basaras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Παιδια καλησπερα. Το 2012 εκανα τις εξης αγορες.. 1τβ samsung 3d fhd και 1home cinema lg 1000w 5.1 δε θυμαμαι τωρα μοντελο αλλα θα σας το χω συντομα κ αυτο.. Οι κολλητοι που χαν ο μεν ολα σαμσουνγκ κ ο δε ολα lg οποτε ανοιγαν τβ ανοιγαν κ τσ υπολοιπα λογω συγχρονισμου.. Εγω ακομη και τωρα τ ανοιγω μονος μ ολακαι χαμηλωνω ηχο στη τβ γτ αλλιως τον ακουω διπλο απ τα 5.1 Ερχομαι στο σημερα.. Μ κατσε 1ευκαιρια να παρω 1lg που τα χει ολα πανω την 55sm9010 και δινει δωρο 1soundbar.. Οι ερωτησεις μ ειναι οι εξης.. Πλεον θ ανοιγουν ολα μαζι με 1 χειριστήριο?? Και το πιο σημαντικό.. Θα μπορω να χω και το soundbar και το home cinema ή αναγκαστικα θα δουλευει μονο το 1 και φυσικα θα κρατησω το 5.1 γτ βλεπουν τα μικρα ταινιες στο bluray? Τις ευχαριστιες μ προκαταβολικα σε ολους σας για το χρονο σας ασχετως βοηθειας με καποια απαντηση!!
TechnoState Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω το ίδιο. (Αν εννοείς το 312inlv007224) πανω σε oled lg Β7 κ ναι υπάρχει επιλογή sync να ελέγχεις κ τα δυο απο το main magic-remote της tv. Όχι δεν θα λειτουργήσει ταυτόχρονα (με την ηχομπαρα). Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από TechnoState
basaras Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Νομιζω εχω το bh7520t.. Αρα το δωρο τι θα το κανω ρε παιδες? Και μη πειτε το προφανες... Χαχαχα
TechnoState Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το ίδιο home cinema έχω (απο πίσω στο barcode, αντέγραψα τον πρώτο κωδικό που βρήκα). Το δώρο θα είναι... ένα πολύ καλό δώρο σε κάποιον δικό σου ή κάποιον που εκτιμας πολύ... άλλωστε η πηγή που έχεις τώρα (home cinema) είναι κατά πολύ ανώτερη απο την ηχομπαρα. Εναλλακτικά θα μπορείς να φτιάξεις ένα δεύτερο σετ (tv δωματίου ή gaming room)....κ δεν λέω το προφανές Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από TechnoState
basaras Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Χεχε.. Ευχαριστω.. Καλα οντως καπως ετσι θα πηγαινε το δωρο θα γινοταν δωρο δηλ.. Οπως κ να χει κ παλι ευχαριστω.. Να ρωτησω κ κατι αλλο.. Σ κανει καθολου αυτα τα ξαφνικα goodbye κ κλεινει μετα το περας κανα 20' σε οποιαδηποτε χρηση του dvd (μουσικη/ταινια). Διαβασα οτι μπορει να ναι θεμα υπερθεμανσης.. Δε παιζει γτ αεριζεται τελεια.. Μετα λενε θεμα ρευματος.. Ουτε αυτο παιζει γτ αλλαξα μπριζες.. Θα παρω κανα τηλ κανα σερβις να δω τι γινεται γτ εχει αρχισει να ειναι κ σκαστικο..
TechnoState Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) .... ούτε καν, δεν μου έχει έχει κάνει ποτέ κάτι τέτοιο. Γι αυτό κ δεν γνώριζα για το εν λόγω πρόβλημα... ....κ μάλιστα στην προθήκη που το έχω (κάτω απο την tv) θα έλεγα ότι βρίσκεται σε χώρο που δεν αερίζεται επαρκώς. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από TechnoState
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα