teddy71 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Ετσι ακριβως...οταν καποιος βλεπει καποιο αυτοκινητο με Ν στι πισω τζαμι συμπερεριφερεται εντελως διαφορετικα ...δειχνει μεγαλυτερη επιεικεια και αφηνει μεγαλυτερη αποσταση, οπως κανουμε και στα εκπαιδευτικα με το L. Με το N θα φας πολυ λιγοτερα κολληματα απο πισω, κορναρισματα, μπινελικια και χειρονομιες. Και αμα εχεις το N δεν θα σε παρεξηγησει κανεις ολοι μας περασαμε απο το αυτο το σταδιο και το ειχαμε 1-2 χρονια κολλημενο στο τζαμι....Και οι φιλοι μας η γκομενα μας δεν περιμενουν να δουν το Ν για να μαθουν οτι καποιος ειναι νεος οδηγος, το ξερουν ηδη απο εμας τουςε ιδιους απο τις συζητησεις μας. Συν του οτι αν καποιος φιλος ηδη οδηγει καποια χρονια θα το καταλαβει ευκολα αν εισαι νεος απο τον τροπο που οδηγεις, παρκαρεις αλλαζεις ταχυτητες, σταματας και και και. Ισα ισα με το Ν δεν θα ερθεις σε δυσκολη στιγμη απεναντι σε αυτα ατομα γιατι δεν θα φας κορναρισματα μπινελικια και χειρονομιες. 1
tarantules Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Στις 4/2/2020 στις 10:13 ΠΜ, MilaMouVromika είπε Το θέμα είναι να αποφύγω τους εξυπνάκιδες που όπως δουν το Ν θα ξεκινίσουν να μου κολλάνε ΄΄Ισα ίσα που αν έχεις και το σηματάκι Ν σε παίρνει να κάνεις και μαλακίες στο δρόμο (εντός λογικών πλαισίων πάντα). Μακάρι να μπορούσα να είχα κι εγώ το σηματάκι. Όσο γι αυτούς που κολλάνε από πίσω , έχω την εξής λογική : όσο πιο κοντά κολάνε στο αμάξι μου , τόσο πιο αργά πάω (ή ξεκινάω ανάλογα).
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, tarantules είπε ΄΄Ισα ίσα που αν έχεις και το σηματάκι Ν σε παίρνει να κάνεις και μαλακίες στο δρόμο (εντός λογικών πλαισίων πάντα). Μακάρι να μπορούσα να είχα κι εγώ το σηματάκι. Όσο γι αυτούς που κολλάνε από πίσω , έχω την εξής λογική : όσο πιο κοντά κολάνε στο αμάξι μου , τόσο πιο αργά πάω (ή ξεκινάω ανάλογα). Οχι φρενρισμα αποτομο ομως.
tarantules Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οχι φρενρισμα αποτομο ομως. Μπα, δεν θέλω να τρέχω σε φαρνατζήδες κι ας έχω δίκιο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, tarantules είπε Μπα, δεν θέλω να τρέχω σε φαρνατζήδες κι ας έχω δίκιο. Ουτε κι εγω !!!!!!!!!!!!!!!!
Geocheats2 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, tarantules είπε Όσο γι αυτούς που κολλάνε από πίσω , έχω την εξής λογική : όσο πιο κοντά κολάνε στο αμάξι μου , τόσο πιο αργά πάω (ή ξεκινάω ανάλογα). 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Οχι φρενρισμα αποτομο ομως. 2 ώρες πριν, tarantules είπε Μπα, δεν θέλω να τρέχω σε φαρνατζήδες κι ας έχω δίκιο. 2 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ουτε κι εγω !!!!!!!!!!!!!!!! Οι 2 πλευρές του νομίσματος 😛 1
panostom Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 για ποιο λογο να ρωτησει κανεις κατι τετοιο; Αμα δε θελεις μη βαλεις Ν. Αν πεσεις σε κανενα στραβοξυλο και σε γραψει, τοτε μην παραπονεθεις. Εγω εχω κολλημενα 2 Ν πισω, για την περιπτωση που δεν ειναι ξεκαθαρο στον πισω οτι ειμαι ΝΕΟΣ και για να ειμαι σιγουρος οτι και να ξεκολλησει καποιο, δε θα μεινω χωρις. Απο οσο γνωριζω το Ν δε σημαινει ρουφιανος, βιαστης ή τεντυ μποις για να μη μπορεις να δεκτεις αυτην την ταμπελα κρεμασμενη. Αν ειναι δυνατον..... 2
Mhlogiatros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Υπαρχει κανονισμος που σου λεει να μη το εχεις 20 χρονια ξεχασμενο ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα