montana_7 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Κατά τη γνώμη σου δηλαδή τα υπερτιμημένα που βάζουν επηρεάζουν τις τιμές των υπόλοιπων, ενώ τα υποτιμημένα όχι? τα υπερτιμημένα ειναι πολυ περισσότερα από τα υποτιμημένα από αυτά που έχω δει οπότε ναι...
Joshua21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2023 9 hours ago, montana_7 said: τα υπερτιμημένα ειναι πολυ περισσότερα από τα υποτιμημένα από αυτά που έχω δει οπότε ναι... Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν κάνουν καμία διαφορά, αν κάποιος ζητάει περισσότερα από όσο μπορεί να πιάσει τότε απλά δεν θα μπορέσει να πουλήσει, αναγκαστικά θα την ρίξει αργά η γρήγορα. 1 1
montana_7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2023 Στις 17/12/2023 στις 10:28 ΠΜ, Joshua21 είπε Εγώ πάλι πιστεύω ότι δεν κάνουν καμία διαφορά, αν κάποιος ζητάει περισσότερα από όσο μπορεί να πιάσει τότε απλά δεν θα μπορέσει να πουλήσει, αναγκαστικά θα την ρίξει αργά η γρήγορα. αργά ή γρηγορα συμμορφώνονται με την πραγματικότητα αλλά σίγουρα επηρεάζονται από τιμές που βλέπουν σε άλλα ακίνητα αγγελιών και παρόλο που βλέπουν οτι δεν πουλάνε συνεχίζουν να επιμένουν σε μια τιμή...ενώ δεν πρόκειται να βρουν στις παράλογες τιμές που ονειρεύονται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα