Georgis.georgiou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα Θέλω να αγοράσω ενα κινήτο για τον πατερα μου με περιπου 150€. Σκεφτομαι ενα απο τα redmi note 8 , mi a3 που έχουν παρόμοια specs. Έχει καποιος αποψη για αυτα τα κινήτα; Εχω χρόνια ios και δεν εχω ιδιαιτερή αποψη για Αndroid Κινήτα. Αν έχει και κάποιος αλλή προταση σε αυτά τα χρήματα ευχαριστώς να την πει. Ευχαριστώ πολύ
chios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Έχω mi a3 απίστευτο τηλέφωνο και χωρίς miui.
Georgis.georgiou Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Αρα λες να το προτιμησω; Βλεπω οτι εχει αρκετα χειροτερη οθονη αλλα ετσι και αλλιως ο χρηστης θα κανει τα βασικα.
chios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Η οθόνη του είναι super amoled με απίστευτα χρώματα, θα το ευχαριστηθεί το τηλέφωνο.
@topos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 23 ώρες πριν, chios είπε Έχω mi a3 απίστευτο τηλέφωνο και χωρίς miui. Έχει δουλεψει κανεις το cast/wifi direct για προβολή σε tv? Σκέφτομαι να το πάρω αλλά με προβληματίζει η ανάλυση στο πως θα φαινετε στην tv(fhd) όταν στέλνω ταινίες κοκ. .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα