Προς το περιεχόμενο

Inaccessible boot device

kostaselais

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας φίλοι μου,εκεί που καθόμουν ξαφνικά έκλεισε ο υπολογιστής,και δεν ανοίγει.φτανει μέχρι την εικόνα που φορτώνουν τα windows,και μετά αφού αργεί υπερβολικά,μου βγάζει inaccessible boot device.εχω δύο ssd,όταν ανοίγω τον υπολογιστή διαβάζει μόνο τον έναν,αλλά σε αυτόν δεν έχω τα Windows,άλλες φορές διαβάζει και τους δύο στο sata information αλλα δεν με αφήνει να επιλέξω κανέναν στο boot priority...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατά πάσα πιθανότητα ο SSD του λειτουργικού συστήματος είναι προβληματικός.

Αν όμως είσαι τυχερός, μπορεί να ευθύνεται το καλώδιο ή η σύνδεσή του με τις διεπαφες (πλευρά SSD ή πλευρά ελεγκτή). 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, kostaselais είπε

Γεια σας φίλοι μου,εκεί που καθόμουν ξαφνικά έκλεισε ο υπολογιστής,και δεν ανοίγει.φτανει μέχρι την εικόνα που φορτώνουν τα windows,και μετά αφού αργεί υπερβολικά,μου βγάζει inaccessible boot device.εχω δύο ssd,όταν ανοίγω τον υπολογιστή διαβάζει μόνο τον έναν,αλλά σε αυτόν δεν έχω τα Windows,άλλες φορές διαβάζει και τους δύο στο sata information αλλα δεν με αφήνει να επιλέξω κανέναν στο boot priority...

Αν είσαι τυχερός είναι μόνο filesystem corruption. Boot από το CD των XP και chkdsk /f. Δοκίμασε και πες μας το αποτέλεσμα γιαα τα παρακάτω.

Επεξ/σία από snbblp

Ωραία θα ψάξω να τα βρω,όντως πρέπει να είναι προβληματικός ο ssd του λειτουργικού συστήματος γιατί ορισμένες φορές όταν άνοιγα το pc,πρώτα με εβγαζε αυτόματα στην κεντρική σελίδα bios,δεν πειραζα κάτι,απλά πατούσα save and exit και μετά άνοιγε κανονικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είσαι Αθήνα μπορώ να σου δανείσω ένα CD για XP Home. Αυθεντικό, εννοείται. Για να κάνεις την επισκευή.

Επεξ/σία από snbblp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...