Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

Ψάχνω για ένα αξιόλογο κινητό, μεταξύ 150-250 ευρώ και ενώ είχα «καταλήξει» σε Mi-A3 ή Mi 9 Lite, δεν υπάρχουν διαθέσιμα στην αγορά (π.χ. στο Mi-A3 μεγάλο κατάστημα ενώ το δείχνει διαθέσιμο, λέει ότι όλα είναι στο service!!! ενώ για το Mi 9 Lite μου λέει άλλο κατάστημα «θα το έχω σε κάνα μήνα...»)

Τί θα προτείνατε, value for money, που να κυκλοφορεί διαθέσιμο στην αγορά;

Ευχαριστώ,

Επεξ/σία από dolph
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή έψαχνα και εγώ τηλέφωνω στα 250 ευρώ το mi 9 lite ότι καλύτερο και στα 150 το mi a3. Δεν μπορείς να είσαι ανάμεσα σε αυτα τα δύο γιατί έχουν μεγάλο χάσμα στην τιμή 100 ευρώ σίγουρα το mi 9 lite είναι καλύτερο σε όλα. 

image.png.c7f77edcae8cef3b3195ec364882d87d.png

Απο banggood το mi 9 lite https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi9-Mi-9-Lite-Global-Version-6_39-inch-48MP-Triple-Rear-Camera-NFC-6GB-128GB-4030mAh-Snapdragon-710-Octa-core-4G-Smartphone-p-1565023.html?utm_campaign=2983576_2018&utm_content=10535&p=6G10102983576201511A&ID=565348&cur_warehouse=HK με κωδικό BG129CL βάζεις priority line όπως έχω πιο πάνω βγάζει shipping insurance αν πληρώνεις με paypal γιατί σε καλύπτει η paypal free αν όχι με paypal checkareto για ασφάλεια, το broken screen δεν αξίζει αν διαβάσεις σε 6-14 μέρες θα το έχεις. 

image.png.1c6bbd9e82988adee949870178335dac.png

Απο banggood το mi a3 https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-A3-Global-Version-6_088-inch-AMOLED-48MP-Triple-Rear-Camera-4GB-128GB-Snapdragon-665-Octa-core-4G-Smartphone-p-1533820.html?utm_campaign=2983576_2018&utm_content=10535&p=6G10102983576201511A&ID=41195&cur_warehouse=HK με κωδικό BGA31281  βάζεις priority line όπως έχω πιο πάνω βγάζει shipping insurance αν πληρώνεις με paypal γιατί σε καλύπτει η paypal free αν όχι με paypal checkareto για ασφάλεια, το broken screen δεν αξίζει αν διαβάσεις σε 6-14 μέρες θα το έχεις. 

image.png.21d4d4366ba8054e983847401935805d.png

Από banggood xiaomi mi 9T  https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi9T-Mi-9T-Global-Version-6_39-inch-48MP-Triple-Camera-NFC-4000mAh-6GB-128GB-Snapdragon-730-Octa-core-4G-Smartphone-p-1491967.html?utm_campaign=2983576_2018&utm_content=10535&p=6G10102983576201511A  με κωδικό BG29T βάζεις priority line όπως έχω πιο πάνω βγάζει shipping insurance αν πληρώνεις με paypal γιατί σε καλύπτει η paypal free αν όχι με paypal checkareto για ασφάλεια, το broken screen δεν αξίζει αν διαβάσεις σε 6-14 μέρες θα το έχεις. 

Η μεγάλη τους διαφορά είναι στην οθόνη όπου το mi 9 lite είναι super amoled 1080p  ενώ mi a3 είναι supera amoled 720p μέτα είναι ο επεξεργαστής τους και η ram τους.Το Mi 9T έχει σχεδόν τα ίδια specs με το lite απλά εχει καλυτερο cpu.

μπόρεις να δεις και εδώ https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9862&idPhone2=9769 

Τώρα είναι στο πόσο budget διαθέτεις αν έχεις τα 250 πας για το mi 9 lite το καλύτερο στην τιμή μου στα 150 το mi a3 το οποίο έχω παραγγείλει και εγώ.

Επεξ/σία από foxbed
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ανάμεσα σε αυτά τα 2 ήμουν και εγώ και τελικά πήρα Α3 λόγω του android one δεν το μετανιώνω καθόλου απίστευτο τηλέφωνο και τρομερή κάμερα (gcam), 170€ μου βγήκε.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ,

Θέλω να το πάρω από ελληνικό κατάστημα, με τιμολόγιο.

