Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα ανοησία μεγάλη! Κάποιος τεχνικός μου ζήτησε να του στείλω τη διεύθυνση με sms κι εγώ κατά λάθος άλλαξα ένα ψηφίο και την έστειλα σε κάποιο λάθος νούμερο. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, citelis είπε

Έκανα ανοησία μεγάλη! Κάποιος τεχνικός μου ζήτησε να του στείλω τη διεύθυνση με sms κι εγώ κατά λάθος άλλαξα ένα ψηφίο και την έστειλα σε κάποιο λάθος νούμερο. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? 

Τι ηλικια εχεις αν επιτρεπεται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί κάτι αλλά έλεγα μήπως μπορούσε να αναιρεθεί! 

Επεξ/σία από citelis
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, citelis είπε

Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί κάτι αλά έλεγα μήπως μπορούσε να αναιρεθεί! 

Τα sms ειχαν κλεισει σπιτια παλιοτερα, ακριβως επειδη δεν μπορουν να αναιρεθουν. 

Τωρα, στην περιπτωση σου, εγω θα εστελνα στο "λαθος' νουμερο κανενα sms ακομα τυπου "Εχω ζητησει stripper εδω και μια ωρα και ακομα τιποτα. Ψοφιο το παρτυ!" 😂😋

• Sad 1
Δημοσ.

Καλά μιλάμε για τεράστιο λάθος. Φαντάσου να το έχεις στείλει σε κανένα μέλος καρτέλ ναρκωτικών, εκεί να δεις τι έχει να γίνει...

Πέραν της πλάκας, ρε ts τι νομίζεις ότι μπορεί να γίνει στέλνοντας την δημόσια διεύθυνση σου σε κάποιων; Εκτός αν νομίζεις ότι οι διευθύνσεις είναι κρυφές δηλαδή. Εκτός αν είσαι κανένας κρυφός μάρτυρας της Novartis εκεί πάω πάσο.

• Like 2
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, citelis είπε

Μπορείς να στείλεις ένα ευγενικό, σύντομο, και διευκρινιστικό μήνυμα του τύπου "με συγχωρείτε, εκ παραδρομής σας έστειλα κάποια στοιχεία δνσης που δεν σας αφορούν"

Τα υπόλοιπα ... στον κάδο... 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...