Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και αυτοι που λενε οτι ειναι η 2060s overkill για 1060p@60, δλδ προτεινουν να πας 2060 ειτε 1660ti, αλλα σε παιχνιδια οπως το control, assasin's creed και metro exodus στα ultra με το ζορι πανε 60fps+. Αυτο σημαινει οτι σε μελλοντικα παιχνιδια δεν θα πετυχαινουν 60fps στα ultra. Οποτε με ποιο σκεπτικο λενε την 2060s overkill; Ακομα και η 2060s στα ultra δεν βγαζει συνεχομενο 60αρι στο assasin's creed πχ.

Δημοσ.

Overkill για fps παιχνίδια που πολλοί παίζουν με κατεβασμένα γραφικά σκέψου πρώτα τι παιχνίδια θέλεις να παίζεις επίσης τα γραφικά ultra σε medium - high είναι ελάχιστες διαφορές το να πάρεις όμως μια κάρτα που θα παίζει τα τωρινά παιχνίδια στα medium σε 1- 2 χρόνια θα παίζει στα low οπότε καλύτερη επένδυση είναι ένα ps4 pro/ps5 έχεις και μια 4Κ tv 50-55 ίντσες και είσαι κομπλέ. 

Δημοσ.

Λοιπόν προς το παρόν καταλήγω στην rx 5600xt και στον 2600x. Τα υπόλοιπα παραμένουν.  Τώρα ψάχνω για ψυκτρα επεξεργαστή και τυχόν επιπλέον ανεμιστήρες για το κουτί. 

Δημοσ.
2 hours ago, LIGHT1NG said:

Αν πας για 5600χτ κοίτα στο πλαίσιο γιατί έχει την έκπτωση με το φπα, όσο προλαβαίνεις. 

Ναι, για αυτο θα παω σε αυτη την καρτα. Και με το bios update, ανεβαινουν αρκετα οι αποδοσεις. Λογικα απ'οτι διαβαζω οι nitro δεχονται το bios update.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Ναι, για αυτο θα παω σε αυτη την καρτα. Και με το bios update, ανεβαινουν αρκετα οι αποδοσεις. Λογικα απ'οτι διαβαζω οι nitro δεχονται το bios update.

Κάτι έχεις μπερδέψει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, LIGHT1NG said:

Κάτι έχεις μπερδέψει 

Για πες, ειμαι ασχετος. Οι Pulse εννοουσα.

Μηπως το bios update αφορα μονο την OC εκδοση; Εχω μπερδευτει λιγο με την AMD ετσι οπως βγαζει τις καρτες καθημερινα.

Επεξ/σία από elpaso1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Για πες, ειμαι ασχετος. Οι Pulse εννοουσα.

Μηπως το bios update αφορα μονο την OC εκδοση; Εχω μπερδευτει λιγο με την AMD ετσι οπως βγαζει τις καρτες καθημερινα.

Η σειρά της 5700 μπορεί να πάρει το bios της 5700xt. Δεν νομίζω να μπορεί να γίνει το ίδιο με την 5600

Δημοσ.
32 minutes ago, Skrez1982 said:

Η σειρά της 5700 μπορεί να πάρει το bios της 5700xt. Δεν νομίζω να μπορεί να γίνει το ίδιο με την 5600

Αφου εχει βγει ηδη bios update για την 5600xt που ανεβαζει ακομα περισσοτερο τους χρονισμους, ξεπερναει την 2060 πλεον.

https://www.tweaktown.com/reviews/9324/sapphire-radeon-rx-5600-xt-pulse-oc-review-please-update-bios/index.html

Επειδη μιλησα με το πλαισιο, στην Ελλαδα η καρτα ερχεται ηδη με το αναβαθμισμενο bios, οποτε στα 297 ευρω με την προσφορα, μαλλον ειναι πολυ καλη ευκαιρια και θα την τιμησω.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Αφου εχει βγει ηδη bios update για την 5600xt που ανεβαζει ακομα περισσοτερο τους χρονισμους, ξεπερναει την 2060 πλεον.

https://www.tweaktown.com/reviews/9324/sapphire-radeon-rx-5600-xt-pulse-oc-review-please-update-bios/index.html

Επειδη μιλησα με το πλαισιο, στην Ελλαδα η καρτα ερχεται ηδη με το αναβαθμισμενο bios, οποτε στα 297 ευρω με την προσφορα, μαλλον ειναι πολυ καλη ευκαιρια και θα την τιμησω.

Α σορυ μπερδεύτηκα. Νόμιζα να πας από 5600 σε 5700 bios. Αυτό γίνεται που λες .

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι και συγνωμη για το ακυρο ποστ μου,αλλα τι διαφορα εχει η 1660 super απο την 5600xt ?

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, sokin13 είπε

Να ρωτησω κατι και συγνωμη για το ακυρο ποστ μου,αλλα τι διαφορα εχει η 1660 super απο την 5600xt ?

Περίπου όσο με την RTX2060.

Δημοσ.

Οι παραγγελίες έγιναν αλάνια μου. Ευχαριστώ για την βοήθεια και συγνώμη αν έγινα κουραστικός αυτές τις ημέρες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί Tomahawk max; Τι έχει παραπάνω από μια απλή Β450 max για να δικαιολογήσει τα 25 ευρώ στην τιμή;

Σου δίνουν συμβουλές να κάνεις αναβάθμιση όπου θα χρειαστείς ένα 300άρι για επεξεργαστή, μητρική και μνήμες ενώ εχεις τον  i5 4670k; για gaming; Είμαστε σοβαροί; Δώσε τα λεφτά σε μια βαρβάτη κάρτα γραφικών και κάνε αναβάθμιση μόνο αν σου χαλάσει κάτι από αυτό που έχεις. Πεταμένα λεφτά είναι για 10-15% καλύτερη επίδοση σε παιγνίδια.

Αν αντί γι' αυτό που σκέφτεσαι δώσεις τα λεφτά για κάρτα γραφικών θα ανεβείς πολύ παραπάνω στα παιγνίδια. Και 2600x; ελπίζω να ΜΗΝ το έκανες. Πάρε μια 2080 ή έστω μια 2070 super με λιγότερα λεφτά και θα την έχεις 10 χρόνια αν μείνεις σε 1080p gaming. Μόνος σου είπες ότι η 2060 ζορίζεται σε 4κ.

Επεξ/σία από beagnot

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...