OpenPolls Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Η φοιτητική άδεια χορηγείται μόνο για την ημέρα που δίνεις ένα μάθημα; πχ αν εγώ θέλω να διαβάσω για ένα μάθημα και θέλω 2-3 μέρες άδεια πριν την εξέταση δεν μπορεί να μετρήσει για φοιτητική αν οι ημερομηνίες είναι κοντά και φέρω βεβαίωση συμμετοχής στην εξέταση αυτή; Μία υπάλληλος του ΟΑΕΔ που είχαμε τηλεφωνική επικοινωνία είπε πως αρκεί οι μέρες να είναι κοντά στην εξέταση και να υπάρχει η βεβαίωση, αλλά στη δουλειά η υπεύθυνη (και φίλοι μου) λένε πως είναι μόνο για την μέρα της εξέτασης. Επίσης, όταν πας τα δικαιολογητικά στον ΟΑΕΔ για να σου καταβάλουν αυτοί τη μισθοδοσία των ημερών που πήρες φοιτητική άδεια, γίνεται κάποια διασταύρωση από τον ΟΑΕΔ αν όντως συμμετείχες στο μάθημα αυτό; Πχ σε εμάς στην ΑΣΟΕΕ τις βεβαιώσεις επικυρώνουν οι επιτηρητές. Υπάρχει περίπτωση να κάτσει να διασταυρώσει ο ΟΑΕΔ αν ο επιτηρητής αυτός ήταν όντως εκείνη τη μέρα σε εκείνο το μάθημα ή αν εγώ το έδωσα όντως; ή μένουν μόνο στα δικαιολογητικά; Προφανώς τα ρωτάω αυτά γιατί θέλω να περάσω δύο μέρες που μου χρεώθηκαν από ασυνεννοησία ως κανονική άδεια αντί για φοιτητική αλλά εκείνες τις μέρες δεν ήταν μέρες εξέταση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα