dimakisk Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Στα μέσα της περασμένης χρονιάς, η MediaTek ανακοίνωσε το gaming chipset Helio G90 (το οποίο βρέθηκε στο εσωτερικό του Redmi Note 8 Pro) και τώρα, η Ταϊβανέζικη εταιρεία παρουσίασε το Helio G80. Το Helio G80 προορίζεται για χρήση σε οικονομικότερα smartphones που χαρακτηρίζονται «gaming» από τις κατασκευάστριες τους και βρίσκεται ανάμεσα στα Helio G90 και Helio G70. Το SoC (System-on-Chip) παράγεται στα 12nm και ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή (δύο πυρήνες Cortex-A75 στα 2,0GHz και έξι πυρήνες Cortex-A55 χρονισμένους στα 1,8GHz) και γραφικά τύπου Mali-G52 με συχνότητα λειτουργίας 950MHz (όταν η ίδια GPU στο G70 «τρέχει» στα 820MHz). Το SoC επίσης διαθέτει την τεχνολογία HyperEngine και υποστηρίζει VoW (Voice-on-WakeUp). Το τελευταίο μειώνει την κατανάλωση ενέργειας για υπηρεσίες voice assistance ενώ η HyperEngine Game Technology υπόσχεται ομαλότερο gaming, και είναι ένα χαρακτηριστικό που συναντάμε και στο G90 (δεν υπάρχει στο G70). Η τεχνολογία προσφέρει ομαλότερο gaming με το να ρυθμίζει δυναμικά τις συχνότητες λειτουργίας του επεξεργαστή και του επεξεργαστή γραφικών ενώ επιπλέον όταν ανιχνεύσει αργή σύνδεση στο Internet κατά την διάρκεια του παιχνιδιού αλλάζει σε συνδεσιμότητα LTE+WiFi. Τα πρώτα κινητά που βασίζονται στο Helio G80 πρόκειται να κυκλοφορήσουν μέσα στο μήνα στην Ινδία και αργότερα και σε άλλες αγορές. GSMArena Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
nikos5800 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Αν η mediatek μας κάνει πλάκα πείτε του ότι δεν είναι αστείο
KnightRider Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οικονομικό gaming chipset + ομαλότερο gaming = δεν πάνε μαζί !!! Καλύτερα ας έβγαζε high end chipset με χαμηλότερη τιμή !! Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2020 από KnightRider
stafaf Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 XDA-Developer ακούγοντας για την έλευση νέου SoC από την Mediatek. 1 1
georgeps21 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 ακόμη ακούω τις κραυγές πόνου του zopo c2 μου. ευχαριστώ, προτιμω σναπ δρακο 1 1 1 2
panosk0 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Mediatek , kirin , intel, nvidia ακόμα κ exynos...., Τ βλέπω σ κινητό κ θέλω να κάνω εμετό.. 😜 Apple bionic - Snapdragon μόνο .. 1
ZauZ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Εγώ αυτό που διαπιστώνω καθημερινά είναι ότι ο G90 κάνει αυτά που ισχυρίζεται η mediatek και με το παραπάνω. Ήμουν αρνητικά προκατειλημμένος από παλιούς mediatek επεξεργαστές αλλά άλλαξα γνώμη μέσα σε μερικές ημέρες μέσα από πραγματική καθημερινή χρήση. 1
infamousjohn Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Πώς θα πάνε στην καφετέρια μερικοί; Με mediatek?? Είμαστε καλά;;;;; 4
Krepalidis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, infamousjohn είπε Πώς θα πάνε στην καφετέρια μερικοί; Με mediatek?? Είμαστε καλά;;;;; Ο τζαμπας ζεί. Mediatek.
hoannis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, ZauZ είπε Εγώ αυτό που διαπιστώνω καθημερινά είναι ότι ο G90 κάνει αυτά που ισχυρίζεται η mediatek και με το παραπάνω. Ήμουν αρνητικά προκατειλημμένος από παλιούς mediatek επεξεργαστές αλλά άλλαξα γνώμη μέσα σε μερικές ημέρες μέσα από πραγματική καθημερινή χρήση. Σσσσσσ , μην τους χαλάς το παραμύθι, μην τους σκοτώνεις τον δράκο... Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2020 από hoannis
harrisxr650 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 2 hours ago, ZauZ said: Εγώ αυτό που διαπιστώνω καθημερινά είναι ότι ο G90 κάνει αυτά που ισχυρίζεται η mediatek και με το παραπάνω. Ήμουν αρνητικά προκατειλημμένος από παλιούς mediatek επεξεργαστές αλλά άλλαξα γνώμη μέσα σε μερικές ημέρες μέσα από πραγματική καθημερινή χρήση. Ακριβως αυτο, και εγω προκατειλημμενος ημουν, αλλα εδω και 2 μηνες που ειμαι κατοχος του redmi note 8pro πραγματικα το soc τα σπαει. και σε καθημερινη χρηση και σε gaming και σε καταναλωση. 1
val1990 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Στις 4/2/2020 στις 6:37 ΠΜ, panosk0 είπε Mediatek , kirin , intel, nvidia ακόμα κ exynos...., Τ βλέπω σ κινητό κ θέλω να κάνω εμετό.. 😜 Apple bionic - Snapdragon μόνο .. για το kirin εισαι απλα πολυ λαθος απιστευτη αποδοτικοτητα απο θεμα καταναλωσης και πολυ δυνατος ταυτοχρονα
chios Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Όσο δεν δίνει source και δεν βγαίνουν custom rom, και χωρίς gcam, απλά μακριά.
ghdsportsapk Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Really appreciate you sharing this blog post.Much thanks again. Fantastic and waiting for more info Download GHD SPORTS APK
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα