Perdika12 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα παιδια εχω δει με το booster τις cosmote οτι για να μπουσταρη που λεμε θα πρεπει να αποσυνδεθει το dsl της γραμμης αλλιως εχεις μονο την σταθερη γραμμη
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 On 04/02/2020 at 21:40, Perdika12 said: Καλησπερα παιδια εχω δει με το booster τις cosmote οτι για να μπουσταρη που λεμε θα πρεπει να αποσυνδεθει το dsl της γραμμης αλλιως εχεις μονο την σταθερη γραμμη @divo αλλα οσο ξερω παιζουν παραλληλα για αυτο και η ονομασια booster
physvlog Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Οχι φιλε bonding κανει. Αυτο σημαινει οτι κατεβαζεις με το συνολο και των 2.
thetiesthatbind Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Στις 4/2/2020 στις 9:40 ΜΜ, Perdika12 είπε Καλησπερα παιδια εχω δει με το booster τις cosmote οτι για να μπουσταρη που λεμε θα πρεπει να αποσυνδεθει το dsl της γραμμης αλλιως εχεις μονο την σταθερη γραμμη Μπες στο otenet ftp, βάλε να κατεβουν τα 5GB και τα 10GB αρχεία να στρεσάρεις τη γραμμη σου και δες το άθροισμα που κατεβάζεις είτε από το κρομ είτε απο το τασκ μάνατζερ
Perdika12 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Με τεχνικο που μιλησα φιλο μου μου ειπε οτι θα πρεπει η σταθερη γραμμη να μην συγχωνιζει πανω απο 4 mbs αλλιως δεν βοηθαει το booster και σε καποιους που το εχουν εχω κανει speed test και μου δινει μονο τηνadsl ταχυτητα οταν του βγαζω την γραμμη παει σφαιρα το δυκτιο το μονο που κραταει σταθερο με την γραμμη κουμπωμενη ειναι το απλοουντ που με ενδιαφερει περισσοτερο λογο δυκτιακων καμερων γιατι με λιγοτερο απο ενα απλοουντ που δεινει στα εως 24 mbs σερνωνται η καμερες
physvlog Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2020 Πες στο τεχνικό φίλο σου, ότι καλύτερα να μασάει παρά να μιλάει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα