Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει δωθεί σε χρήστη κάποιο access κ μπορεί να συνδέεται για να πάρει/βάλει αρχεία σε έναν υπολογιστή win10pro. Τι μπορεί να ελέγξει ο ιδιοκτήτης, για να δει εάν ο χρήστης αυτός μπορεί είτε να παρακολουθεί τις κινήσεις του, είτε να χρησιμοποιεί αρχεία του; Αναφέρομαι στις στιγμές εκτός εκείνων όπου υπάρχει η γνωστοποιημένη πρόσβαση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε γνωρίζω πως μπαίνει, ούτε και πότε.
Μπορώ να δω εάν υπάρχει κάποιο σχετικό πρόγραμμα εγκατεστημένο;
Ή επίσης εάν υπάρχει κάποια ρύθμιση στην πρόσβαση δικτύου που να είναι ενεργοποιημένη;

Στo MacOSX υπάρχει χετική ρύθμιση που δίνει τη δυνατότητα, σε χρήστη ορισμένο από το σύστημα να μπαίνει κλπ. Δε μπορεί, και τα Win10pro θα έχουν κάτι σχετικό!

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Δες τα audit logs στο event viewer.
Εαν μπαίνει με TeamViewer υπάρχουν σχετικά connection logs μεσ'στον φάκελο εγκατάστασης του προγράμματος.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zoranb είπε

Δε γνωρίζω πως μπαίνει, ούτε και πότε.
Μπορώ να δω εάν υπάρχει κάποιο σχετικό πρόγραμμα εγκατεστημένο;
Ή επίσης εάν υπάρχει κάποια ρύθμιση στην πρόσβαση δικτύου που να είναι ενεργοποιημένη;

Στo MacOSX υπάρχει χετική ρύθμιση που δίνει τη δυνατότητα, σε χρήστη ορισμένο από το σύστημα να μπαίνει κλπ. Δε μπορεί, και τα Win10pro θα έχουν κάτι σχετικό!

Τι ξέρεις τότε;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πώς μπορώ να δω εάν είναι ενεργοποιημένη η πρόσβαση μέσω network Ethernet? Εάν δηλαδή είναι μοιρασμένος ο υπολογιστής μου;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, zoranb είπε

Πώς μπορώ να δω εάν είναι ενεργοποιημένη η πρόσβαση μέσω network Ethernet? Εάν δηλαδή είναι μοιρασμένος ο υπολογιστής μου;

Εαν εννοείς το WakeupOnLan μέσα απ'τα BIOS, το απενεργοποιείς.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, zoranb είπε

Ανοιξε ενα cmd, γραψε net share και πατα enter. Αυτο θα σου επιστρεψει και τα hidden shares.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...