broxopios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα. Για αρχή να πω ότι έχω πρόβλημα εισαγωγής του yahoo mail μου στο thunderbird που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. Το άλλο mail που έχω είναι της google το οποίο λειτουργεί κανονικά. Ξέρουμε αν υπάρχει κάποιο θέμα της yahoo για χρήση email από τρίτα προγράμματα; Γιατί και στο outlook που δοκίμασα μου έβγαζε πρόβλημα. Υπάρχει κάποιο άλλο καλό πρόγραμμα ή είναι θέμα τελικά της yahoo?
1ns0mn1a Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://login.yahoo.com/account/security/app-passwords/add/confirm Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από 1ns0mn1a 2
broxopios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, 1ns0mn1a είπε https://login.yahoo.com/account/security/app-passwords/add/confirm Αυτό το είδα να πω την αλήθεια και προσπάθησα να φτιάξω ένα για το thunderbird το οποίο δεν υπάρχει στη λίστα. Το ονόμασα εγώ και μου έδωσε έναν κωδικό. Που τον εισάγω όμως? Τον πέρασα στον κωδικό αλλά δεν λειτουργεί. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από broxopios
htaccess Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, broxopios είπε Αυτό το είδα να πω την αλήθεια και προσπάθησα να φτιάξω ένα για το thunderbird το οποίο δεν υπάρχει στη λίστα. Το ονόμασα εγώ και μου έδωσε έναν κωδικό. Που τον εισάγω όμως? Τον πέρασα στον κωδικό αλλά δεν λειτουργεί. Δεν πιστεύω ότι έχει αλλάξει κάτι από τότε, με thunderbird σε debian είμαι πριν από το 2017 και με λογαριασμό yahoo.
broxopios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Σε μένα δεν υπάρχει πλέον αυτή η ρύθμιση. Όμως όταν υπήρχε, είχε και το μήνυμα ότι θα σταματήσει να λειτουργεί από 1-3-2020.
htaccess Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, broxopios είπε Σε μένα δεν υπάρχει πλέον αυτή η ρύθμιση. Όμως όταν υπήρχε, είχε και το μήνυμα ότι θα σταματήσει να λειτουργεί από 1-3-2020. Έχω email σε @yahoo.gr, έχω να κάνω log in στο website της yahoo τουλάχιστον 2 χρόνια, το email μέσω thunderbird λειτουργεί κανονικά μέχρι τώρα.
broxopios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Ok τον δέχτηκε τον κωδικό. Ήθελε στην προηγμένες ρυθμίσεις να επιλέξω αυτόματη επιλογή, ενώ είχε κάτι άλλο. Παλαιότερα είχα δημιουργήσει ένα τόπικ όπου ανέφερα το πρόβλημα που έχει το yahoo mail σε συνεργασία με το thunderbird με αποτέλεσμα αρκετά μηνύματα που έστελνα από κει ο παραλήπτης να βλέπει τους ελληνικούς χαρακτήρες ως ερωτηματικά (?). Με τους αγγλικούς δεν υπήρχε πρόβλημα. Αυτό όσοι έχετε yahoo mail σε thunderbird πως το έχετε λύσει;
htaccess Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, broxopios είπε Ok τον δέχτηκε τον κωδικό. Ήθελε στην προηγμένες ρυθμίσεις να επιλέξω αυτόματη επιλογή, ενώ είχε κάτι άλλο. Παλαιότερα είχα δημιουργήσει ένα τόπικ όπου ανέφερα το πρόβλημα που έχει το yahoo mail σε συνεργασία με το thunderbird με αποτέλεσμα αρκετά μηνύματα που έστελνα από κει ο παραλήπτης να βλέπει τους ελληνικούς χαρακτήρες ως ερωτηματικά (?). Με τους αγγλικούς δεν υπήρχε πρόβλημα. Αυτό όσοι έχετε yahoo mail σε thunderbird πως το έχετε λύσει; Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τα Ελληνικά είτε σε λήψη είτε σε αποστολή email, μήπως το πρόβλημα δεν είναι δικό σου ?, συνήθως το πρόβλημα το έχουν αυτοί που δεν έχουν βάλει ελληνικά στην γλώσσα για τα non-unicode προγράμματα. Σχετικό βίντεο, αλλά επιλέγουμε Ελληνικά όχι Αραβικά>
broxopios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Στα Ελληνικά το έχω αυτό ναι. Αν ήταν γενικό το πρόβλημα θα το είχα και στης google το mail. Αυτό συμβαίνει μόνο από τη yahoo μέσω thunderbird. Όταν το στέλνω από το web όλα οκ.
htaccess Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, broxopios είπε Στα Ελληνικά το έχω αυτό ναι. Αν ήταν γενικό το πρόβλημα θα το είχα και στης google το mail. Αυτό συμβαίνει μόνο από τη yahoo μέσω thunderbird. Όταν το στέλνω από το web όλα οκ. Δεν το έχω "συναντήσει" να σου πω την αλήθεια ποτέ αυτό, δηλαδή αν στείλεις από το thunderbird στο pc σου, email από το λογαριασμό σου της yahoo προς το email σου της google, πως σου έρχεται ?? αλλοιωμένο με "?????"
broxopios Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 11 λεπτά πριν, htaccess είπε Δεν το έχω "συναντήσει" να σου πω την αλήθεια ποτέ αυτό, δηλαδή αν στείλεις από το thunderbird στο pc σου, email από το λογαριασμό σου της yahoo προς το email σου της google, πως σου έρχεται ?? αλλοιωμένο με "?????" Συμβαίνει σε κάποια mail. Στο δικό μου μου έρχεται κανονικά. Στης σχολής μου όμως όταν στέλνω κάτι, το λαμβάνουν με ερωτηματικά. Όταν όμως το στέλνω από το web το λαμβάνουν κανονικά. Δεν ξέρω τι παίζει.
htaccess Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, broxopios είπε Συμβαίνει σε κάποια mail. Στο δικό μου μου έρχεται κανονικά. Στης σχολής μου όμως όταν στέλνω κάτι, το λαμβάνουν με ερωτηματικά. Όταν όμως το στέλνω από το web το λαμβάνουν κανονικά. Δεν ξέρω τι παίζει. Έκανα ένα πείραμα μήπως σε βοηθήσει, πάτησα δημιουργία για νέο email για να στείλω από yahoo σε gmail, από το μενού options / text enconding έχει προεπιλεγμένο το unicode το οποίο λειτουργεί άψογα σε όσα emails με ελληνικά έχω στείλει, αν αλλάξω όμως το text enconding, σε greek (iso) ή σε greek (windows) και στείλω email, τότε αλλοιώνονται τα πάντα και δεν διαβάζονται. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα