Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά πήρα πρόσφατα τα xiaomi airdots, έχει κανείς άλλος pairing issues ας πούμε εγώ αντιμετώπισα το εξής ενώ τα φοράω και τα 2 και παίζουν κανονικά αν τύχει να βάλω το κινητό στην τσέπη του παντελονιού ή του μπουφάν κάνει "κοψίματα", το ίδιο παθαίνουν όταν φύγω λίγο πιο μακριά από το κινητό πχ 1-2 μέτρα! Φίλος που αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα! Έχει κανείς άλλος τέτοιο θέμα ή είναι ελαττωματικά? Να πω ότι έχω δοκιμάσει ότι βρήκα σε οδηγό για troubleshooting αλλά συνεχίζει το πρόβλημα! 

Να πω επίσης ότι τα έστειλα στο μαγαζί που έγινε η αγορά και τους εξήγησα στο πρόβλημα η απάντηση ήταν "Κατά τον φυσικό έλεγχο (live test) που διενεργήθηκε δεν κατέστη δυνατό να αναπαραχθεί η αναφερόμενη βλάβη. Το προϊών λειτουργεί χωρίς διακοπές τόσο σε αναπαραγωγή πολυμέσων όσο και κλήσεων"

Επεξ/σία από Duck Dodgers
Δημοσ.

Τα κράτησα 2 μέρες για δοκιμή μιας και αγόρασε φίλη αλλά δεν μπορούσε να τα παραλάβει.

1 φορά μου έκανε κοψιματα ο ήχος ΑΛΛΑ είχα ανοιχτά δεδομένα + gps για κάτι που έψαχνα συν τα ακουστικά συν το mi band 4. Εκτοτε απο τις 10+ ώρες που άκουσα τα κοψιματα αυτά ηταν για 1-2 λεπτά. Όταν άρχισαν να μαλακίζονται απλά τα έβαλα στο κουτάκι τους και τα έβγαλα πάλι. Σταμάτησε για την υπόλοιπη μέρα.

Υπόψιν εχω κάνει βασικό το δεξί και το κινητό το έχω πάντα στην αριστερή τσέπη του παντελονιού / μπουφάν. Όταν ξεκίνησε τα κοψίματα περπατούσα και το κινητό ήταν στο παντελόνι.

Δημοσ.

Εμένα αυτό που μου κάνει είναι ότι κάθε φορά πχ με το που βάλω το τηλ σε τσέπη αν 30 δευτερόλεπτα θα κάνει κοψίματα.. 

Δημοσ.

Τα χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά από τον Μάιο του 19 και μου έχουν κάνει το πρόβλημα μόνο 2-3 φορές. Τα χρησιμοποιώ με ένα Redmi Note 7. Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το GPS ανοιχτό και έχω τα data ανοιχτά μονίμως, και παράλληλα συνδεδεμένο και ένα Mi Band 4. Η εμβέλεια τους είναι περίπου 5-6 μέτρα (ανάλογα τα ενδιάμεσα εμπόδια).

Εξαίρεση αποτελεί όταν ακούω μουσική περιμένοντας να ζεσταθεί το φαγητό μπροστά από το φούρνο μικροκυμμάτων. Εκεί το σήμα του bluetooth χάνεται τελείως! 😉

Δημοσ.

Τελικά βρήκα λύση, πρέπει πρώτα να τα συνδέσω στο κινητό και μετά να ανοίξω την εφαρμογή πχ Spotify! Τώρα μένει να δούμε αν θα συνεχίσει να παίζει έτσι!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...