jimakos19881 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Παιδιά γειά σας!!! Ψάχνω τους παρακάτω δίσκους κοπής η βάση που είναι πάνω είναι ενδεικτική μήπως γνωρίζει κάποιος που να απευθυνθώ για να μου τις φτιάξουν ή κάποιο κατάστημα που μπορώ να τις αγοράσω? Πληροφοριακά έχουν περίπου 20cm διάμετρο. Ευχαριστώ πολύ!!
htaccess Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, jimakos19881 είπε Παιδιά γειά σας!!! Ψάχνω τους παρακάτω δίσκους κοπής η βάση που είναι πάνω είναι ενδεικτική μήπως γνωρίζει κάποιος που να απευθυνθώ για να μου τις φτιάξουν ή κάποιο κατάστημα που μπορώ να τις αγοράσω? Πληροφοριακά έχουν περίπου 20cm διάμετρο. Ευχαριστώ πολύ!! Αν αναφέρεσαι σε δίσκους κοπής τροφίμων, εδώ > http://www.souidos.gr/site/search/Δίσκοι-Κοπής-Πολύδισκοι/Δίσκοι-Τροφίμων?catId=0107 edit Κοίταξα λίγο το site, έχει πολλά είδη, όχι μόνο τροφίμων. Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από htaccess
jimakos19881 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Ευχαριστω πολυ!!!! Βλεπω εχει μεγαλη ποικιλια.
htaccess Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Να ` σαι καλά... ναι το είδα εκ` των υστέρων και έκανα επεξεργασία στο post μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα