Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, billdanos είπε

Καλα, δεν χρησιμοποίησαν και DSLr λέγοντας πως είναι από το κινητό (γκουχ, έβηξα)... 😛

Δεν θυμάμαι να το έκανε ποτέ η xiaomi που σχολίασες. Για την huawei, ξέρω. Anyway οπότε είναι οκ αυτό που κάνει η πανάκριβη apple, μόνο αν το κάνουν Κινέζοι μας πειράζει;

• Like 2
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
50 minutes ago, Retromaniac said:

Δεν θυμάμαι να το έκανε ποτέ η xiaomi που σχολίασες. Για την huawei, ξέρω. Anyway οπότε είναι οκ αυτό που κάνει η πανάκριβη apple, μόνο αν το κάνουν Κινέζοι μας πειράζει;

Καταρχάς, μέχρι να ποστάρεις το δικό σου αρχικό μήνυμα, δε νομίζω να έκανα κάποια αναφορά στην Apple! :ph34r:

Το αρχικό μου σχόλιο είχε να κάνει γενικότερα με παρουσιάσεις νέων συσκευών που προσωπικά θεωρώ άθλιες έως μέτριες (στις παρουσιάσεις αναφέρομαι όχι στις ίδιες τις συσκευές) και ειδικά όταν δεν γίνονται live και παρουσιάζονται αφού περάσουν από τη ...μονταζιέρα!

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, billdanos είπε

Καταρχάς, μέχρι να ποστάρεις το δικό σου αρχικό μήνυμα, δε νομίζω να έκανα κάποια αναφορά στην Apple! :ph34r:

Το αρχικό μου σχόλιο είχε να κάνει γενικότερα με παρουσιάσεις νέων συσκευών που προσωπικά θεωρώ άθλιες έως μέτριες (στις παρουσιάσεις αναφέρομαι όχι στις ίδιες τις συσκευές) και ειδικά όταν δεν γίνονται live και παρουσιάζονται αφού περάσουν από τη ...μονταζιέρα!

Από την μονταζιέρα περνάνε όλες, δεν είναι μόνο η παρουσίαση αλλά κυρίως η διαφήμιση που πουλάει ένα προϊόν. Απλά για την μονταζιέρα της Apple δεν θα περίμενα ποτέ να ακούσω σχόλιο σου....

• Like 1
  • Thanks 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, Retromaniac said:

Από την μονταζιέρα περνάνε όλες, δεν είναι μόνο η παρουσίαση αλλά κυρίως η διαφήμιση που πουλάει ένα προϊόν. Απλά για την μονταζιέρα της Apple δεν θα περίμενα ποτέ να ακούσω σχόλιο σου....

Και να άκουγες, θα το είχες φιλτράρει/προσπεράσει μιας και έτσι είσαι προγραμματισμένος! :p 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, billdanos είπε

Και να άκουγες, θα το είχες φιλτράρει/προσπεράσει μιας και έτσι είσαι προγραμματισμένος! 😛

Δεν νομίζω, γιατί εγώ έχω σχολιάσει αρνητικά αρκετές φορές xiaomi, microsoft, apple, samsung, huawei  κτλ Βλέπεις είμαι "προγραμματισμένος"  να κρίνω πιο αντικειμενικά από άλλους :P

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, kekos123 είπε

Ας ελπισουμε τα καλυτερα για ολη την ανθρωποτητα ,κοσμος πεθαινει,τα κινητα κι ολα τα υπολοιπα μπορουν να περιμενουν....

Καλα μην ειμαστε και υπερβολικοι. Στο ιδιο χρονικο διαστημα πολυ περισσοτεροι πεθαναν απ την απλη γριπη παρα απ τον coronavirus. Αυτο ομως δεν το λενε στα καναλια, οπως και το οτι περισσοτεροι εχουν αναρρωσει παρα εχουν πεθανει.

https://gisanddata.maps.arcgis.com/apps/opsdashboard/index.html#/bda7594740fd40299423467b48e9ecf6

Ενημερωθειτε σωστα και οχι απ τους τρομολαγνους.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...