Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η δουλειά μου κανόνισε κοπή πίτας Τετάρτη βράδυ στο διάολο..... Γνωρίζει κάποιος αν πράγματι φαίνεται άσχημο να μην πάει κάποιος; Μιλάμε για εταιρία 150-200 ατόμων.

Επεξ/σία από simplemaths
  • Confused 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, zx1234r είπε

Αν στηθούν στην πόρτα και κρατάνε παρουσίες, ναι θα είναι άσχημο.

Πόσο μαλακία να "αναγκάζεσαι" να πας σε τέτοιο event, κρατάνε παρουσίες οπότε το βλέπω να πηγαίνω την Τετάρτη, τουλάχιστον ελπίζω να έχει καλό φαγητό

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, simplemaths είπε

Πόσο μαλακία να "αναγκάζεσαι" να πας σε τέτοιο event, κρατάνε παρουσίες οπότε το βλέπω να πηγαίνω την Τετάρτη, τουλάχιστον ελπίζω να έχει καλό φαγητό

Στις πόσες κόβεσαι;

Δημοσ.

Εφόσον βρίσκεται μακριά το μαγαζί, δε θα πάτε όλοι μαζί με λεωφορεία π.χ.; Ή να μοιραστείτε σε αμάξια, μη πηγαίνει ο καθένας μόνος του.

Δημοσ.

Σε όσες φορές ξέρω για τέτοια events γίνονται στους χώρους εργασίας, τώρα αν κάθονται και παίρνουν παρουσίες τι να πω..... Η γνώμη μου σε τέτοιο ενδεχόμενο πάντως είναι να πάτε γιατί τις παρουσίες τις παίρνουν για κάποιον λόγο..... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γίνετε επιχειρηματίες, για να μην έχετε τέτοια :) (αστειεύομαι)

Φυσικά και χτυπάει άσχημα, ειδικά αν η δικαιολογία που θα δώσεις θα είναι τζούφια.

Το καλύτερο σε τέτοια events είναι να βρίσκεις το πιο ήσυχο παιδί, το πιο φυτό, το πιο νερντ, που δεν τον κάνει παρέα κανένας και να τη βγάλεις μαζί του απ την αρχή ως το τέλος μιλώντας περί ανέμων και υδάτων.

Έτσι θα φαίνεσαι και κοινωνικός αλλά και θα αποφύγεις τα πάρε δώσε με τους τοξικούς, γλύφτες, καρφιά, παρατρεχάμενους της εταιρίας σου (από το κουτσομπολιό τους είναι αδύνατο να ξεφύγεις ωστόσο). 

Και θα δώσεις χαρά και σε έναν άνθρωπο που δεν τον πολυκάνουν παρέα οι άλλοι.

Αλλά όπως προείπα, για να γλυτώσεις από αυτά γίνεσαι επιχειρηματίας και ησυχάζεις https://grbusinessforum.com/

Επεξ/σία από archer100
  • Like 1
Δημοσ.

Για τις εταιριες τετοια event ειναι μια επενδυση ωστε να ενισχυσουν το ομαδικο πνευμα αλλα και να δειξουν ενα πιο χαλαρο προσωπο. Αν ολοι οι υπαλληλοι τα αγνοουσαν θα χτυπουσε πολυ ασχημα. Σιγουρα δεν ειναι υποχρεωτικο να πας (εκτος οντως αναφερεται ως υποχρεωτικο), αλλα αν το κανεις συστημα και δεν εχεις καποια σοβαρη δικαιολογια, μην σου φαινεται παραξενο οτι καποιος πιο ψηλα απο εσενα στην ιεραρχια το προσεχει και το υπολογιζει αρνητικα.

• Like 1
Δημοσ.

Ο λόγος που δεν θέλω να πάω είναι απλά πως προτιμώ να μην χάσω όλο το απόγευμα για αυτό και θέλω να κάτσω σπίτι. Developer είμαι, δεν το λες κάποια θέση αλλα με ξέρουν, ρώτησα έναν παλιό εδώ και λέει θα φανεί πολύ άσχημο και είναι σαν να σε καλεί κάποιος σπίτι του και να του λες όχι......

Συμφωνώ πως θα έπρεπε να γίνει στην εταιρία ή έστω σε κάποιο μπαρ/εστιατόριο κοντά στην εταιρία, και όχι σε μέρος μακριά που δεν παρκάρεις κιόλας, λογικά με βλέπω να πηγαίνω..

/rant off

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...