The_Judas Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Με ενοχλεί να βλέπω τηλεόραση σε απόλυτο σκοτάδι/ Αξίζει να πάρω κάποια led ταινία για την tv; https://www.aliexpress.com/item/32983418440.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.816c2e0eL2XLwQ https://www.aliexpress.com/item/4000055224722.html?spm=a2g0s.8937460.0.0.79812e0eA03Gpp Κάτι που πρέπει να προσέξω στην επιλογή; Καλύτερα rgb ή να ένα απλό λευκό φως; Πόσο μέτρα χρειάζομαι για 55άρα; 3m ε;
FasTaker Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Προτιμω λευκο φως προσωπικα το rgb με ενοχλει στο απολυτο σκοταδι. Επισης καλυτερ αν το κανει κρυφο φωτισμο με την led ταινια εμενα με εχει φτιαξει τρελα. ΥΓ : Θελω να παρω και μια ροζ οταν ειναι η κοπελα στο σπιτι απλα και μονο για το mood και οτι αλλο επακολουθησει. 😈
The_Judas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, FasTaker είπε Προτιμω λευκο φως προσωπικα το rgb με ενοχλει στο απολυτο σκοταδι. Επισης καλυτερ αν το κανει κρυφο φωτισμο με την led ταινια εμενα με εχει φτιαξει τρελα. ΥΓ : Θελω να παρω και μια ροζ οταν ειναι η κοπελα στο σπιτι απλα και μονο για το mood και οτι αλλο επακολουθησει. 😈 Εκανα την παραγγελία για rgb... αλλά καλά που το διάβασα αυτό και την ακύρωσα. Νόμιζα ότι το rgb led είχε μέσα και επιλογή για λευκό χρώμα --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ο φωτισμός θα δουλεύει ακόμη και όταν είναι κλειστή η τηλεόραση; Γενικά οι τηλεοράσεις δίνουν ρεύμα στο usb όταν είναι σε αναμονή; Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2020 από The_Judas
stelios.s Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Εκανα την παραγγελία για rgb... αλλά καλά που το διάβασα αυτό και την ακύρωσα. Νόμιζα ότι το rgb led είχε μέσα και επιλογή για λευκό χρώμα --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ο φωτισμός θα δουλεύει ακόμη και όταν είναι κλειστή η τηλεόραση; Γενικά οι τηλεοράσεις δίνουν ρεύμα στο usb όταν είναι σε αναμονή; 99% κόβει το ρευμα όταν την κλείνεις αλλά για να εισαι σιγουρος βάλε μια συσκευή usb πάνω και δες. Εγω ηθελα να το εξακριβώσω και έβαλα μια λάμπα led usb. Γενικά ειναι πολύ όμορφο σαν αποτέλεσμα, προσωπικα μου ειναι και πολύ ξεκουραστο στα μάτια. Μιλάω αποκλειστικά για το ψυχρό λευκό. Στο RGB δεν εχω αποψη.
The_Judas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 ναι και εγώ το ψυχρό λευκό προτιμώ. Δεν μπορώ να βλέπω ταινίες μέσα στο σκοτάδι, είναι πολύ κουραστικό.
dalain Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 9 ώρες πριν, The_Judas είπε Εκανα την παραγγελία για rgb... αλλά καλά που το διάβασα αυτό και την ακύρωσα. Νόμιζα ότι το rgb led είχε μέσα και επιλογή για λευκό χρώμα --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ο φωτισμός θα δουλεύει ακόμη και όταν είναι κλειστή η τηλεόραση; Γενικά οι τηλεοράσεις δίνουν ρεύμα στο usb όταν είναι σε αναμονή; μπορεις να παρεις μια οποιαδηποτε rgbw ταινια και να κανεις μια χαρα την δουλεια σου!Ακομα και με μια 12v βαζοντας πισω απο την τηλεοραση τον controller οπως εχω κανει και εγω 1
FasTaker Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Bring me thanos!!! Avengers endgame βλεπω? 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2020 Στις 5/2/2020 στις 8:23 ΜΜ, dalain είπε μπορεις να παρεις μια οποιαδηποτε rgbw ταινια και να κανεις μια χαρα την δουλεια σου!Ακομα και με μια 12v βαζοντας πισω απο την τηλεοραση τον controller οπως εχω κανει και εγω Τι μερακλής είσαι ρε φίλε!!! Μπράβο! Να πω κι εγώ την εμπειρία μου. Θεωρώ ότι η ταινία led στην τηλεόραση που είχα βάλει παλιότερα δεν μου άρεσε τελικά, ούτε αργότερα το ambilight. Το φως στον τοίχο με έκανε να χάνω την ατμόσφαιρα της ταινίας ή της σειράς, από την αντανάκλαση του φωτός στον τοίχο. Ίσως είναι καλύτερα αν η τηλεόραση δεν έχει πλάτη στον τοίχο, δηλαδή να απέχει κάποια μέτρα (που σημαίνει ότι έχεις τεράστιο σπίτι). Εφόσον υπάρχει χώρος προτιμώ να έχω ένα dimmable φωτιστικό δαπέδου πίσω μου σε χαμηλή ένταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα