Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.

Θέλω να φτιάξω ένα απλό τοπικό site με κατάληξη .gr και θέλω να μάθω αν χρειάζεται να πληρώσω προστασία (στην εταιρία hosting) για το whois ή οι ρυθμίσεις ιδιωτικότητας της EU το καλύπτουν ήδη ?βασικά για να μην έχω spam.

Βέβαια θα αγοράσω το domain name από Ελλάδα αλλά έχει σημασία αν επιλέξω hosting από Αμερική ? Να βάλω location server στην Ευρώπη ή δεν έχει καθόλου σημασία?

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από AndVal
Δημοσ.

η προστασία για το whois είναι αυτό που λέει ότι δεν φαίνονται τα στοιχεία από αυτόν που έκανε register ένα domain, αν το έχεις ανάγκη κάτι τέτοιο το παίρνεις,

έχει ελάχιστη έως μηδενική όμως επίδραση για το αν θα λαμβάνεις spam, αυτό έχει να κάνει με δεκάδες άλλους λόγους.

επίσης ότι το hosting είναι αμερικη (γιατί όμως;) δεν έχει σχέση,

έχει σχέση φυσικά αν είναι σοβαρό hosting, που αυτό δεν έχει σχέση με την τοποθεσία, παντού υπάρχουν καλοί και κακοί hosting providers.

• Like 2
Δημοσ.
18 ώρες πριν, xrhstosiak είπε

έχει ελάχιστη έως μηδενική όμως επίδραση για το αν θα λαμβάνεις spam, αυτό έχει να κάνει με δεκάδες άλλους λόγους.

επίσης ότι το hosting είναι αμερικη (γιατί όμως;) δεν έχει σχέση,

έχει σχέση φυσικά αν είναι σοβαρό hosting, που αυτό δεν έχει σχέση με την τοποθεσία, παντού υπάρχουν καλοί και κακοί hosting providers.

Tουλάχιστον γλυτώνεις το spam που μπορεί να σου στείλουν μεσώ του whois κάτι είναι και αυτό.

Έχω ήδη στην Αμερική πακέτο με απεριόριστα site άλλα δεν είχα ξανασχοληθεί με .gr

Διάβασα και αλλού ότι η κατάληξη gr έχει ήδη προστασία προσωπικών δεδομένων τελικά οπότε δεν χρειάζεται έξτρα προστασία.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...