KonstantinKrystallis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Καλημέρα!! Μόλις ανακάλυψα πόσο ανόητο είναι να αγνοείς τους τόνους εκπτώσεων που δικαιούσαι σαν νέος/φοιτητής αλλά είμαι σε αυτό το δίλημμα. European Youth Card ή ISIC?
Beorn Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 ISIC για εμενα, αλλα και η ΕΥC αξιζει μονο και μονο για τα 10€ δώρο σε καθε ανανεωση χρονου (έχω vodafone)
KonstantinKrystallis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Μπορείς να το αναλύσεις? Γιατί προτιμάς ISIC?
theo93 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Και οι δύο είναι καλές και με το κόστος που έχουν συμφέρει να τις έχεις και τις 2 1
overpower Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, KonstantinKrystallis είπε Μπορείς να το αναλύσεις? Γιατί προτιμάς ISIC? Προφανως η μια ειναι δωρεαν και την παιρνεις μονο αν σπουδαζεις σε τει/πανεπιστημιο/πολυτεχνειο. Η αλλη ειναι με ετησια συνδρομη. Αν σε συμφερει τα μπονους που δινει (ωστε να δικαιολογει τα 15/χρονο, τοτε go for it. Εγω την ειχα βγαλει για την βοντα μονο, αλλα τελικα γυρισα σε cosmote οποτε την αφησα την καρτα. Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2020 από overpower
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα