Προς το περιεχόμενο

Toshiba 50UA3A63DG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμουν πρόσφατα σε αναζήτηση νέας τηλεόρασης , για να αντικαταστήσω μιά παλιά 37άρα Sharp Aquos.

Ηθελα κάτι σχετικά προσιτό σε χρήματα (max 350) και σε διάσταση max 55"

Εκτός από τα χρήματα , σάν περιορισμό είχα την αδυναμία να μπεί σε τοίχο η νέα τηλεόραση και ότι το έπιπλο τηλεόρασης είχε φάρδος 90cm.

Επίσης ήθελα η νέα τηλεόραση να τρέχει android , ώστε να δοκιμάσω τυχόν τρόπους να βλέπω nova και cosmote tv μέσω ιντερνετ.

Αφού με απογοήτευσαν όσες κατάφερα να δώ από κοντά (F&U και Sharp) σε αυτή την κατηγορία τιμής , τελικά κατέληξα σχεδόν στην τύχη σε αυτή την Toshiba , γιατί μιά 49" LG που έδειχνε σούπερ δέν καθόταν στο έπιπλο γιατί είχε ποδαράκια στις άκρες και όχι κεντρική βάση και δέν είχε android.

Τέσπα.

Η Toshiba 50UA3A63DG  υπήρχε μόνο στο you.gr

Εδώ τα specs του κατασκευαστή που βρήκα μετά από ψάξιμο

https://toshiba-tv.com/pdf/4c23953eea67c27d7c20d41179cba2a2/2/50ua3a63dg.pdf

Ηρθε γρήγορα , σεταρίστηκε πανεύκολα και σε γενικές γραμμές είναι μιά υπέροχη τηλεόραση για αυτά τα χρήματα (345,00).

Το μενού της είναι γρήγορο , youtube και netflix τρέχουν απροβλημάτιστα , περιεχόμενο 4k πρώτη φορά βλέπω οπότε δέν μπορώ να έχω άποψη σύγκρισης (εμένα αυτή τη στιγμή mου φαίνεται εξωπραγματικό !!!).

Επίσης ο ήχος της (σε ένταση και ποιότητα) είναι αξιοπρεπής πρός καλός (γράφουν ότι είναι της ONKYO).

Να δώσω και κάποια βασικά τεχνικά στοιχεία που δέν υπάρχουν στο internet.

Τρέχει Android 9 , έχει quad core Cortex A55 στα 1400Mhz , μνήμη 1,5GB και GPU Mali  470MP

Το Aida64 διαβάζει σαν κατασκευαστή τη Vestel.

Δέν ξέρω να σας πώ , τί είδους panel φοράει (VA ή IPS)

Επόμενο βήμα μου , να προσπαθήσω να βρώ λύση για novago και cosmote tv μέσω internet.

Αν και για κάποιο λόγο , δέν τα βρίσκω στο google play-store.

Επεξ/σία από intraspeed
Δημοσ.

Τhompson, telefunken,toshiba, hitachi, jvc, sharp κ,α εχουν πουλησει τα δικαιωματα χρησης σε αλλους.Τις περισσοτερες τις φτιαχνει η Τουρκικη Vestel.

Δημοσ.

Εκανα sideload μέσω του X-plore , τις εφαρμογές της Nova και Cosmote.

Το Cosmote παίζει κανονικά.

Το Nova όχι.

Βγάζει μήνυμα ότι "δοκιμάστε αργότερα ή επικοινωνήστε με την υποστήριξη" , μίλησα με το support της Nova και έκανα και επανεγκατάσταση και clear cache (2 φορές) αλλά τίποτα.

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω ?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν η συγκεκριμένη τηλεόραση υποστηρίζεται από την επίσημη αντιπροσωπεία. Το λέω επειδή δεν υπάρχει στο σάιτ της εταιρείας σαν διαθέσιμο μοντέλο. Μήπως είναι παραεισαγωγη;

Δημοσ.
Στις 3/2/2020 στις 10:40 ΜΜ, intraspeed είπε

Είμουν πρόσφατα σε αναζήτηση νέας τηλεόρασης , για να αντικαταστήσω μιά παλιά 37άρα Sharp Aquos.

Εκτός από τα χρήματα , σάν περιορισμό είχα την αδυναμία να μπεί σε τοίχο η νέα τηλεόραση και ότι το έπιπλο τηλεόρασης είχε φάρδος 90cm.

Επίσης ήθελα η νέα τηλεόραση να τρέχει android , ώστε να δοκιμάσω τυχόν τρόπους να βλέπω nova και cosmote tv μέσω ιντερνετ.

Αφού με απογοήτευσαν όσες κατάφερα να δώ από κοντά (F&U και Sharp) σε αυτή την κατηγορία τιμής , τελικά κατέληξα σχεδόν στην τύχη σε αυτή την Toshiba , γιατί μιά 49" LG που έδειχνε σούπερ δέν καθόταν στο έπιπλο γιατί είχε ποδαράκια στις άκρες και όχι κεντρική βάση και δέν είχε android.

Τέσπα.

Ηρθε γρήγορα , σεταρίστηκε πανεύκολα και σε γενικές γραμμές είναι μιά υπέροχη τηλεόραση για αυτά τα χρήματα (345,00).

Το μενού της είναι γρήγορο , youtube και netflix τρέχουν απροβλημάτιστα , περιεχόμενο 4k πρώτη φορά βλέπω οπότε δέν μπορώ να έχω άποψη σύγκρισης (εμένα αυτή τη στιγμή mου φαίνεται εξωπραγματικό !!!).

Επίσης ο ήχος της (σε ένταση και ποιότητα) είναι αξιοπρεπής πρός καλός (γράφουν ότι είναι της ONKYO).

Τρέχει Android 9 , έχει quad core Cortex A55 στα 1400Mhz , μνήμη 1,5GB και GPU Mali  470MP

Επόμενο βήμα μου , να προσπαθήσω να βρώ λύση για novago και cosmote tv μέσω internet.

Είσαι ευχαριστημένος από την τηλεόραση; Η εγγύηση υποστηρίζεται κανονικά από την αντιπροσωπεία; Αναγνωρίζει η Toshiba το you.gr ?

Δημοσ.
Στις 8/2/2020 στις 11:24 ΠΜ, toyo73 είπε

Τhompson, telefunken,toshiba, hitachi, jvc, sharp κ,α εχουν πουλησει τα δικαιωματα χρησης σε αλλους.Τις περισσοτερες τις φτιαχνει η Τουρκικη Vestel.

Σωστά τα λές.

Για αυτό έγραψα παραπάνω ότι το Aida64 αναφέρει ώς κατασκευαστή τη Vestel.

Επίσης στο link με τα specs της τηλεόρασης (που έβαλα από το site της Toshiba) , το γράφει ξεκάθαρα στο τέλος της σελίδας.

Αναφορά σε κείμενο

“Toshiba” is a registered trademark of Toshiba Corporation and its used by Vestel or its subsidiary for products described here in under license from Toshiba Visual Solutions Corporation. All other product and brand names are trademarks or registered trademarks of their respective companies. Design, features and specications are subject to change without notice. Non-metric weights and measurements are approximate. Screen images are simulated.

19 ώρες πριν, dimart είπε

Είσαι ευχαριστημένος από την τηλεόραση; Η εγγύηση υποστηρίζεται κανονικά από την αντιπροσωπεία; Αναγνωρίζει η Toshiba το you.gr ?

Ναί , είμαι ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.

Είναι μικρό το διάστημα όμως (μόλις 2 εβδομάδες την έχω).

Οταν είχα ρωτήσει στο you.gr σχετικά με την εγγύηση , μου είχαν απαντήσει ότι αυτή καλύπτεται από την Astra Service Α.Ε.

η οποία στη σελίδα της https://serviceonline.gr/i-etairia-astra-service/

γράφει

Αναφορά σε κείμενο

H επίσημη συνεργασία με τις μεγαλύτερες Εταιρείες όπως Sony, Philips, Thomson, Miele, Sharp, Toshiba και η εξειδίκευση με χιλιάδες επισκευές στις κορυφαίες οικιακές συσκευές Bosch, Pitsos, Siemens, Neff και άλλες

Δημοσ.
Στις 10/2/2020 στις 10:53 ΠΜ, intraspeed είπε

Εκανα sideload μέσω του X-plore , τις εφαρμογές της Nova και Cosmote.

Το Cosmote παίζει κανονικά.

Το Nova όχι.

Βγάζει μήνυμα ότι "δοκιμάστε αργότερα ή επικοινωνήστε με την υποστήριξη" , μίλησα με το support της Nova και έκανα και επανεγκατάσταση και clear cache (2 φορές) αλλά τίποτα.

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω ?

Έχω πάρει μια thomson android tv και έβαλα με τον ίδιο τρόπο (sideload μεσώ x-plore) την εφαρμογή της cosmote αλλά δεν μου την ανοίγει. Επέλεξα και εγώ android tv για την εφαρμογή της cosmote κυρίως Έκανες κάτι "ιδιαίτερο" κατά την εγκατάσταση;

Δημοσ.
Στις ‎8‎/‎2‎/‎2020 στις 11:24 ΠΜ, toyo73 είπε

Παρακαλώ πολύ ενημερώστε με , αν η συγκεκριμένη 50UA3A63DG,  1) έχει Ρύθμιση Χρώματος Βάσης (κόκκινο πράσινο μπλε κίτρινο ματζέντα κυανό ) ?  2) αποδίδει σωστά Ελληνικούς υπότιτλους αρχείων .srt όταν παίζει το δικό της MEDIA PLAYER ?

Δημοσ.

Τέσπα.

Καλημέρα σε όλους.

Αγόρασα πριν από 2 ημέρες κι εγώ την Toshiba. Καταρχήν μου έκανε εντύπωση που δεν είχε κάποιο manual αλλά και που δεν υπάρχει πουθενά ούτε στο internet. Επίσης, δεν είναι διαθέσιμη η επιλογή της ταξινόμησης καναλιών καθώς και οι ρυθμίσεις της εικόνας (!!!!!) πέρα από τις πρακαθορισμένες (τυπικό, δυναμικό, ταινίες, αθλητικά κτλ). Είναι και σε σένα έτσι; Έχεις βρει κάποια λύση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

kalispera sas thelo na agoraso auti tin thileorasi  thelo na mou peite an einai kali an exei kali ikona kai me tin mnimi apo 1.5 gb den tha kolai sas euxaristo poli

Επεξ/σία από Mironasss
Δημοσ.
Στις 18/2/2020 στις 8:30 ΜΜ, syrio είπε

Έχω πάρει μια thomson android tv και έβαλα με τον ίδιο τρόπο (sideload μεσώ x-plore) την εφαρμογή της cosmote αλλά δεν μου την ανοίγει. Επέλεξα και εγώ android tv για την εφαρμογή της cosmote κυρίως Έκανες κάτι "ιδιαίτερο" κατά την εγκατάσταση;

Οχι , δέν έκανα κάτι ιδιαίτερο.

Μετά την εγκατάσταση έβαλα τους κωδικούς μου και έπαιξε.

Στις 21/2/2020 στις 8:36 ΜΜ, Ant-K είπε

Παρακαλώ πολύ ενημερώστε με , αν η συγκεκριμένη 50UA3A63DG,  1) έχει Ρύθμιση Χρώματος Βάσης (κόκκινο πράσινο μπλε κίτρινο ματζέντα κυανό ) ?  2) αποδίδει σωστά Ελληνικούς υπότιτλους αρχείων .srt όταν παίζει το δικό της MEDIA PLAYER ?

Δέν έχω βρεί μενού για ρυθμίσεις στα χρώματα.

Για υπότιτλους δέν έχω δοκιμάσει ακόμη.

Στις 24/2/2020 στις 8:24 ΠΜ, dimart είπε

Καλημέρα σε όλους.

Αγόρασα πριν από 2 ημέρες κι εγώ την Toshiba. Καταρχήν μου έκανε εντύπωση που δεν είχε κάποιο manual αλλά και που δεν υπάρχει πουθενά ούτε στο internet. Επίσης, δεν είναι διαθέσιμη η επιλογή της ταξινόμησης καναλιών καθώς και οι ρυθμίσεις της εικόνας (!!!!!) πέρα από τις πρακαθορισμένες (τυπικό, δυναμικό, ταινίες, αθλητικά κτλ). Είναι και σε σένα έτσι; Έχεις βρει κάποια λύση;

Μία από τα ίδια.

Ειδικά αυτό με την ταξινόμηση των καναλιών είναι εκνευριστικό.

Μόλις έχω λίγο ελεύθερο χρόνο θα πάρω κανά τηλέφωνο στο you.gr (2119991900) ή σε αυτή την astra service (2106860000) μπάς και μου δώσουν κανά tip.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

Στο μενού δεν έχει Προχωρημένες Ρυθμίσεις Εικόνας ?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους.

.... οι ρυθμίσεις της εικόνας (!!!!!) πέρα από τις πρακαθορισμένες (τυπικό, δυναμικό, ταινίες, αθλητικά κτλ). Είναι και σε σένα έτσι; Έχεις βρει κάποια λύση;

Στις 28/2/2020 στις 2:31 ΜΜ, Ant-K είπε

Στο μενού δεν έχει Προχωρημένες Ρυθμίσεις Εικόνας ?

Τελικά όλες οι ρυθμίσεις εικόνας βρίσκονται στο μενού "φωτογραφία" <== δές περιγραφή που βάλανε

Εκεί μέσα έχει όλες τις σχετικές ρυθμίσεις στα υπομενού που υπάρχουν εκεί.

Δημοσ.

Αφού με απογοήτευσαν όσες κατάφερα να δώ από κοντά (F&U και Sharp) σε αυτή την κατηγορία τιμής

Τι είναι αυτό που σε απογοήτευσε αν επιτρέπεται?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...