Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Handheld Vaccum Cleaner - 199 @Mi-Stores

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, CptBill είπε

αγαπαμε jimmy jv51. Την εχω παρει 120 ευρω σε προσφορα απο gearbest και θεωρω οτι τους εκλεψα πραγματικα. 

Και ενα ωραιο review απο το αγαπημενο vacuum wars

Πραγματικά τους έκλεψες, αν σκεφτείς ότι μόνο η μπαταρία κάνει 80e 😥

• Like 2
  • Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας αφήσουμε λίγο την Κίνα να δούμε τι υπάρχει Ελλάδα. Ελλάδα έχω καταλήξει σε αυτήν του θέματος (Mijia δηλαδή) και στην Jimmy JV51 (έξω υπάρχει και η JV53). Τώρα κάποιος να πει ποια είναι καλύτερη φαντάζομαι είναι λίγο δύσκολο αφού πρέπει να βρεθούν 2 να τις έχουν και να τις συγκρίνουν (ναι καλά..). 

EDIT: Βρήκα ένα review ανάμεσα στις 3 Jimmy και οι διαφορές φαίνονται πολύ μικρές ανάμεσα στην 51,53 και 83 ... δεν νομίζω η 83 να αξίζει την διαφορά τιμής. Δυστυχώς είναι στα Γαλλικά. O ίδιος έχει και ένα συγκριτικό που μέσα είναι η JV83 και η dreame v9 που κάποιοι συζητούσαν. Όσο και αν έψαξα δυστυχώς δεν βρήκα συγκριτικό αυτής του θέματος με άλλες Xiaomi. 

Επεξ/σία από Craven
  • Like 2
Δημοσ.

Δοκίμασα σήμερα και τη δικιά μου. Πολύ ευχαριστημένος  γενικά, αθόρυβη ρουφάει καλά, ελαφριά και δε σκύβω καθόλου (1,80 ύψος). Μόνο ερώτημα η αντοχή στο χρόνο. Ευχαριστώ τον topic starter. 

• Like 4
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλήσπερα... Ψάχνω "απεγνωσμένα" μέρες τώρα πια να επιλέξω απο τις xiaomi vacuum handheld.. Εσείς που έχετε πάρει του θέματος, πραγματικά σας φορτίζει σε μόλις μια ώρα? Ποιο κωδικό σκούπας πήρατε? Γιατί αν δείτε προσεχτικά στο skroutz με ίδια ονομασία υπάρχουν διαφορετικοί κωδικοί... Πφφφφφ.. Οσο κι αν αγαπαω xiaomi πραγματικά με κουράζει η τόση αναζήτηση 🤣🤣🤣

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, KellyV είπε

Καλήσπερα... Ψάχνω "απεγνωσμένα" μέρες τώρα πια να επιλέξω απο τις xiaomi vacuum handheld.. Εσείς που έχετε πάρει του θέματος, πραγματικά σας φορτίζει σε μόλις μια ώρα? Ποιο κωδικό σκούπας πήρατε? Γιατί αν δείτε προσεχτικά στο skroutz με ίδια ονομασία υπάρχουν διαφορετικοί κωδικοί... Πφφφφφ.. Οσο κι αν αγαπαω xiaomi πραγματικά με κουράζει η τόση αναζήτηση 🤣🤣🤣

Λοιπον ακου.Φορτιζει οντως σε μια ωρα αλλα θα πρεπει η μπαταρια του να ειναι <<κρυα >> για να γινει αυτό.Δηλαδη εαν τη χρησιμοποιεις και τελειωσει η μπαταρια- αν βαλεις τη σκουπα κατευθειαν για φορτιση με τιποτα δε θα φορτισει σε μια ωρα .Αυτο αναφερεται ρητα και στις οδηγιες χρησης.Οσο για τον κωδικο στο κουτι μου γραφει Model : SCWXCQ01RR

• Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, KellyV είπε

Τελευταία (νομίζω) ερώτηση.. Τελικά παίζει κάποιο ρόλο καπου το μοντέλο ή αυτές εδω είναι όλες ίδιες? https://www.skroutz.gr/s/20689482/Xiaomi-Mi-Handheld-Vacuum-Cleaner.html

Eγω εχω το μοντελο που κραταει μια ωρα αλλα φορτιζει σε 5. Στην αρχη δεν μου εφτανε η μπαταρια αλλα αυτο γτ πρεπει να καθαρισεις στην μεγιστη ταχυτητα για να καταλαβεις τι σκυλι ειναι η σκουπα! σε "καθαρο" χαλι , εβγαλε τερατα απο σκονη που μια bosch που ειχα και μια "επαγγελματικη σκουπα" δεν τα καθαριζαν.

Μετα απο ενα καλο καθαρισμα 2 ημερων , μετα καθαριζεις στην μικρη ενταση και σου υπεραρκει η μπαταρια!

Δυστυχως , δεν εχει καποια εξαρτηματα παραπανω που θα ηθελα 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, KellyV είπε

Τελευταία (νομίζω) ερώτηση.. Τελικά παίζει κάποιο ρόλο καπου το μοντέλο ή αυτές εδω είναι όλες ίδιες? https://www.skroutz.gr/s/20689482/Xiaomi-Mi-Handheld-Vacuum-Cleaner.html

λογικά είναι η ίδια του θέματος, αλλά κατά πάσα πιθανότητα παραεισαγωγή (ρώτησε τους) ενώ από mi store ή συνεργάτη xiaomi έχεις (πιστεύω) σοβαρή  διετή εγγύηση που για μένα είναι το πιο σημαντικό. Η σκούπα είναι πολύ καλή, εγώ μόλις την χρησιμοποίησα και είδα την απόδοση και την ευελιξία της πούλησα τη hoover vortex για στρώματα κι ένα σκουπάκι χειρός, αν όμως έρχοταν Ελλάδα η jimmy jv83 θα την αγόραζα αμέσως καθώς θεωρώ πως είναι γενικά καλύτερη.

Επεξ/σία από satelitas
  • Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, KellyV είπε

Τελικά ειναι ίδιες! Η xiaomi έχει συνήθως (αν οχι πάντα) 2 κωδικούς. Επίσης η σκουπα είναι ανέλπιστα καλή!Να δούμε πως θα παει σε βάθος χρόνου. Ευχαριστώ😊 

Δημοσ.

Εγώ το σκεφτόμουν, το σκεφτόμουν μέχρι που όταν το πήρα απόφαση είδα ότι τελείωσε η προσφορά και ησύχασα.

Αναγκαστικά με βλέπω να πηγαίνω στην Jimmy jv51. Μακάρι να υπήρχε ένα συγκριτικό μεταξύ τους, αν και νομίζω είναι μικρές οι διαφορές.

Δυστυχώς κανείς δεν φέρνει την jv83 αλλιώς δεν θα το σκεφτόμουν καν και ας ήταν ακριβότερη

Δημοσ.

Η 83 φαίνεται υπέροχη οπως και τα αξεσουάρ της.. Αν και δν την βλέπω σύντομα Ελλάδα απο κάποιον.. Ποιος είναι ο λόγος που θες τη 51?Η αποσπώμενη μπαταρία? 

Δημοσ.

Βλέπω ότι είναι λίγο πιο δυνατή (σε AW - airwatts .. 115 vs 100... σε άλλον δείκτη kpa είναι πιο κάτω αλλά απ ότι έχω καταλάβει το aw είναι σημαντικότερος δείκτης), είναι πιο φτηνή πλέον, έχει μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας η οποία είναι βασικό το ότι είναι και αποσπώμενη, δεν χρειάζεται να κρατάς πατημένο το κουμπί και λένε καλά λόγια τα παιδιά που την έχουν πιο πάνω. Πιθανόν να παίρνει και τα αξεσουάρ της 83, αν τα βρει κάποιος (αν έφερναν έστω την 53, εκείνη θα τα παίρνει σίγουρα). 

Στα αρνητικά βλέπω πως τα 2 αξεσουάρ σφηνώνουν και δεν κουμπώνουν, πως αργεί να φορτίσει (5 ώρες) και μερικές άλλες ψιλοδιαφορές όπως το ότι ο κάδος ανοίγει με τον ίδιο τρόπο αλλά ξεκουμπώνει δεν είναι με κουμπί.. λεπτομέρεια.

Κατά τα άλλα είναι ίδια πάνω κάτω στα εξαρτήματα και στα φίλτρα (μικρές διαφορές στο ένα εξάρτημα βλέπω)

Άλλες διαφορές δεν γνωρίζω και εφόσον για κάποιο λόγο δεν υπάρχουν συγκριτικά τεστ, δεν ξέρω.

Στα τεστ την εκθειάζουν για κανονικά πατώματα και την θεωρούν το λιγότερο μέτρια για χοντρά χαλιά.. αλλά φαντάζομαι και του θέματος έτσι θα είναι αφού επίσης δεν έχει ειδική βούρτσα (αν και πήρε το μάτι μου ότι σε amazon είχε βγει τέτοια για χαλιά για jv51 που δυστυχώς δεν την στέλνουν Ελλάδα). Ένας απ τους λόγους που δεν βιάστηκα και το πήρα με το πάσο μου είναι αυτός.. ότι αυτή την εποχή το σπίτι είναι γεμάτο χαλιά.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Craven είπε

Εγώ το σκεφτόμουν, το σκεφτόμουν μέχρι που όταν το πήρα απόφαση είδα ότι τελείωσε η προσφορά και ησύχασα.

Αναγκαστικά με βλέπω να πηγαίνω στην Jimmy jv51. Μακάρι να υπήρχε ένα συγκριτικό μεταξύ τους, αν και νομίζω είναι μικρές οι διαφορές.

Δυστυχώς κανείς δεν φέρνει την jv83 αλλιώς δεν θα το σκεφτόμουν καν και ας ήταν ακριβότερη

Εγώ πάντως χθες που ρώτησα στο MiStore στην Θεσσαλονίκη είχε 1 τμχ κλειστό. Δεν τους παίρνεις ένα τηλέφωνο αν υπάρχει ακόμα και μπορούν να στη στείλουν; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η JV83 ειναι μακράν η καλύτερη, πάντα σε σχέση με την τιμή της. Πανάλαφρη, απίστευτη δύναμη στο suction, αποσπώμενη μπαταρία και με πάρα πολλά παρελκόμενα...
Εγώ πρόλαβα και την πήρα στα 192 τελική από banggood (σε promo sale που ίσχυε για περιορισμένα τεμάχια). Αυτή τη στιγμή είναι sold out απ' ότι βλέπω (under restocking)...

Ερώτηση προς τους κατόχους: Κάθε πότε χρειάζεται αλλαγή το φίλτρο HEPA;

Επεξ/σία από mindnever
Δημοσ.
5 ώρες πριν, mindnever είπε

Η JV83 ειναι μακράν η καλύτερη, πάντα σε σχέση με την τιμή της. Πανάλαφρη, απίστευτη δύναμη στο suction, αποσπώμενη μπαταρία και με πάρα πολλά παρελκόμενα...
Εγώ πρόλαβα και την πήρα στα 192 τελική από banggood (σε promo sale που ίσχυε για περιορισμένα τεμάχια). Αυτή τη στιγμή είναι sold out απ' ότι βλέπω (under restocking)...

Ερώτηση προς τους κατόχους: Κάθε πότε χρειάζεται αλλαγή το φίλτρο HEPA;

Ειναι ΠΟΛΥ ασχημη αλλα με ωραια εξαρτηματα! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...