Sethiros Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Disney η μαμά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 18 ώρες πριν, AtiX είπε Από το μακρινό 2014... 14 ώρες πριν, Kostasspil είπε Ήταν και στα κόμιξ Τα οποία πάτωσαν στις πωλήσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 7 minutes ago, michael92 said: Τα οποία πάτωσαν στις πωλήσεις. Κι όταν ήταν ο Bucky Captain America? 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, michael92 είπε Τα οποία πάτωσαν στις πωλήσεις. Γενικότερα η τελευταία (εικοσι)πενταετία στην marvel είναι πάτος... ελάχιστες σειρές έχουν κάνει εμπορική επιτυχία και δεν έχει καμία σχέση αν ο captain america ή ο spiderman είναι μαύρος, o captain marvel γυναίκα ή η miss marvel μουσουλμάνα... Ο κόσμος απλά κουράστηκε να διαβάζει τα ίδια και τα ίδια και μάλιστα με καινούριο no1 τεύχος καθε χρόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, ThReSh είπε Κι όταν ήταν ο Bucky Captain America? Comics are not the Qur'an. 6 λεπτά πριν, AtiX είπε Γενικότερα η τελευταία (εικοσι)πενταετία στην marvel είναι πάτος... ελάχιστες σειρές έχουν κάνει εμπορική επιτυχία και δεν έχει καμία σχέση αν ο captain america ή ο spiderman είναι μαύρος, o captain marvel γυναίκα ή η miss marvel μουσουλμάνα... Ο κόσμος απλά κουράστηκε να διαβάζει τα ίδια και τα ίδια και μάλιστα με καινούριο no1 τεύχος καθε χρόνο... Ναι είναι τυχαίο ότι ο κόσμος ξαφνικά κουράστηκε όταν οι προοδευτικές αηδίες βάρεσαν κόκκινο. Cool story bro. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, michael92 είπε Ναι είναι τυχαίο ότι ο κόσμος ξαφνικά κουράστηκε όταν οι προοδευτικές αηδίες βάρεσαν κόκκινο. Cool story bro. Και πως δικαιολογείς σειρές από άλλες εταιρίες που κτυπάνε κόκκινο και σε πωλήσεις αλλά και σε βραβεία και είναι εξίσου προοδευτικές??? Το πρόβλημα στην marvel είναι ότι είναι τύπου προοδευτική πλεον... είδες κανέναν την δεκαετία του 80 να έχει πρόβλημα με το ironman να γίνεται μαύρος??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 14 minutes ago, michael92 said: Comics are not the Qur'an. Ουσιαστικά ρωτάω αν τα πήγε το ίδιο χάλια όταν ήταν ο Bucky Cap. Διότι αν τα πήγε επίσης χάλια τότε δεν φταίει ο Falcon Cap, αλλά το ότι δεν ήταν ο Rogers... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
michael92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, AtiX είπε Και πως δικαιολογείς σειρές από άλλες εταιρίες που κτυπάνε κόκκινο και σε πωλήσεις αλλά και σε βραβεία και είναι εξίσου προοδευτικές??? Όπως; (πωλήσεις, όχι "βραβεία") 5 λεπτά πριν, AtiX είπε Το πρόβλημα στην marvel είναι ότι είναι τύπου προοδευτική πλεον... είδες κανέναν την δεκαετία του 80 να έχει πρόβλημα με το ironman να γίνεται μαύρος??? Τις δεκαετίες του 70/80 ήταν κάτι καινούριο και τα Civil Rights/2nd wave feminism ήταν ακόμα νωπά. Είναι λογικό κάποιος να έβλεπε με πιο θετική ματιά π.χ το Alien από ότι την 100η girl power ταινία. Το ότι ένα καινούριο trope είχε επιτυχία δεν σημαίνει ότι ήταν κάτι που ο κόσμος επιθυμεί να δει ξανά και ξανά. 1 λεπτό πριν, ThReSh είπε Ουσιαστικά ρωτάω αν τα πήγε το ίδιο χάλια όταν ήταν ο Bucky Cap. Διότι αν τα πήγε επίσης χάλια τότε δεν φταίει ο Falcon Cap, αλλά το ότι δεν ήταν ο Rogers... Το δικό μου point ήταν ότι κάτι που έγινε στα τόσα comics που βγήκαν δεν είναι απαραίτητα επιχείρημα, ειδικά όταν έχουν περάσει πόσοι διαφορετικοί δημιουργοί. Δεν έχω τόσες γνώσεις όσες έχεις εσύ σχετικά με τα comics, είμαι στο πιο casual/mainstream κοινό στο οποίο όμως απευθύνονται τα cinematic/TV adaptations. Είναι σαν να μην μου αρέσει μια αλλαγή που έγινε στο cartoon Prince of Egypt και ένας Ραβίνος να μου λέει ότι δικαιολογείται η αλλαγή επειδή το λέει στο Βαβυλωνιακό Ταλμούδ. Μόνο που εγώ θέλω να δω adaptation του βιβλίου της Εξόδου, οπότε η λεπτομέρεια αυτή με αφήνει αδιάφορο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Στις 3/2/2020 στις 9:20 ΜΜ, Kostasspil είπε Ήταν και στα κόμιξ σε ποιο τευχος;;;;;;;;;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα