Ginga Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα. Μετά απο επίσκεψη σε οφθαλμίατρο πήρα συνταγή για γυαλιά.Έχω -0,5 μυωπία και -1 αστιγματισμό. Το έψαξα λιγάκι πρωτού πάω σε οπτικό, μιας και θέλω να ξέρω τι θα πάρω. Πως μπορώ να ξέρω τι κρύσταλλο μου έβαλε; υπάρχει κάποιος τρόπος ή βασίζεσαι στην ειλικρίνιά του; Τέλος, υπάρχει κάποιος που να έχει δοκιμάσει γυαλιά με οργανικούς και κρυστάλλινους φακούς; Τα γυαλιά θα τα χρειαστώ μόνο για συγκεκριμένη εργασία, την οποία κάνω καθιστός, χωρίς φόβο να σπάσει το γυαλί και να τραυματιστώ απο τα θραύσματα. Είναι τόσο ανυπόφορο το βάρος; είναι όντως ανώτερα οπτικά; Αν θέλετε να προτείνετε κάτι (και μαγαζί αν θέλετε, Θεσσαλονίκη), μπορώ και θέλω να δώσω περισσότερα απο τα 100 για καλά γυαλιά.Οικονομία θα κάνω αλλού. ευχαριστώ πολύ πολύ
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Τα επωνυμα κρυσταλλα συνδευοντε από καρτα γνησιοτητας. Καλα θα κανεις που δεν θα κανεις οικονομια στα γυαλια . Εχεις λιγους βαθμους και δεν θα ξοδευτείς πολύ για τα τζαμια . Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Platano 1
Ginga Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστώ! Μένει να δω για το υλικο, όμως θα το συζητήσω και με τον οπτικό αυτό. Έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί; Ιδανικά ανατολική Θεσσαλονίκη/ κέντρο
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, Ginga είπε Ευχαριστώ! Μένει να δω για το υλικο, όμως θα το συζητήσω και με τον οπτικό αυτό. Έχετε να προτείνετε κάποιο μαγαζί; Ιδανικά ανατολική Θεσσαλονίκη/ κέντρο Δυτυχως δεν μενω Θεσσαλονικη .Εμενα πριν πολλλες πολλες 10ετιες φοιτητης και σιγουρα όλα εχουν αλλαξει.
afragorn Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Το βάρος μη σε απασχολεί. Με τόσο χαμηλούς βαθμούς, το τζάμι θα έχει το ελάχιστο δυνατό βάρος. Πάρε κοκάλινο σκελετό που καταλαμβάνει μεγαλύτερη επιφάνεια στη μύτη και δε σε πληγώνει-πονάει. Τα προηγούμενα που είχα δεν ήταν κοκάλινα και με βασάνιζαν όταν τα φορούσα. Κρύσταλλο δε θα πρότεινα πάντως, γιατί μία πτώση ή μία καλή γρατζουνιά μπορούν να συμβούν οποιαδήποτε στιγμή. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όταν φοραγα γυαλια , εχω κανει laser εδώ και 13 χρονια επερνα φακους Hoya Βεβαια ειχα 4-5 βαθμούς. Πολυεστιακοι φακοι για σκελετο τυπου Χατζηνικολαου 500 ευρω παρακαλω. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από Γιάννης Platano 1
Iris_89 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Παλια φοραγα κρυσταλλα ενω εχω λιγους βαθμους (2 κ κατω) κ επρεπε να προσεχω συνεχεια μην γρατζουνιστουν/πεσουν. Πλεον φοραω πλαστικα που ειναι οντως πιο αναλαφρα, για σκελετο προτεινω τιτανιο. Δεν καταλαβαινει τιποτα. Εχω παρει κ κοκκαλινα, παντα με ποναγαν οσες ρυθμισεις κι αν τους εκαναν. Ειναι καθαρα θεμα γουστου/χρηματων/τι σε βολευει 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα