fnp Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Καλό θα ήταν να ανοίξει και ένα engineering office επιτέλους . Δυστύχως , οι μεγάλες tech εταιρείες δεν έχουν παρουσία στην Ελλάδα......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι η amazon έχει τεράστιο μερίδιο αγοράς στο σύννεφο. Παίζει στο 95% νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, skiabox είπε Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι η amazon έχει τεράστιο μερίδιο αγοράς στο σύννεφο. Παίζει στο 95% νομίζω. Εκτιμηση για το market share ( δευτερη στηλη ) ειναι: 32 % Amazon AWS 17 % Microsoft Azure 6 % Google Cloud Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Θεωρώ το Google Cloud πιο developer friendly. To AWS είναι λίγο χαοτικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οταν εισαι αναμεσα σε δυο ατραπους , επιλεγεις τη "δυσβατη" και λιγοτερο "περπατημενη". ( ισχυει και για την επιλογη γυναικας το παραπανω.... ) Ειναι θεμα αγορας. Το ευκολο το προτιμουν αρκετοι, εξ ου και υπαρχει υπερπληθωρα προσφορας και χαμηλοτεροι μισθοι , το πιο περιπλοκο η δυσκολο, λιγοι, και αμοιβονται περισσοτερο. Παντως οπως προανεφερα και σε προηγουμενο μηνυμα , οι πιστοποιησεις και των τριων εταιρειων, ειναι αξιολογες & αναγνωρισημες οποτε συμφερει να επενδυσει κανεις στην αποκτηση τους. https://www.globalknowledge.com/us-en/resources/resource-library/articles/top-cloud-certifications/ Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα