Προς το περιεχόμενο

Win2003 vs WinXP file transfer speed problem

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω win server 2003 standard, kai win xp pro στο ιδιο pc με dual boot, kai 3 diskous (1 sto mobo ide, 2 se karta pci, ola sto master channel)

Athlon 2Ghz, mobo Abit NF7S με τα τελευταια drivers.

ta 2003 ειναι πολυ πιο φρέσκια εγκατασταση, γυρω στον 1 μηνα με μονο τα απαραίτητα, ενω τα xp ειναι 6 μηνών, πολυ φωρτωμένα με apps.

εχω παρατηρήσει οτι στο copy/move files, απο δισκο-σε-δισκο ή απο partition se partition idiou diskou,

για μεγάλα αρχεια παντα (> 300, 500, 1000 Mb), που μπορεις να κανεις μια προχειρη χρονομετρηση, τα win2003 κανουν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ωρα για το file transfer απ ότι τα XP (gia to idio file).

Και επίσης πολυ μεγαλητερη απασχόληση CPU. Στα 2003, παγώνουν τα υπόλοιπα ανοιχτα προγράμματα (browser, file manager), και ξεπαγώνουν περιπου 30'' μετα το τελος της μετακινησης αρχειων..

το παγωμα δεν παρατηρητε στα XP.

To ιδιο γινεται με προγράμματα που κανουν χειρισμο τεράστιων αρχείων (DVD decrypter).

εχω κοιταξει το UDMA sta disk controller settings, και ειναι το ιδιο και στα 2 os.

έχετε καμια ιδέα? έχει άλλος και τα 2 os στο ιδιο pc?

Καλό Πάσχα!

Δημοσ.

Mhpws prospa8ei na dwsei diaforetika user access kai allazei ta dikaiwmata se ka8e arxeio kata th metafora... ????

Allo endexomeno einai ta 2003 na mhn xreishmopoioun thn cache twn diskwn....

Fantazomai oti exeis perasei ta aparaithta Update sta 2003 ....

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Sto Processor Sheduling kai sto Memory Usage ta exeis valei sto Programs kai ta 2? Ta Windows2003 apo default epilegoun Background Services/System Cache antistixa apo default. Auto epireazei tis taxitites se douleies tetiou idous poli.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...