Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω να φτιάξω κάτι απλό όποιον ξέρει κάτι από τα παραπάνω. 

Εχουμε ένα πρωτάθλημα στο οποίο παίζουμε όλοι με όλους και θέλω απλά να βάζοντας τους παίχτες και το αποτέλεσμα να βγάζει νίκες ήττες του καθενός, πόντους + και πόντους -,. Επίσης ο κάθε παίχτης μέσω ενός τύπου έχει μια ειδική βαθμολογία που την κουβαλάει σε όλα τα πρωτάθλημστα. 

Είναι τόσο απλό και όμως τόσο δύσκολο για εμένα. 

Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα πάρει αμοιβή για το κόπο του (γύρω στα 50€ πιστεύω ότι είναι καλά για μια ώρα που θα φάει). 

Δημοσ.
Στις 4/2/2020 στις 3:20 ΜΜ, Dronegreece είπε

Θέλω να φτιάξω κάτι απλό όποιον ξέρει κάτι από τα παραπάνω. 

Εχουμε ένα πρωτάθλημα στο οποίο παίζουμε όλοι με όλους και θέλω απλά να βάζοντας τους παίχτες και το αποτέλεσμα να βγάζει νίκες ήττες του καθενός, πόντους + και πόντους -,. Επίσης ο κάθε παίχτης μέσω ενός τύπου έχει μια ειδική βαθμολογία που την κουβαλάει σε όλα τα πρωτάθλημστα. 

Είναι τόσο απλό και όμως τόσο δύσκολο για εμένα. 

Οποίος μπορεί να βοηθήσει θα πάρει αμοιβή για το κόπο του (γύρω στα 50€ πιστεύω ότι είναι καλά για μια ώρα που θα φάει). 

Αυτή είναι μία αρκετά απλή έως μία αρκετά δύσκολη υλοποίηση. Είναι συνάρτηση του μεγέθους της Βάσης Δεδομένων που θες να διατηρήσεις και πόσο σύνθετα αποτελέσματα θες να βγάζεις από τη πληροφορία που συγκεντρώνεις.

Μπορείς να στείλεις περισσότερο συγκεκριμένα requirements ;

• Moderators
Δημοσ.

Φιλικά, από τη στιγμή που δεν έχεις τεχνικές γνώσεις, μην κάνεις τεχνικές εκτιμήσεις (πόσος χρόνος θα πάρει). Μπορεί αυτό που λες όντως να είναι μιας ώρας δουλειά (δύσκολο) μπορεί όμως να είναι και μια βδομάδα δουλειά. Αλλά όπως είπε και ο mountzou, καλό θα ήταν να πεις ακριβώς τι θέλεις έτσι ώστε να μπορέσει κάποιος να σε βοηθήσει.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λυπαμαι που το αναφέρω αλλά με 50€ κάποιος θα προλάβει να ανοίξει το Excel να βάλει ονόματα στις στήλες και να κάνει και λίγο formatting...

Αν βάλει και μερικά Sum θα είναι σουπερ.

Προσωπικη άποψη

Ξεχνάς το Excel...το κάνεις σε Access ...και για λεφτά κάτω απο 200 χλωμό το κόβω....

(Εξηγούμαι για να μην παρεξηγουμαι....πρέπει να γίνει εκτίμηση των αναγκών σου..να σχεδιαστεί η βάση σε επίπεδο πινάκων - ερωτημάτων..να γίνουν οι φόρμες..να ελεγχθεί η διαδικασία εισαγωγής..να εξεταστούν οι πιθανότητες για λάθη και άλλα παρατράγουδα...να γίνουν αναφορές...να εξεταστεί η λειτουργικότητα..να γίνει δοκιμή..να γίνουν διορθωσεις...να ξαναγίνει δοκιμή...να εξεταστει ξανά η εφαρμογή...να μπουνε τα διάφορα εξτρα τα οποία δεν προυπολογίστηκαν εξ αρχής....κτλ)

Επεξ/σία από masteripper

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...