Όπου έψαξα, είτε δεν τα έχουν, είτε κάποιος που είχε το ένα (σε «σωστή» τιμή μιλάμε πάντα) ήθελε καμιά δεκαριά+ ημέρες για να μπορεί να χρεώσει σε εταιρεία! Κάτι ότι θα ελέγξει με τα Υπουργεία Οικονομικών Ελλάδας, Κίνας, Ρωσίας και ΗΠΑ αν η ανώνυμη εταιρεία δικαιούται αγοράς με τιμολόγιο lolol

Τώρα, τί σύστημα έχουν όλα τα άλλα καταστήματα που ψωνίζουμε χρόνια και βλέπουν άμεσα την εταιρεία στο taxis και τί έχει αυτός, δεν θα μπω στην διαδικασία να το ψάξω - ίσως να έχει αυτός πρόβλημα και να το παρουσιάζει έτσι για να αποφύγει πώληση προς εταιρεία.

Καμιά άλλη ιδέα;

Edit:

Επειδή όντως με παραξένεψε αυτή η δυσφορία σκρουτζομάγαζων να πουλήσουν σε εταιρεία, ξέρει κανένας τί παίζει;

Δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά το ότι δεν έχουν καμία διάθεση να πουλήσουν σε εταιρεία με τιμολόγιο - μάλλον έχουν θέματα που θέλουν να αποφύγουν με το να καταχωρηθεί ένα τιμολόγιο στην εφορία και να εμφανιστούν εκεί...

Επεξ/σία από dolph
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, dolph είπε

Δεν μπορεί να εξηγηθεί λογικά το ότι δεν έχουν καμία διάθεση να πουλήσουν σε εταιρεία με τιμολόγιο - μάλλον έχουν θέματα που θέλουν να αποφύγουν με το να καταχωρηθεί ένα τιμολόγιο στην εφορία και να εμφανιστούν εκεί...

Ε προφανώς. 

Δυστυχώς περιορίζεσαι πολύ αν το θες άμεσα, μόνο σε επίσημους μεταπωλητές δηλαδή (τα γνωστά, Πλαίσιο, Κωτσοβολος, MediaMarkt κλπ). Όπως περιορίζονται και οι επιλογές σου ανάμεσα σε υπερτιμημένα Note 8T, lite μοντέλα της Honor και υπερτιμημένα Samsung A40/A30s. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dolph είπε

Ευχαριστώ,

Θέλω να το πάρω από ελληνικό κατάστημα, με τιμολόγιο.

Όπου έψαξα, είτε δεν τα έχουν, είτε κάποιος που είχε το ένα (σε «σωστή» τιμή μιλάμε πάντα) ήθελε καμιά δεκαριά+ ημέρες για να μπορεί να χρεώσει σε εταιρεία! Κάτι ότι θα ελέγξει με τα Υπουργεία Οικονομικών Ελλάδας, Κίνας, Ρωσίας και ΗΠΑ αν η ανώνυμη εταιρεία δικαιούται αγοράς με τιμολόγιο lolol

Τώρα, τί σύστημα έχουν όλα τα άλλα καταστήματα που ψωνίζουμε χρόνια και βλέπουν άμεσα την εταιρεία στο taxis και τί έχει αυτός, δεν θα μπω στην διαδικασία να το ψάξω - ίσως να έχει αυτός πρόβλημα και να το παρουσιάζει έτσι για να αποφύγει πώληση προς εταιρεία.

Καμιά άλλη ιδέα;

Edit:

Επειδή όντως με παραξένεψε αυτή η δυσφορία σκρουτζομάγαζων να πουλήσουν σε εταιρεία, ξέρει κανένας τί παίζει;

Σε αυτά τα λεφτά κοιτάς το mia3 στα 160 που είναι σε προσφορά στο πλαίσιο και στον Γερμανό από 279 ...και μέρα υπόλοιπα λεφτά παίρνεις μια θήκη  μια κάρτα μνήμης και ένα τζαμί και θα σ βγουν σύνολο 190 ευρώ !!!

Δημοσ.

άσχετο αλλά έχετε δει τον καινούργιο τρόπο επαλήθευσης για το αν δικαιούται κάποιος απαλλαγή ΦΠΑ και τις οδηγίες από τον ΑΑΔΕ;Οι άνθρωποι είναι άσχετοι και μια απλή διαδικασία την κάνανε σκ$#α! https://www.aade.gr/dl_assets/39afpa/user_guide_aade39afpaV1.0.pdf

Δημοσ.
6 ώρες πριν, life is music είπε

Σε αυτά τα λεφτά κοιτάς το mia3 στα 160 που είναι σε προσφορά στο πλαίσιο και στον Γερμανό από 279 ...και μέρα υπόλοιπα λεφτά παίρνεις μια θήκη  μια κάρτα μνήμης και ένα τζαμί και θα σ βγουν σύνολο 190 ευρώ !!!

Δεν το έχει το Πλαίσιο - σου λένε διάφορα και καταλήγουν στο ότι ίσως βρουν εκθεσιακό κομμάτι...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dolph είπε

Δεν το έχει το Πλαίσιο - σου λένε διάφορα και καταλήγουν στο ότι ίσως βρουν εκθεσιακό κομμάτι...

https://www.germanos.gr/product/xiaomi-mi-a3-dual-64gb/20386512/ εδώ είσαι αλλά την παραγγελία την κάνεις μέσω site 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...