Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας, έκανα ένα update στο ps3 αλλά μου σταματαει στο 53% και μετά μου βγάζει 8002F1F9 error, το κοίταξα στο youtube αλλά δεν μπαίνει το ps3 σε safe mode με τίποτα όταν πάει να μπει συνεχίζει μόνο του το update... Τι να κάνω;

Επεξ/σία από iodim2121
Δημοσ.

Παιδες μιας που ανοιξε το θεμα ο αδερφος απο πανω, ας κανω κι εγω μια ερωτηση για να μην ανοιγω καινουργιο.

Οταν κλεινω το ps3 απο τον διακοπτη χανει την ημερομηνια και την ωρα, ενω κανει και αποσυνδεση απο τον λογαριασμο μου στο psn. Οταν το αφηνω σε standby δεν εχει προβλημα.

Υπαρχει καποια ρυθμιση, γνωριζει καποιος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, iodim2121 είπε

Γεια σας, έκανα ένα update στο ps3 αλλά μου σταματαει στο 53% και μετά μου βγάζει 8002F1F9 error, το κοίταξα στο youtube αλλά δεν μπαίνει το ps3 σε safe mode με τίποτα όταν πάει να μπει συνεχίζει μόνο του το update... Τι να κάνω;

Αν έχεις την φατ κονσόλα, μάλλον έχει χαλάσει το WiFi/Bluetooth board και θέλει αλλαγή.

Safe mode αποκλείεται να μην μπαίνει,δεν το κάνεις σωστά.

1 ώρα πριν, Brazhlias είπε

Παιδες μιας που ανοιξε το θεμα ο αδερφος απο πανω, ας κανω κι εγω μια ερωτηση για να μην ανοιγω καινουργιο.

Οταν κλεινω το ps3 απο τον διακοπτη χανει την ημερομηνια και την ωρα, ενω κανει και αποσυνδεση απο τον λογαριασμο μου στο psn. Οταν το αφηνω σε standby δεν εχει προβλημα.

Υπαρχει καποια ρυθμιση, γνωριζει καποιος;

Αλλαγή μπαταρίας στην μητρική.

Επεξ/σία από mikele13-
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, mikele13- είπε

Αν έχεις την φατ κονσόλα, μάλλον έχει χαλάσει το WiFi/Bluetooth board και θέλει αλλαγή.

Safe mode αποκλείεται να μην μπαίνει,δεν το κάνεις σωστά.

Αλλαγή μπαταρίας στην μητρική.

Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Ειναι απλo αυτο ή μπορει να κανω καμια πατατα και να την διαλυσω τελειως την κονσολα. :P

Επεξ/σία από Brazhlias
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Brazhlias είπε

Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Ειναι απλo αυτο ή μπορει να κανω καμια πατατα και να την διαλυσω τελειως την κονσολα. :P

Να αλλάξεις μπαταρία είναι πανευκολο, το να λύσεις την κονσόλα και να αφαιρέσεις την μητρική από την ψυχτρα είναι το δύσκολο ΑΝ δεν το κατέχεις.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...