Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε

Την εχω αυτην την απορια καθώς κατεβαίνω αθήνα και αναρωτιέμαι αν θα μου κόψουν κλήση αν δν έχω το Ν πίσω;

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία στον ΚΟΚ τότε το ''Ν'' είναι υποχρεωτικό για ένα χρόνο από τη στιγμή που βγάλεις το δίπλωμα. Οπότε, αν σε σταματήσουν, λογικά θα φας κλήση για παραβίαση του ΚΟΚ.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, maniacos93 είπε

Αν δεν έχει αλλάξει κάτι τώρα τελευταία στον ΚΟΚ τότε το ''Ν'' είναι υποχρεωτικό για ένα χρόνο από τη στιγμή που βγάλεις το δίπλωμα. Οπότε, αν σε σταματήσουν, λογικά θα φας κλήση για παραβίαση του ΚΟΚ.

να φανταστώ μπορεί να μου γράψει και κανα 200ρι ε;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε

να φανταστώ μπορεί να μου γράψει και κανα 200ρι ε;

Δεν γνωρίζω πόσο πάει το πρόστιμο για τέτοια παράβαση. Πάντως τζάμπα να φας πρόστιμο για τέτοιο λόγο. Πόσο να κοστίζει άραγε ένα Ν;;; Αγόρασε ένα και βάλε στο αμάξι να είσαι κομπλέ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Βάλε Ν για την δική σου ασφάλεια, στην Αθήνα έχεις οδηγήσει ξανά; 

Οχι αλλά οδηγάω εξωτερικό σχεδόν 1 μήνα και επαρχια 2 και εβδομάδες. Το θέμα με το Ν είναι οτι κάποιοι εχουν το κουσούρι οποτε βλέπουν Ν να ξεκινίσουν να κολλάνε κτλπ

1 λεπτό πριν, maniacos93 είπε

Δεν γνωρίζω πόσο πάει το πρόστιμο για τέτοια παράβαση. Πάντως τζάμπα να φας πρόστιμο για τέτοιο λόγο. Πόσο να κοστίζει άραγε ένα Ν;;; Αγόρασε ένα και βάλε στο αμάξι να είσαι κομπλέ.

Το θέμα είναι να αποφύγω τους εξυπνάκιδες που όπως δουν το Ν θα ξεκινίσουν να μου κολλάνε

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε

Οχι αλλά οδηγάω εξωτερικό σχεδόν 1 μήνα και επαρχια 2 και εβδομάδες. Το θέμα με το Ν είναι οτι κάποιοι εχουν το κουσούρι οποτε βλέπουν Ν να ξεκινίσουν να κολλάνε κτλπ

Το θέμα είναι να αποφύγω τους εξυπνάκιδες που όπως δουν το Ν θα ξεκινίσουν να μου κολλάνε

Επειδή είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με κάποιους ανάπηρους που βλέπουν Ν και το πρώτο πράγμα που κάνουν είναι να πατάνε κόρνα. Έβαλα Ν αλλά το βλαμμένο ξεκολλάει και πέφτει πάνω στην εταζιερα αν με σταματήσουν και θέλουν ας με γράψουν δεν μπορώ να κάνω κάτι 🙃

Δημοσ.

Προσωπικά παιζει να ειμαι απο τους λιγους ελληνες που εχουν φάει προστιμο για Ν πριν καμια 15 χρονια απο ενα κομπλεξικο σκατοψυχο που δε βρηκε τιποτα αλλο για να με γραψει και μου εκοψε 40€ τότε (20 με αμεση πληρωμη) για Ν... 

Δεν εβαλα ποτε φυσικά... απο εκει και πέρα βάση νόμου ξερω ότι τότε ήταν υποχρεωτικο 1 χρόνο στην πολη που εβγαλες διπλωμα και 3 χρόνια εκτος

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε

Την εχω αυτην την απορια καθώς κατεβαίνω αθήνα και αναρωτιέμαι αν θα μου κόψουν κλήση αν δν έχω το Ν πίσω;

https://www.glavopoulos.com/el/kok-102/

20 ευρώ είναι,τώρα αν όντως σε γράψουν για κάτι τέτοιο είναι στη περίπτωση ελέγχου και οργανου που θα τύχεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Προσωπικά παιζει να ειμαι απο τους λιγους ελληνες που εχουν φάει προστιμο για Ν πριν καμια 15 χρονια απο ενα κομπλεξικο σκατοψυχο που δε βρηκε τιποτα αλλο για να με γραψει και μου εκοψε 40€ τότε (20 με αμεση πληρωμη) για Ν... 

Δεν εβαλα ποτε φυσικά... απο εκει και πέρα βάση νόμου ξερω ότι τότε ήταν υποχρεωτικο 1 χρόνο στην πολη που εβγαλες διπλωμα και 3 χρόνια εκτος

Στο βιβλίο λέει 1 χρόνο υποχρεωτικό για όλο το οδικό δύκτιο

Δημοσ.

Σταματήστε να σκέφτεστε αν θα πρέπει να κάνετε κάτι με βάση αν θα φάτε πρόστιμο ή όχι.

Ασχέτως αν είναι υποχρεωτικό η όχι βάλτο για δική σου ασφάλεια.

Οι περισσότεροι που πιάνουν τιμόνι μόλις πάρουν δίπλωμα είναι φάση βγήκε ο χάρος παγανιά.

Προσωπικά όταν βλέπω άτομο με το Ν, προσέχω διπλά.

Θα κρατήσω μεγάλη απόσταση πχ σε κάποιο ανηφορικό φανάρι γιατί ενδέχεται να του φύγει πίσω και γενικά θα έχω το νου μου σκεφτόμενος ότι από στιγμή σε στιγμή θα κάνει τη μαλάκια. Αυτό σίγουρα θα προστατεύσει και τους 2 μας .

Τώρα αυτό που αναφέρεις ότι αν δουν Ν κολλάνε, τι να σου πω. Δε ξέρω αν ισχύει. Με τόσους καραγκιοζηδες που κυκλοφορούν όμως δε το αποκλείω.

Πάντως όσες φορές έχει τύχει να είμαι σε αυτοκίνητο συνοδηγός και να συναντήσουμε αυτοκίνητο με Ν, ο οδηγός ήταν πάντα πιο ανεκτικός.

Εξαίρεση ένας φίλος μου (μέγιστος βλάκας) που αν περάσει λεπτό χωρίς να πατήσει κόρνα δε μπορεί.

Οπότε βάλτο και μη σκέφτεσαι αν είναι παράνομο η όχι.

• Like 12
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, MilaMouVromika είπε

Στο βιβλίο λέει 1 χρόνο υποχρεωτικό για όλο το οδικό δύκτιο

για αυτό ειπα πριν 15 χρόνια, πιθανότατα αλλαξε... :) 

προσωπικά οδηγούσα (ευτυχως ή δυστυχως) πολυ πριν βγαλω διπλωμα οποτε ποτε δεν ενιωσα ανασφάλεια ή να το χρειάζομαι το Ν, απο εκει και πέρα δε βρισκω κάτι μεμπτο...απλά όταν θα δω Ν και θα δω και περιέργη οδηγηση προσεχω λιγο παραπάνα και προσπαθω να τους αποφύγω άμεσα... τα κορναρισματα και τα φωτα κλπ μονο αντιθετο αποτελεσμα μπορει να φέρουν!

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η ημερομηνια εκδοσης διπλώματος είναι μεγαλη βλακεια

Εβγαλα στα 20 αλλα οδηγησα στα 29

Αλλα τα δεδομενα πριν 30+ χρονια

Όταν βλεπω Ν απλα φυλάγομαι πιο πολύ

Το να κολας σε καποιον με Ν είναι ηλιθιοτητα .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 7
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MilaMouVromika είπε

Αν ήσουν εξωτερικό π.χ Ινδία δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, αν ήσουν σε καμία ευρωπαϊκή χώρα τότε θα σου φανεί "κάπως" η Αθήνα. 

• Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, thanasisxask είπε

Αν ήσουν εξωτερικό π.χ Ινδία δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, αν ήσουν σε καμία ευρωπαϊκή χώρα τότε θα σου φανεί "κάπως" η Αθήνα. 

Μην νομίζεις πω1 και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες είναι όλα μέλη γάλα. Οι γάλλοι είναι πολύ χειρότεροι από εμάς (τους ζω σε Καθημερινή βάση)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...