drapanakis Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2020 Εχω 50αρα vodafone. Δεν κατεβαζω/ανεβαζω μεγαλα αρχεια στο διαδυκτιο. Ανοιγω ομως σελιδες συνεχεια. Υπαρχουν ρυθμισεις στο ρουτερ που να μπορω να κανω ωστε να επιταχυνθει η ανταποκρισιμοτητα τγς πλοηγησης στο διαδυκτιο ; Απο τη vodafone που ρωτησα , μου ειπαν ναι, αλλα δε μπορουν να το κανουν αυτοι απο εκει.
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 ζητας fast path και ισως κερδισεις λιγακι.αν αν σου δωσουν Fast path On 03/02/2020 at 14:58, drapanakis said: Εχω 50αρα vodafone. Δεν κατεβαζω/ανεβαζω μεγαλα αρχεια στο διαδυκτιο. Ανοιγω ομως σελιδες συνεχεια. Υπαρχουν ρυθμισεις στο ρουτερ που να μπορω να κανω ωστε να επιταχυνθει η ανταποκρισιμοτητα τγς πλοηγησης στο διαδυκτιο ; Απο τη vodafone που ρωτησα , μου ειπαν ναι, αλλα δε μπορουν να το κανουν αυτοι απο εκει. 1
drapanakis Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Ζητησα αλλα λεει fast path δεν εχει στη vdsl . Αληθεια λενε η μπουρδες ;
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 20 minutes ago, drapanakis said: Ζητησα αλλα λεει fast path δεν εχει στη vdsl . Αληθεια λενε η μπουρδες ; μια χαρα υπαρχει αλλα δεν βαζουν ευκολα.οχι οτι θα απογειωθεις .απλα θα ηταν καλυτερο απο τωρα. συνηθως στο Upload εισαι ηδη Fast path
poulinos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 3 minutes ago, drapanakis said: Τους παιρνω τωρα τηλ. το fast path σε dslam ote πρεπει να δοθει ως βλαβη που σημαινει κοστος οποτε οι παροχοι το αποφευγουν.επισης για να συγχρονισεις το μεγιστο διαβασε αυτο https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf επισης να εισαι με ethernet για καλυτερα αποτελεσματα ειδικα αμα δεν εχεις dual band modem router μπορεις να μπεις μεσα στο Web interface και να δεις αν εισαι Fast /fast ή Interleave /fast ή interleave/interleave. 1
drapanakis Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2020 ΜΙλησα σημερα μαζι τους παλι. Επιμενουν, δεν υπαρχει fast path σε vdsl 50αρα. Καποια αλλη ρυθμιση απο το ρουτερ μπορω να κανω ;
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 8 hours ago, drapanakis said: ΜΙλησα σημερα μαζι τους παλι. Επιμενουν, δεν υπαρχει fast path σε vdsl 50αρα. Καποια αλλη ρυθμιση απο το ρουτερ μπορω να κανω ; οχι περα απο το να εισαι με ethernet.fast path υπαρχει και πιθανοτατα εχεις ηδη στο upload αλλα κλασσικα δεν ασχολουνται.αλλο δεννυπαρχει κατι αλλο δεν το δινω για χ ψ λογους ως επιλογη.και vdsl 300mbit υπαρχει ασχετα που δεν το δινουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα