Gryzor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπέρα άπαντες! Γνωρίζει κανείς τί λογαριασμό θα πρέπει να ανοίξει κάποιος για να δέχεται πληρωμή με εργόσημο; Χρειάζεται μισθοδοσίας ή ένας οποιοσήποτε αρκεί; Ευχαριστώ!
GREGORYMO Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 23 λεπτά πριν, Gryzor είπε Καλησπέρα άπαντες! Γνωρίζει κανείς τί λογαριασμό θα πρέπει να ανοίξει κάποιος για να δέχεται πληρωμή με εργόσημο; Χρειάζεται μισθοδοσίας ή ένας οποιοσήποτε αρκεί; Ευχαριστώ! Νομίζω, τράπεζα Πειραιώς.
Gryzor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Νομίζω, τράπεζα Πειραιώς. Και Πειραιώς, και Αλφα και πιθανώς και άλλες, εγώ ρωτάω για τον τύπο του λογαριασμού όμως
GREGORYMO Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 39 λεπτά πριν, Gryzor είπε Και Πειραιώς, και Αλφα και πιθανώς και άλλες, εγώ ρωτάω για τον τύπο του λογαριασμού όμως Ταμιευτήριο, αλλά δεν νομίζω να είναι δεσμευτικο.
Gryzor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δηλαδή δεν χρειάζεται μισθοδοσίας, σωστά;
GREGORYMO Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, Gryzor είπε Δηλαδή δεν χρειάζεται μισθοδοσίας, σωστά; Μια στιγμή. Είσαι αυτός που θα πληρώσει η θα εισπράξει εργοσημο ?
Gryzor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Θα πληρώσω. Απλά ψάχνω για το άτομο που θα εισπράξει...
GREGORYMO Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, Gryzor είπε Θα πληρώσω. Απλά ψάχνω για το άτομο που θα εισπράξει... Άρα, τι δουλειά έχει ο λογαριασμός μισθοδοσίας ? ΥΓ. Απλά, σου είπα Πειραιώς, αν σε βολεύει, γιατί ειναι πιο εξοικειωμένη με τα εργοσημα .
Gryzor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Έτσι είπανε στο άτομο και μου φαίνεται περίεργο, εξ ου και η ερώτηση!
GREGORYMO Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 17 λεπτά πριν, Gryzor είπε Έτσι είπανε στο άτομο και μου φαίνεται περίεργο, εξ ου και η ερώτηση! Λογαριασμο μισθοδοσίας έχουν οι ΜΙΣΘΩΤΟΙ ! ΥΓ. Αυτοί που αμοίβονται με εργοσημα, ΔΕΝ είναι συνήθως μισθωτοί.
Gryzor Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Εεε μα αυτό σκέφτομαι κι εγώ! Αν και με το εργοσημο ποτέ δεν ξέρεις...
adsl2+ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Κάθε χρόνο βγάζω εργόσημα για εργάτες γης , οι οποίοι παίρνουν την αμοιβή τους σε όποια τράπεζα έχουν απλό τραπεζικό λογαριασμό 1
Gryzor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, adsl2+ είπε Κάθε χρόνο βγάζω εργόσημα για εργάτες γης , οι οποίοι παίρνουν την αμοιβή τους σε όποια τράπεζα έχουν απλό τραπεζικό λογαριασμό Ευχαριστώ
GREGORYMO Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, Gryzor είπε Ευχαριστώ Τι δουλειά έχει ο λογαριασμός του ΕΡΓΑΤΗ ?????? Από τον ΔΙΚΟ σου , δεν θα φύγουν τα λεφτά ????
Gryzor Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Τι δουλειά έχει ο λογαριασμός του ΕΡΓΑΤΗ ?????? Από τον ΔΙΚΟ σου , δεν θα φύγουν τα λεφτά ???? Αυτό το ερώτημα τί σχέση έχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα