Και για να παρεις μια μετρια υλοποιηση της 2070 θελεις 150-200 ευρω παραπανω. Πιστευω ειναι καλο deal. Μεχρι να δουμε τι αλλο θα βγαλει η Nvidia για να χτυπησει την amd, ισως την 2060/70 Κο. Καθε 2,3 μηνες βγαζουν και καινουριες καρτες.

Επεξ/σία από elpaso1
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Ψυκτρα μεταχειρισμενη στα 65 ευρω, νομιζω καλο deal. Και 297 ευρω για αυτη την 5600xt, που πλησιαζει την 2070, πιστευω ειναι καλα. Τη μαϊμου την ψυρισα, καθως παντα το ψαχνω αρκετα πριν αγορασω κατι. Δεν θελω να κανω χαζες αγορες. Και για να παρεις μια μετρια υλοποιηση της 2070 θελεις 150-200 ευρω παραπανω. Πιστευω ειναι καλο deal. Μεχρι να δουμε τι αλλο θα βγαλει η Nvidia για να χτυπησει την amd, ισως την 2060/70 Κο. Καθε 2,3 μηνες βγαζουν και καινουριες καρτες.

Η κάρτα είναι τίμια, απλά όταν τη προηγούμενη εβδομάδα έπαιρνες αυτή: https://www.skroutz.gr/s/20800692/XFX-Radeon-RX-5700-8GB-DD-Ultra-RX-57XL8LBD6.html με 310€ ε δεν σου πάει καρδιά... 

Κατά τα άλλα να το χαρείς ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

310 ποιος την είχε; Δεν το πρόσεξα. Αν και δεν ξέρω αν είναι καλή υλοποίηση αυτή. 

Στο σκρουτζ έχω παρατηρήσει είναι 2,3 μαγαζιά που βάζουν επίτηδες ανά καιρούς χαμηλές τιμές για να εμφανίζονται πρώτα στην αναζήτηση, χωρις να έχουν διαθεσιμότητα. Και έχουν φουλ αρνητικές βαθμολογίες. 

Πάντως από το πλαίσιο που την πήρα πιστεύω είναι καλά, καθώς έχω και την εγγύηση. Είναι και η OC έκδοση, οπότε και bios να μην περάσω, πάλι έχει καλές επιδόσεις, σε σχέση με την 1η παρτίδα. Και το καλύτερο που μου έκαναν άτοκες δόσεις με την πιστωτική. 

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, elpaso1 είπε

310 ποιος την είχε; Δεν το πρόσεξα. Αν και δεν ξέρω αν είναι καλή υλοποίηση αυτή. 

Στο σκρουτζ έχω παρατηρήσει είναι 2,3 μαγαζιά που βάζουν επίτηδες ανά καιρούς χαμηλές τιμές για να εμφανίζονται πρώτα στην αναζήτηση, χωρις να έχουν διαθεσιμότητα. Και έχουν φουλ αρνητικές βαθμολογίες. 

Πάντως από το πλαίσιο που την πήρα πιστεύω είναι καλά, καθώς έχω και την εγγύηση. Είναι και η OC έκδοση, οπότε και bios να μην περάσω, πάλι έχει καλές επιδόσεις, σε σχέση με την 1η παρτίδα. Και το καλύτερο που μου έκαναν άτοκες δόσεις με την πιστωτική. 

3-4 την είχαν, από αυτά το 1 είναι σίγουρα αξιόπιστο. Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει ποια ... 

123.jpg.782244a0f9c388a46082fac4c1058f35.jpg

Δημοσ.
2 hours ago, leros2004 said:

3-4 την είχαν, από αυτά το 1 είναι σίγουρα αξιόπιστο. Έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει ποια ... 

123.jpg.782244a0f9c388a46082fac4c1058f35.jpg

Νομιζα εβαλες την 5700xt. Η απλη η 5700 ελαχιστες διαφορες εχει, αλλα οντως στα 310 ηταν καλη ευκαιρια. Αν και εχω διαβασει οτι XFX δεν ειναι απο τις καλυτερες υλοποιησεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...