Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο forum . Πριν από 2 χρονιά είχα αγοράσει μητρική από ένα μαγαζί στο σκρουτζ. Προχθές μετά από bios update η μητρική έσβησε στο ξαφνικό και δεν έκανε reboot όπως έπρεπε κανονικά. Μέτα από επικοινωνία  με το κατάστημα μου είπανε πως δεν μπορούνε να μου δεχτούν το προϊον με την δικαιολογία ότι το κατάστημα που την είχα αγοράσει εξαγοράστηκε και άλλαξε αφμ και οτι θα πρεπει να επικοινωνησω με την gigabyte . Γνωριζει μηπως αν θα μπορουσα να κανω κατι με τον συνηγορο του καταναλωτη χωρις ομως να μπλεξω με δικηγορους κτλπ? 

Ps. Η απόδειξη έχει χαθεί αλλά τα email και η παραγγελια μου υπαρχουν ακομα στο site τους

Edit. Τελικα βρηκα την αποδειξη και προσπαθησα να ξαναεπικοινωνησω μαζι τους. Παλι μου ειπαν τα ιδια οτι και καλα δεν μπορουν και τους λεω καλα δηλαδη αφηνετε τοσες εκατονταδες αγοραστες προιοντων που εκαναν αγορες πριν την εξαγορα ξεκρεμαστους και λεει κοιταξτε να δειτε και μαμου . Ticket στην gigabyte και ποτε ξανα αγορα απο εκει. 

Επεξ/σία από morningwood
Δημοσ.

επικοινώνησε μέσω email με την Gigabyte στείλε τους και το serial number της μητρικής,αν είναι της κακιάς ώρας μαγαζάκι περισσότερο καιρό θα κάνει το RMA μέσω του καταστήματος  εφόσον υποτίθεται έκλεισε το αρχικό κατάστημα και άλλαξε επωνυμία.

• Like 2
Δημοσ.

Μετά τα δύο χρόνια η εγγύηση παρέχεται από τον κατασκευαστή. Είναι στην διακριτική ευχέρεια του καταστήματος, το αν θα αναλάβει το rma.

Επικοινώνησε κατευθείαν με την Gigabyte. Θα γλιτώσεις χρόνο και ταλαιπωρία.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείστε με τα μαγαζιά, ειδικά τα σκροτζομάγαζα. Προσωπικά, ακόμη και πριν περάσουν τα 2 χρόνια αν χρειαστεί κάτι ανοίγω ticket στον κατασκευαστή, μου ζητάνε απόδειξη και μετά όλα παίρνουν τον δρόμο τους..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Εάν το κατάστημα έχει αλλάξει ιδιοκτησία κι ΑΦΜ, ακόμα κι αν έχει κρατήσει τον ίδιο διακριτικό τίτλο, νομίζω πως δεν έχει καμία υποχρέωση απέναντι στους παλιούς πελάτες του προηγούμενου ιδιοκτήτη.

Δημοσ.
Στις 4/2/2020 στις 7:27 ΜΜ, morningwood είπε

Καλησπέρα στο forum . Πριν από 2 χρονιά είχα αγοράσει μητρική από ένα μαγαζί στο σκρουτζ. Προχθές μετά από bios update η μητρική έσβησε στο ξαφνικό και δεν έκανε reboot όπως έπρεπε κανονικά. Μέτα από επικοινωνία  με το κατάστημα μου είπανε πως δεν μπορούνε να μου δεχτούν το προϊον με την δικαιολογία ότι το κατάστημα που την είχα αγοράσει εξαγοράστηκε και άλλαξε αφμ και οτι θα πρεπει να επικοινωνησω με την gigabyte . Γνωριζει μηπως αν θα μπορουσα να κανω κατι με τον συνηγορο του καταναλωτη χωρις ομως να μπλεξω με δικηγορους κτλπ? 

Ps. Η απόδειξη έχει χαθεί αλλά τα email και η παραγγελια μου υπαρχουν ακομα στο site τους

Edit. Τελικα βρηκα την αποδειξη και προσπαθησα να ξαναεπικοινωνησω μαζι τους. Παλι μου ειπαν τα ιδια οτι και καλα δεν μπορουν και τους λεω καλα δηλαδη αφηνετε τοσες εκατονταδες αγοραστες προιοντων που εκαναν αγορες πριν την εξαγορα ξεκρεμαστους και λεει κοιταξτε να δειτε και μαμου . Ticket στην gigabyte και ποτε ξανα αγορα απο εκει. 

Ποιο κατάστημα είναι? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, NickTheGreek είπε

Εάν το κατάστημα έχει αλλάξει ιδιοκτησία κι ΑΦΜ, ακόμα κι αν έχει κρατήσει τον ίδιο διακριτικό τίτλο, νομίζω πως δεν έχει καμία υποχρέωση απέναντι στους παλιούς πελάτες του προηγούμενου ιδιοκτήτη.

lolen που λεν' στου χουριωμ!

Η επιχειρηση εξαγοράζεται συνολικα μαζι με τις υποχρεωσεις της. Αυτο συμπεριλαμβανει και την νομοθετημενη υποχρεωση βαση κοινοτικης οδηγιας για παροχη εγγυησης 2 ετων.

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, narta είπε

lolen που λεν' στου χουριωμ!

Η επιχειρηση εξαγοράζεται συνολικα μαζι με τις υποχρεωσεις της. Αυτο συμπεριλαμβανει και την νομοθετημενη υποχρεωση βαση κοινοτικης οδηγιας για παροχη εγγυησης 2 ετων.

Ότι μαλάκια θες ακούς από τα σκρουτζομαγαζα τελικά.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, akoinonitos είπε

Ότι μαλάκια θες ακούς από τα σκρουτζομαγαζα τελικά.

Yeap. Με μπολικη παπαροσαλτσα σε πολλες περιπτωσεις.

Το "μακρια απ' τον (_ο_) μας" σε πληρη μορφη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...