citelis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Έκανα ανοησία μεγάλη! Κάποιος τεχνικός μου ζήτησε να του στείλω τη διεύθυνση με sms κι εγώ κατά λάθος άλλαξα ένα ψηφίο και την έστειλα σε κάποιο λάθος νούμερο. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?
greengr21 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, citelis είπε Έκανα ανοησία μεγάλη! Κάποιος τεχνικός μου ζήτησε να του στείλω τη διεύθυνση με sms κι εγώ κατά λάθος άλλαξα ένα ψηφίο και την έστειλα σε κάποιο λάθος νούμερο. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Τι ηλικια εχεις αν επιτρεπεται?
htaccess Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Χαλάρωσε... μπορεί να συμβεί στον καθένα, τι φαντάζεσαι ότι μπορεί να γίνει ?
citelis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί κάτι αλλά έλεγα μήπως μπορούσε να αναιρεθεί! Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από citelis
dazed Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, citelis είπε Ελπίζω ότι δεν θα συμβεί κάτι αλά έλεγα μήπως μπορούσε να αναιρεθεί! Τα sms ειχαν κλεισει σπιτια παλιοτερα, ακριβως επειδη δεν μπορουν να αναιρεθουν. Τωρα, στην περιπτωση σου, εγω θα εστελνα στο "λαθος' νουμερο κανενα sms ακομα τυπου "Εχω ζητησει stripper εδω και μια ωρα και ακομα τιποτα. Ψοφιο το παρτυ!" 😂😋 1
.:Cabal:. Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Καλά μιλάμε για τεράστιο λάθος. Φαντάσου να το έχεις στείλει σε κανένα μέλος καρτέλ ναρκωτικών, εκεί να δεις τι έχει να γίνει... Πέραν της πλάκας, ρε ts τι νομίζεις ότι μπορεί να γίνει στέλνοντας την δημόσια διεύθυνση σου σε κάποιων; Εκτός αν νομίζεις ότι οι διευθύνσεις είναι κρυφές δηλαδή. Εκτός αν είσαι κανένας κρυφός μάρτυρας της Novartis εκεί πάω πάσο. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 19 λεπτά πριν, citelis είπε Έκανα ανοησία μεγάλη! Κάποιος τεχνικός μου ζήτησε να του στείλω τη διεύθυνση με sms κι εγώ κατά λάθος άλλαξα ένα ψηφίο και την έστειλα σε κάποιο λάθος νούμερο. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Μπορείς να στείλεις ένα ευγενικό, σύντομο, και διευκρινιστικό μήνυμα του τύπου "με συγχωρείτε, εκ παραδρομής σας έστειλα κάποια στοιχεία δνσης που δεν σας αφορούν" Τα υπόλοιπα ... στον κάδο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις