MTX Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 τα πράγματα είναι πολύ απλά ,κάθε εποχή έχει άλλες ανάγκες , αν δεν εξελίσσεσαι μαζί με την αγορά και τι ζήτηση που υπάρχει εκεί έξω είναι σίγουρο το λουκέτο , και εγώ μαγαζί είχα σε αλυσίδα καταστημάτων με video games που ήτανε η πρώτη μέχρι το 2000 με 50 καταστήματα και πουλάγαμε παιχνίδια με το κιλό κάθε μέρα , αλλα όταν αυτό έκοψε , το γύρισα στο service και από τότε είμαι αλλα 20 χρονια και επιβιώνω , η γνώμη μου είναι η εξής , επειδή στη πώληση πλέον με το internet δεν μπορείς να βγάλεις κέρδος , μπαίνει ο άλλος βλέπει τιμές και δεν τον πιάνεις κότσο , άρα δουλεύεις με μικρό κέρδος , τα μεγάλα λειτουργικά έξοδα και το skroutz έχουνε σκοτώσει το εμπόριο στην Ελλάδα , σε βαθμό που δεν αξίζει να ασχολείσαι , εγώ πλέον μονο παροχή υπηρεσιών , μονο πολύ μεγάλες αλυσίδες θα αντέξουνε στο τέλος , και κάτι διάβασα και για Amazon στην Ελλάδα , άμα γίνει και αυτό θα φαγωθούνε και μεγαλύτερα ψαρια στη πορεία.. εγώ το έχω πει και το ξαναλέω , ένα μικρό μαγαζί να κανεις μονο service διπλα σε ένα μεγάλο πολυκατάστημα , γιατί στη παροχή δεν μπορούνε να σε ανταγωνιστούνε πάντα θα είσαι πιο ευέλικτος και πιο άμεσος και άσε αυτούς να φέρνουνε κόσμο με τις διαφημίσεις τους και τσιμπα και εσύ ένα μεροκάματο σαν το πιράνχας διπλα στο μεγάλο ψάρι 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις