xronis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Χαιρετώ. Ψάχνω τραγούδι που δυστυχώς δεν έχω πολλά στοιχεία. Αγγλόφωνο, αργό, και στο βίντεο κλιπ αν θυμάμαι καλά έχει κούκλες τύπου μάπετ σόου, και παίζει και κάμποση βροχή. Σε ύφος ροκ το κομμάτι απ'όσο θυμάμαι. Και δεν είναι ιδιαίτερα παλιό. Ήρωας όποιος βγάλει άκρη από την περιγραφή μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 bloody something Αυτό που έπαιζε στην 10 εντολή
xronis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, gekatsou είπε bloody something Αυτό που έπαιζε στην 10 εντολή όχι δυστυχώς
xronis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Στις 9/2/2020 στις 9:42 ΜΜ, xrhstosiak είπε Φίλε μου σε αγαπάω! Αυτό έψαχνα! Εντωμεταξύ είμαι αρκετά εκτός στην περιγραφή... που το βρήκες ρε μπαγάσα;
Bspus Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2020 Εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι το επισημο videoclip αυτο. Δεν ξερω καν αν υπαρχει επισημο. 1
sakis han Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2020 Εχεις δικιο, εγω πρωτη φορα βλεπω αυτο το βιντεο (αν και ειναι το αγαπημενο μου απο αυτους).Το "επισημο" ειναι αυτο.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα