Προς το περιεχόμενο

Αγορά/Κοπή κλειδιού immobilizer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε!

Θέλω να αγοράσω αυτό "3 Button Flip Remote Key for Ford" αν καταχωρήσω και το εργοστασιακό key code το site αναλαμβάνει και το κόψιμο μόνο με +6€. Έχει αγοράσει κανένας από εκεί;  Στην Ελλάδα δεν έχω δει να κόβουν κλειδί με key code, και οι τιμές στα αντίστοιχα κλειδια είναι διπλές/τριπλές χωρίς το κόψιμο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Τα πουλάνε/κόβουν κ εδώ (φυσικά με τουλάχιστον 2πλασια τιμή) .... αλλά κ παλι, πιο οικονομικά απο το να αγοράσεις απο επίσημη αντιπροσωπεία.

Υπάρχει ακόμα φθηνότερη τιμή σε πολύ καλή ποιότητα (4 χρόνια, το δικό μου, πανομοιότυπο με το το εργοστασιακό, με μία αλλαγή μπαταρίας μόνο.. κανένα πρόβλημα).

Φυσικά η κοπή κ το pairing έγινε από ελληνικό κατάστημα (η αγορά έγινε απο ebay).

Αναζήτησε παλαιότερα θέματα, θα βρεις πολλές πληροφορίες.

Δημοσ.

Υπαρχουν   αρκετοι   κλειδαραδες   που  διαθετουν    αντιγραφτηρια   κλειδιων   αυτοκινητων.

Αυτος   που  βρισκεται   παραδιπλα   απο  την   αγια   τριαδα   στην  λεωφορο   κηφισιας   μου   εβγαλε   αντιγραφο   φιατ   50  ευρω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι. Τελικά ένα κλειδί για Ford, αναδιπλούμενο, immobilizer και με τηλεχειρισμό κόστισε 65€ συν 30€ η αντιγραφή του chip και το κόψιμο.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Nikosmile είπε

Επανέρχομαι. Τελικά ένα κλειδί για Ford, αναδιπλούμενο, immobilizer και με τηλεχειρισμό κόστισε 65€ συν 30€ η αντιγραφή του chip και το κόψιμο.

Που το έφτιαξες τελικά??

Δημοσ.
Μόλις τώρα, achilles_g_ είπε

Που το έφτιαξες τελικά??

Βρήκα το κλειδί μέσω skroutz και παράγγειλα από εδώ αφού πρώτα επικοινώνησα για να επιβεβαιώσω συμβατότητα/διαθεσιμότητα. Το κλειδί ήρθε την επομένη σφραγισμένο και με την μπαταρία του. Ο προγραμματισμός για τον τηλεχειρισμό (κλείδωμα/ξεκλείδωμα/συναγερμός) είναι σχεδόν αυτόματος και τον έκανα εγώ από την πρώτη στιγμή. Στη συνέχεια ρώτησα και πήγα σε "συνεργάτη" τους στην περιοχή μου για την αντιγραφή και το κόψιμο, για να μην πάω αλλού και μου πάρουν πολλά (όπως μου είπαν).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ρώτησα ο ίδιος, αλλά βρήκα αυτό.

1453659252_.png.36882f00cd892b4075209abb2e49b1a1.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Να πεταχτω λίγο κι εγώ? Μου εχει σπάσει το κλειδί αλλά το σώμα λειτουργεί κομπλέ. Δλδ όλα τα κουμπάκια κάνουν τη δουλεια τους κανονικότητα,απλά δεν υπάρχει κλειδί. Μπορώ κάπως να κόψω καινούριο και να το βάλω στο υπάρχον? Η Σκόντα με προσφορά ήθελε κάποτε 96 ευρώ. Πάνε κάποια χρόνια από τότε που μου έχει σπάσει. Δουλεύω με το δεύτερο που είναι απλο. Θενξ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε θα πάρεις καινούριο κέλυφος/σώμα με λάμα (δες εδώ ποιο ταιριάζει), και θα μεταφέρεις την πλακέτα/chip από το παλιό στο νέο κέλυφος. Μετά θα πας σε κλειδαρά για να σου αντιγράψει/κόψει την λάμα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...